פורסם 2007 בינואר 1218 שנים פסלנו את זה בגלל שאם הוא הריץ לילה שלם תוכנות מאמץ שחיממו את המחשב עד למקסימום אז אין מצב שזה בעייה של חימום יתר
פורסם 2007 בינואר 1218 שנים יכול להיות באמת שבביוס מוגדר לך שהוא יעשה ריסט אם הוא עובר טמפ' מסוימת נמוכה מדי
פורסם 2007 בינואר 1318 שנים יכול להיות באמת שבביוס מוגדר לך שהוא יעשה ריסט אם הוא עובר טמפ' מסוימת נמוכה מדיבטח התכוונת לגבוהה, אבל עדיין זה לא יכול להיות כי אחרי בדיקת מאמץ ארוכה על המעבד הוא היה אמור להתכבות והוא לא נכבה
פורסם 2007 בינואר 1318 שנים מחבר זתאמרת ההמלצה שלכם לעכשיו זה לבדוק את זה על משחקים נוספים אני ישיג את המשחקים שברשימה ינסה לעלות אותם ונקווה לטוב... תודה על העזרה עד עכשיו באמת כל הכבוד
פורסם 2007 בינואר 1318 שנים אני לא יודע הרבה אבל הייתי מסתכל גם במציג האירועים . אולי הוא יתן כיוון כלשהוא .
פורסם 2007 בינואר 1418 שנים RAZAA המלצתי לך להריץ את המשחקים האלה לא כדי לראות אם זה עובד לך טוב או לא רק כדי לראות שזה לא בעיה מסוימת במשחק הספציפי הזה שאתה מדבר (אני כבר לא זוכר איזה משחק אמרת בהתחלה COD לא?) כי יכול להיות שיש איזה שהיא בעיה מוכרת במחשק עם חומרה מסוימת וצריך איזה עדכון או משהו כזה תנסה לשחק במשחקים שאמרתי לך (הם משחקים שנחשבים לכבדים אז אם זה לא קורס עליהם אין סיבה שהוא היה אמור לקרוס על COD, ועוד הראשון!!) ותחזור אלינו בהצלחה ותהנה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.