עבור לתוכן

שאלה דחופה האם ניתן לחבר שלושה מאווררי 12CM לחיבור חשמל של מאוורר על הלוח אם???

Featured Replies

פורסם

מעוניין שתהיה לי שליטה על עוצמתם מאחר ושלושת זהים התכנון הוא לחבר את החוט של החיישן רק אל אחד מהמאווררים

ואת החשמל לחבר לשלושתם כך שאם ארצה להנמיך את מהירות המאווררים אוכל לעשות זאת בעזרת תוכנת ניטור טמפ' ולא באופן ידני בעזרת מפסקים\מוד

השאלה היא האם:

1) זה לא עלול ליצור עומס על החיבור נכיוון ששלושה מאווררים של 12 CM צורכים כ1 אמפר זה יחסית לא מעט לא עלול לפגוע בחיבור \לוח אם???

2) לא יהיה הבדל במהירות שהם יסתובובו בניגוד לחיבור כל אחד המהם לחיבור משלו ???

זה דיי דחוף הנושא כי אני פירקתי אותם ומחכה אם להלחים את החוטים!!!!

תודה לכולם מראש !!!

פורסם

עדיף מאוד שלא תעשה את זה...

החיבור הזה בלוח מיועד לחיבור מאורר אחד, ולהפיל עומס על הלוח זה לא ממש בטוח.. השאלה היא כמה הלוח שלך יכול לספק לכל יציאה כזאת וכמה המאוררים צורכים.. לא כדאי לקחת סיכון לדעתי..

בכל אופן, לאוברקלוקרים גם מומלץ ביכלל לא לחבר מאוררים וכו' על החיבורים בלוח כדי לשמור על יציבות מתחים מקסימאלית ולהעמיס כמה שפחות על הלוח....

בכל אופן, אם זה ממש חשוב לך, תוכל לנסות לבנות מעגל שישלוט במתח שלושת המאוררים על פי המתח שהוא יקבל מהיציאה בלוח ולא יפיל את כל העומס על הלוח...

פורסם
  • מחבר

בכל אופן, אם זה ממש חשוב לך, תוכל לנסות לבנות מעגל שישלוט במתח שלושת המאוררים על פי המתח שהוא יקבל מהיציאה בלוח ולא יפיל את כל העומס על הלוח...

כן אני יודע עשיתי כזה לעצמי העניין הוא שזה לאח שלי והוא לא מעוניין בכפתורים ומודים למארז שלו הוא השקיע 800 שקל במארז בלי לשאול אותי והוא

קנה את המארז SHARK דרך אגב לטעמי הוא חרא אפילו שליטה על המאווררים אין מה שהם עשו הם שמו שלושה מאווררים שחיברו להם את החשמל בחיבור ישיר למולקס ואילו את החיישן מהירות השאירו בנפרד לחיבור ללוח אם מה שאומר

שהוא יכול לראות באמצעות תוכנת ניטור באיזה מהירות הם מסתובבים אבל הוא לא יכול להנמיך להם את המהירות

זה דיי דפוק לא???

למה הם עשו את זה אין שום הגיון??

עריכה: אז זהו באופן סופי מסוכן לחבר שלוש מאווררים לחיבור מאוורר אחד על לוח אם????

הערה המחשב לא נמצא בOC ומורכב עליו ספק איכותי

פורסם

עדיף שלא, מטעמי בטיחות ללוח האם, אבל הכל שאלה של כמה היציאה מספקת וכמה המאווררים צורכים..

אם כל אחד מהם אותו דבר נשמח לקבל את המידע הבא:

1.האמפרז' שהמאווררים צורכים

2.האמפרז שהיציאה של הלוח מספקת

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים