פורסם 2007 בינואר 1118 שנים אההה זה פשוט מלמדים אותך איך להתקרב ובחורה ולגעת לה. הא הבנתי...בגלל זה נכשלת
פורסם 2007 בינואר 1118 שנים אם אני לא טועה קרב מגע זה כל ההפלות/חניקות/תפיסות מיוחדות שקשה לצאת מהם והתחמקויות.
פורסם 2007 בינואר 1118 שנים סתם שאלה לא קשורה: אתה "במקרה" רוסי? ;D ;Dנ.ב - אין לי שום בעייה עם רוסים, אני מכיר המון רוסים שהם אנשים טובים, זה רק בגלל ההומורלא אני לא רוסי אני מרוקאיעל העבודה שלי כולם פה יכולים לחלום!!ועוד במקום בית ספר יומים בשבוע!
פורסם 2007 בינואר 1118 שנים אם אני לא טועה קרב מגע זה כל ההפלות/חניקות/תפיסות מיוחדות שקשה לצאת מהם והתחמקויות.בדיוקוהלוואי וזה היה כזה פשוט כמו שאתה אומר את זה
פורסם 2007 בינואר 1118 שנים לא אני לא רוסי אני מרוקאי על העבודה שלי כולם פה יכולים לחלום!! ועוד במקום בית ספר יומים בשבוע! מרוקאי יא בן זו.... ...ללתפוחים גמאני מרוקאי גאה
פורסם 2007 בינואר 1118 שנים אם אני לא טועה קרב מגע זה כל ההפלות/חניקות/תפיסות מיוחדות שקשה לצאת מהם והתחמקויות. לא ממש אני מכיר כמה ילדים שלומדים קרב מגע כמה שנים ולפי מה שאני רואה לא יצא מזה כלום (the dom בניהים) או שזה רק במקרה שלי
פורסם 2007 בינואר 1118 שנים לא ממש אני מכיר כמה ילדים שלומדים קרב מגע כמה שנים ולפי מה שאני רואה לא יצא מזה כלום (the dom בניהים) או שזה רק במקרה שלי קרב מגע זה בדיוק מה שמשתמש כבד התכוון. ישנם כמה בתי ספר טובים בניהם "דניס". בקיסריה מתאמנים הרבה יחידות טובות שעובדות בשירותי הביטחון
פורסם 2007 בינואר 1118 שנים לא ממש אני מכיר כמה ילדים שלומדים קרב מגע כמה שנים ולפי מה שאני רואה לא יצא מזה כלום (the dom בניהים) או שזה רק במקרה שלי
פורסם 2007 בינואר 1118 שנים עוד מעט בן 19 טכנאי קשר ומחשוב משכורת לא משהו , 480 שקל לחודש , ואין שעות נוספות מה שכן הבוס שלי נחמד כל ארבעה חודשים מביא לי חופשה מהעבודה , 10 ימים להיות בבית.
פורסם 2007 בינואר 1118 שנים אני ... אני עובד במקום סודי , תחת השגחה עליונה של כבשה זועמת . חחח הכבשה השחורה מעמק המומינים :pissed:
פורסם 2007 בינואר 1118 שנים אני מבקש מכל אחד לומר:1. במה את\ה עובד\ת?2. כמה זמן עובד שם?3. בן\בת כמה עכשיו?וכל דבר שיש לכם לומר...! 1. אני ברמנית/קופאית בבר בטרמינל 3, בשדא התעופה. כמעט ולא יוצא אלכוהול וככל שנהיה קר, נהיה יותר גרוע, אז אני בעיקר בקופה.2. מנובמבר ככה.3. 21 וחצי. כל דבר שיש לי לומר? - צרפתים זה עם ח-ר-א ואם אתה (פותח הת'רד) חושב שלעבוד באולם של חרדים זה גרוע, תעבוד באולם בפ"ת - ואם הם יחביאו לך 5 שקל מתחת למאפרה, אתה בר מזל. אם אתה גר בסביבה של שדא התעופה (פ"ת, לוד, יהוד, אור-יהודה, רשל"ץ) אני יכולה לתת לך את הטלפון. עובדים אצלינו תיכוניסטים וחיילים ואתה לא חייב במס' מינימלי של משמרות בשבוע. יש טיפים - אין מס' קבוע, יום אסל, יום באסל.
פורסם 2007 בינואר 1118 שנים חחח הכבשה השחורה מעמק המומינים :pissed: לא ... זאת כבשה שהפכה את עורה . היא עויינת ורעה , ומוכרת קיפודים ממולאים .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.