עבור לתוכן

איפה אתם עובדים?

Featured Replies

פורסם
:lol: :lol: :lol:
  • תגובות 118
  • צפיות 10.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

שימור לקוחות של אינטרנט זהב? :o

:lol: :lol:

פורסם

חברת מחשבים

מפרק מרכיב עושה בדיקות מתקין תוכנות סוחב אורז כל העסק עד למחסן משם השליח לוקח לאן שלא יהיה

19.30 לשעה + 21 שקל נסיעות מסיעים אותי ככה שזה תוספת למשכורת כל יום עבדתי שעתים ? תוסיפו 10.50 לשעה

יש שם מכונת שתיה חמה חינם וחופשי ויש ארוחה עיסקית ב 20 שקל שלוקחים על כזה דבר 60 במקום רגיל

אחלה ג'וב אפשר לאמר

חוץ מהקטע שצריך ליסחוב את הדברים גרררר זה כבדדדדד תחשבו מה זה מארזים תעשיתים עם ספקים ששוקלים 10 קילו רק הספק אפשר למות

יום אחרון שעבדי ראיתי שם מחשב ב300 אלף שקל 8 מעבדים כפולי ליבה (16)AMD אופטרון הסוג היקר ו32 סטיקים של 2 גיגה זיכרון (64GB) משהו יקר גם כן

4 ספקים של 500 וואט של ZIPPY משהו מטורף וזה רק ההתחלה - זה פרויקט שהולך לתעשיה אווירים למלם או ממרם לא זוכר מה זה היה

חוץ מזה אני מקבל הנחות על דברים :) רואה דברים מדהימים ויש לי המון מדבקות ומשחות טרמיות :\

וגולת הכותרת רוכש מידע לעתיד

פורסם

DIMAX,

אם מתאים לך לעבוד בחנות צילום בקניון מלחה (וממש אבל ממש לא צריך להיות שם גאון בצילום - אפילו חובב זה TOO MUCH בשבילם), ולמכור גם מעט מוצרי מיחשוב - אז ראיתי שבצמצם מחפשים עובדים.

בהצלחה.

פורסם

חברת מחשבים

מפרק מרכיב עושה בדיקות מתקין תוכנות סוחב אורז כל העסק עד למחסן משם השליח לוקח לאן שלא יהיה

19.30 לשעה + 21 שקל נסיעות מסיעים אותי ככה שזה תוספת למשכורת כל יום עבדתי שעתים ? תוסיפו 10.50 לשעה

יש שם מכונת שתיה חמה חינם וחופשי ויש ארוחה עיסקית ב 20 שקל שלוקחים על כזה דבר 60 במקום רגיל

אחלה ג'וב אפשר לאמר

חוץ מהקטע שצריך ליסחוב את הדברים גרררר זה כבדדדדד תחשבו מה זה מארזים תעשיתים עם ספקים ששוקלים 10 קילו רק הספק אפשר למות

יום אחרון שעבדי ראיתי שם מחשב ב300 אלף שקל 8 מעבדים כפולי ליבה (16)AMD אופטרון הסוג היקר ו32 סטיקים של 2 גיגה זיכרון (64GB) משהו יקר גם כן

4 ספקים של 500 וואט של ZIPPY משהו מטורף וזה רק ההתחלה - זה פרויקט שהולך לתעשיה אווירים למלם או ממרם לא זוכר מה זה היה

חוץ מזה אני מקבל הנחות על דברים :) רואה דברים מדהימים ויש לי המון מדבקות ומשחות טרמיות :\

וגולת הכותרת רוכש מידע לעתיד

איפה המקום הזה דרושים שם עובדים ?

פורסם

אני לא עובד, בכלא, זו השנה העשירית שלי ונותרו לי עוד איזה שנתיים לפחות :P

אה, וכמובן כלא זה בית ספר, כן?!

