עבור לתוכן

בעיה בלוח אם חדש בעיקר בסאונד

Featured Replies

פורסם

קניתי לוח חדש לפני כמה ימים

חיברתי אותו למחשב- דבר ראשון ששמתי לב אליו זה כשאני מדליק את המחשב אז זה עושה רעש חזק המעבד [ המאוורר ] ואז אחרי כמה שניות זה חוזר למצב רגיל ויותר שקט [לא קרה בלוח הישן שלי]

כשחיברתי את הלוח למחשב זה התחיל לזהות את החומרה לבד וזהה את הכל , שמתי שיר לשמוע, וכבר שמתי לב להבדל הענק שיש לבין איך שאני רגיל לשמוע , זה נשמע ממש לא טוב ולא צלול וחד כמו שאני רגיל, אמרתי אולי זה סתם..

נכנסתי למשחק רשת ששומעים צעדים והכל, ושם ממש שמתי לב לשוני הגדול, זה נשמע ממש ממש גרוע והסאונד היה לא תואם כמעט למשחק, אז יצאתי, ניסיתי להתקין את הדרייברים שקיבלתי עם הלוח [למרות שזה זהה את הכל לבד] התקנתי והפעלתי מחדש, ואין שינוי מלבד תוכנה חדשה שנוספה לי.

נכנסתי לתוכנה ניסיתי כשהיא במצב הנורמאלי בלי שינויים, והורדתי את הבס עד הסוף באקולייזר, וכבר נהיה הבדל גדול לטובה בשירים אבל לא במשחק, ניסיתי עוד לשחק אבל ממש לא הצלחתי לשנות את זה לצורה נורמאלית.

מחקתי את הדרייברים עד כמה שיכלתי, והורדתי מהאתר את הגירסא החדשה ביותר של בדרייבר אבל בכ''ז כלום לא עזר.

רציתי לדעת מה אפשר לעשות? האם יכול להיות שזאת בעיה של הלוח עצמו? או שזה קשור רק בזה שהדרייבר לא טוב? למרות שניסתי בלי להתקין את הדרייבר בכלל וזה זהה אוטמטית, וניסתי עם הדרייבר שקיבלתי, וניסתי עם דרייבר חדש מהאתר וכלום לא עזר.

התקשרתי לחברה שקניתי ממנה והם אמרו שהם ינסו את זה במחשב שלהם למרות שלא נראה להם שזאת בעיה של הלוח, מה אתם אומרים?

שווה לי לשלוח אליהם את זה בכלל? או שיש מה לעשות? למה ניסיתי כל מה שאני יודע? בקשר לרעש בהתחלה לא ממש אכפת לי, אבל הסאונד זה העיקר...

תודה לעוזרים.

פורסם

נשמע כמו בעיה שתיפתר עם התקנה נקיה של חלונות, ואם לא - רק אז - אפשר להגיד שמשהו חומרתי דפוק

ואז זה או הרמקולים, או המגבר, או החיבור, או כרטיס הקול, או (אם הוא משולב) לוח האם... בסדר הזה !!!

פורסם
  • מחבר

נשמע כמו בעיה שתיפתר עם התקנה נקיה של חלונות, ואם לא - רק אז - אפשר להגיד שמשהו חומרתי דפוק

ואז זה או הרמקולים, או המגבר, או החיבור, או כרטיס הקול, או (אם הוא משולב) לוח האם... בסדר הזה !!!

אני לא רוצה להתקין סתם ווינדוז חדש :\ אבל אני אנסה להשיג HD מחבר.

אין לי רמקולים אני משתמש באוזניות אייסמט סיבריה המעולות - והן עובדות מעולה על הלוח הישן שלי [הנוכחי] ועל כל נגן אחר, אני מניח שזה או בעיה של פרמוט למרות שקשה לי להגיד כי לא עשיתי וזה אמור להיות בסדר נראה לי, או בעיה בכרטיס קול המשולב בלוח החדש..

פורסם

mentikor,

לצערי אני רואה שאתה וחוקי הפורום לא חברים טובים.

נעלתי כבר שרשור אחד כיוון שפתחת שני שרשורים זהים בנושא, בפורומים שונים, ועכשיו אתה פותח את השלישי לאחר שנעלתי את הקודם.

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=230860.0

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=230854.0

אתה מקבל 2 אזהרות:

אזהרה ראשונה עבור דאבל פוסטינג אתמול.

אזהרה שנייה עבור פתיחה מחדש של שרשור שננעל.

באזהרה שלישית ינקטו צעדים משמעתיים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים