פורסם 2002 בדצמבר 1522 שנים למי שלא יודעכרגע משודר בערוץ 2 הגמר של בראבושמעתי את שיר מספר 5 (השיר של מריאור ועוד איזה חרטא קטן)ואני רוצה לדעת מה השם שלו?תודה לכל העוניםנ.באיזו כוסית המריאור הזו
פורסם 2002 בדצמבר 1522 שנים תגיד היא לא הייתה כבר פעם בברבו?אם אני מבין למי אתה מתכווןהיא הייתה ועוד איזה פלוץ עם גיטרה והם שרו באנגלית לאלו אתה מתכוון?
פורסם 2002 בדצמבר 1522 שנים מחבר כןעכשיו ראיתי גם את הברייקדנסאיזה קול זהיש לי כמה חברים שיודעים לרדוק ככה אבל ממש קצתהם אמרו שהוא למד מהאינטרנטיש לכם מושג מאילו אתרים? (נעשה משהו שימשוך בנות מכל הישיבה ליד המחשב)
פורסם 2002 בדצמבר 1522 שנים למי שלא יודעכרגע משודר בערוץ 2 הגמר של בראבושמעתי את שיר מספר 5 (השיר של מריאור ועוד איזה חרטא קטן)ואני רוצה לדעת מה השם שלו?תודה לכל העוניםנ.באיזו כוסית המריאור הזוהנה פה יש רשימה של השיריםשם יש לינק לתוכנית "בראבו" ובלינק יש רשימה של השירים
פורסם 2002 בדצמבר 1522 שנים מחבר מצאתי את השירזה how wonderful life isשל אלטון גוןהוא שר את זה חראאבל המריאור הזו שרה את זה 10
פורסם 2002 בדצמבר 1522 שנים חסרי חיים...בכל מקרה, אני היחיד ששם לב שהגבות של עודד מנשה היו עקומות יחסית אחת לשנייה בצורה קיצונית? ;D
פורסם 2002 בדצמבר 1522 שנים מחבר אנחנו חסרי החיים?אנחנו לא הסתכלנו על הגבות של עודד מנשה (הסתכלנו על השדיים של יעל בר זוהר)ד"א מריאור הכוסית רק במקום רביעי ...איזה באסההצבעתי בשבילה 38 פעםו15 פעם לזה שרקד ברייקדנסד"א אלטון גון שר את זה מזה מכועריש למישהו את הגרסה של הכוסית?או לפחות תמונות שלה? (פורנו גם אפשרי)
פורסם 2002 בדצמבר 1522 שנים אנחנו חסרי החיים? אנחנו לא הסתכלנו על הגבות של עודד מנשה (הסתכלנו על השדיים של יעל בר זוהר) זה היה מה קוראים אותו 'ציניות'... ד"א מריאור הכוסית רק במקום רביעי ...איזה באסה הצבעתי בשבילה 38 פעם ו15 פעם לזה שרקד ברייקדנס ד"א אלטון גון שר את זה מזה מכוער יש למישהו את הגרסה של הכוסית? או לפחות תמונות שלה? (פורנו גם אפשרי) I rest my case ואחותי משום מה דואגת לדווח לי כל דבר לגבי זה (צעקה עדכנית: טינה סוקולוב זכתה. אני חוזר, טינה סוקולוב זכתה)
פורסם 2002 בדצמבר 1522 שנים בת כמה אחותך? היא כוסית? אני לא מגיב לזה איך שהתחלתי לכתוב רק בגלל שיש לי ליד התג שם "HWZone forums". Bottom line מפגש חומרה, רחוב, משהו, אל תתקרב 50 מטר מהפרצוף שלי אם אתה לא רוצה שימצאו אותך בחתיכות אח"כ (איזה איום ערסוותי של חטיבה ;D טוב נו, הילד בכיתה ז' )
פורסם 2002 בדצמבר 1522 שנים בת כמה אחותך?היא כוסית?אתה רוצה אני אסדר לך את אחותי היא פצצה.1.2080 קילוגשר בשינייםוקצת חצקונים במקומות אסטרטגיים...צור עימי קשר נראה לי שאתם מתאימים.
פורסם 2002 בדצמבר 1522 שנים מחבר בת כמה היא?אני לא חושב שנסתדראני 1.70 מטרואני שוקל 60 קילוויש לי רווח בין השיניים אבל אין לי גשרוחצ'קונים אוי החצ'קוניםשנה שעברה הם תקפו אותי עכשיו יש לי רק כמה ובזמן האחרון הם כבר נעלמיםןEwingumנראה לך שאני מפחד ממך ? (אבל רק ליתר בטחון אני משיג צו מניעה ומוחק את הכתובת שלי המפרטים האישיים ומהיום שמי סאבו קוקי)
פורסם 2002 בדצמבר 1522 שנים בת כמה היא? אני לא חושב שנסתדר אני 1.70 מטר ואני שוקל 60 קילו ויש לי רווח בין השיניים אבל אין לי גשר וחצ'קונים אוי החצ'קונים שנה שעברה הם תקפו אותי עכשיו יש לי רק כמה ובזמן האחרון הם כבר נעלמים ןEwingum נראה לך שאני מפחד ממך ? (אבל רק ליתר בטחון אני משיג צו מניעה ומוחק את הכתובת שלי המפרטים האישיים ומהיום שמי סאבו קוקי) You should... I'm the....... Sperminator! No, wait a second, wrong one... בכל מקרה, next convention, Spammers bashing times :asthanos: רגע בכלל, כמה שאתה נשמע גבוה יחסית לז', אתה בתחילת חטיבה, שקט אתה בכלל יליד 90. ובוא נחתוך בוא, ירידה לפסים אישיים בפורום זה רע (תשאל את מינימייזר ;D ).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.