ואז יש לי גם אוניברסיטה :s07:

אני כבר לא יכול לחכות לעבוד בעבודה הגונה, זה עדיף על ללמוד כמו זבל, ואני עוד בטכ"ם, לומד עד 4 כמו חמור!!!

אבל לפחות יש לי הורים שמספקים לי כל מה שאני צריך ויותר :cool2:

פורסם

חחחח אני דווקא נטויז'ן

פורסם
  • מחבר

DIMAX,

אם מתאים לך לעבוד בחנות צילום בקניון מלחה (וממש אבל ממש לא צריך להיות שם גאון בצילום - אפילו חובב זה TOO MUCH בשבילם), ולמכור גם מעט מוצרי מיחשוב - אז ראיתי שבצמצם מחפשים עובדים.

בהצלחה.

וואלה? פששש שווה לבדוק!

מה אתה אומר, להתקשר או לבוא בעצמי לשאול? הם מכירים אותך או שבאמת "רק ראית" שמחפשים שם עובדים? כי אם אתה מכיר שם משיהו ויכול להמליץ עלי זה יהיה נהדר! :P

תודה שוב! יום ראשון אני שם!

פורסם

כרגע לא עובד, חוזר מאוחר מבית ספר.

למישהו יש מושג איפה אפשר למצוא עבודה לחמישי-שישי-שבת באזור עפולה? מעל 18.

פורסם

DIMAX

תבוא בעצמך, תראה רציני ובוגר לגילך, ותביא קורות חיים (אבל אל תציע אותם ישר, תנסה קודם לגרור לשיחה ולהרשים).

זה הכל בשביל ה-SHOW, אבל אתה הרי רוצה את העבודה.

תתנהג כאילו אתה ממש אוהב מצלמות וכדרך אגב גם חובב מחשבים לא קטן.

הכרתי מישהו שעבד שם פעם אבל לצערי אין לי שום קשר למקום - סתם ראיתי מודעה היום כשעברתי ליד.

בהצלחה - אני בטוח שאתה תתקבל.

אם זה לא עובד - נסה בבאג שנמצאים ליד שהם די בסדר , או באופיס דיפו (אבל רק אם אתה ממש ממש נואש כי זה הגרוע שבגרוע).

פורסם

אין יותר גרוע מלעבוד בסופרים, במיוחד כאלה שמוכרים לכל העיר

פורסם

מצד שני אחלה מקום להכיר את כול העיר .....LOL :lol:

פורסם
  • מחבר

DIMAX

תבוא בעצמך, תראה רציני ובוגר לגילך, ותביא קורות חיים (אבל אל תציע אותם ישר, תנסה קודם לגרור לשיחה ולהרשים).

זה הכל בשביל ה-SHOW, אבל אתה הרי רוצה את העבודה.

תתנהג כאילו אתה ממש אוהב מצלמות וכדרך אגב גם חובב מחשבים לא קטן.

הכרתי מישהו שעבד שם פעם אבל לצערי אין לי שום קשר למקום - סתם ראיתי מודעה היום כשעברתי ליד.

בהצלחה - אני בטוח שאתה תתקבל.

אם זה לא עובד - נסה בבאג שנמצאים ליד שהם די בסדר , או באופיס דיפו (אבל רק אם אתה ממש ממש נואש כי זה הגרוע שבגרוע).

פשש כמה עצות מעולות!!! תודה רבה, גבר!

ד"א, באג מקבלים רק אחרי צבא...

פורסם

מכולות או רשתות?

פורסם

ואתה יודע מה? בבירה באמת אסור לשים קרח. אתה חובבן... ::)

מתוך סקרנות, למה?

דרך אגב, אם מישהו צריך עבודה כתומך טכני בספק אינטרנט בזק בינלאומי, תשלחו לי הודעה פרטית.

מחפשים אצלנו "חברים" של עובדים קודם, ואחרי זה מבחוץ. אני גם מקבל 1000 על כל עובד חדש :smile1:

התחייבות לשנה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים