עבור לתוכן

האם שווה לקנות את הפאנל הזה למחשב?

Featured Replies

פורסם

עריכת המודר: באמת שאין סיבה לפרסום, לא רק בגלל שזה חנות מסוימת.. נתת את הדגם בדף הבית של החברה.

הנה אתר הבית של המוצר

רציתי לשאול בכללי האם הפאנל הזה שווה משהו והאם היציאות USB שלו וה-firewire בעצם מוסיפות לו עוד יציאות למחשב בנוסף מה שיש לי על הלוח אם?

פורסם

הן מוסיפות עוד יציאה אחת. מכיוון שהיציאת USB מתחברת ליציאת USB מאחורי המחשב.

אם כבר אז זה פאנל יותר נחמד לדעתי, שאמור להגיע בקרוב גם לארץ.

פורסם
  • מחבר

אין בו אבל צג דיגיטלי וחיבורים

פורסם

לי יש אחד כזה בהחלט מוצר נחמד

משתיק את הTORNADO שלא צריך אותו בודק את הטמפ של הכרטיס מסך

והיציאה של הפיירוויר מקדימה די עוזרת לי הרב יותר נוח מאשר יציא של מאחורה של המארז

פורסם
  • מחבר

אז רגע אני רוצה להבין משהו

הלוח האם שלי זה ASUS P4T-E ז"א שאין בו USB 2.0 והפאנל אומר שהוא תומך ב-USB 2.0 אז אם אני מחבר אותו יהיה לי בנוסף חיבור USB 2.0 וזה יוסיף לי עוד 2 חיבורי USB מלבד שיש בלוח אם? את זה לא הבנתי

ובלוח אם שלי אין חיבור ל-firewire אבל יש לי כרטיס קול audigy ששם יש את החיבור הזה אז מקדימה יהיה לי עוד חיבור firewire?

והצג הדיגיטלי הזה שווה משהו?

ורשום שהכיוונון של מאוורר של המעבד שיש על הפאנל יכול להאיץ' אותו ב-50 % ז"א תמיד שאני יכול לדוגמא להגיד לו שתמיד יסתובב על המקסימלי? ואם כן זה יהרוס ת'מאוורר?

אני משתמש במאוורר האורגינלי של אינטל

פורסם

אז רגע אני רוצה להבין משהו

הלוח האם שלי זה ASUS P4T-E ז"א שאין בו USB 2.0 והפאנל אומר שהוא תומך ב-USB 2.0 אז אם אני מחבר אותו יהיה לי בנוסף חיבור USB 2.0 וזה יוסיף לי עוד 2 חיבורי USB מלבד שיש בלוח אם? את זה לא הבנתי

ובלוח אם שלי אין חיבור ל-firewire אבל יש לי כרטיס קול audigy ששם יש את החיבור הזה אז מקדימה יהיה לי עוד חיבור firewire?

והצג הדיגיטלי הזה שווה משהו?

ורשום שהכיוונון של מאוורר של המעבד שיש על הפאנל יכול להאיץ' אותו ב-50 % ז"א תמיד שאני יכול לדוגמא להגיד לו שתמיד יסתובב על המקסימלי? ואם כן זה יהרוס ת'מאוורר?

אני משתמש במאוורר האורגינלי של אינטל

זה לא פאנל שנותן עוד חיבורים זה מתחבר לחיבורים קיימים פשוט "מביא " אותם קדימה

שאומרים שזה USB2 זה אומר שאם בלוח שלך היה USB2 והייתה מחבר אליו את הפאנל אז היה לך USB2 אם תחבר אליו USB רגיל יהיה לך USB רגיל

ואם אין לך פירוייר על הלוח או כרטיס הרחבה אז לא יהיה לזה לאן להתחבר זה מתחבר לכניסת פירוויר

אני אוהב את הצג רואים בו די טוב למרות שאין לי למה להשוות

המאורר של אינטל פועל עכשיו על המקסימלי אתה יכול להוריד לו את המהירות אם הוא מציק לך מבחינת רעש

וכן הוא מוריד די הרבה מצליח להוריד את הטורנאדו שלי ל2500RPM במקום 5600

פורסם

לפי דעתי לבינתיים ההקסוס הזה הוא הפאנל האיכותי ואחד היפים שניתן למצוא כיום בשוק, ומבצע את עבודתו על הצד הטוב ביותר...

פורסם

הhardcano 2 יותר שווה...

נראה לך ::)

הפאנל הזה באמת OWnZ

רציני, אבל תסתכל אם הוא מתאים לצבעים של המארז!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים