עבור לתוכן

בבקשה עזרההה דחוף המחשב קורססס וניהיה איטי פחדד בבקשה תעזרו לי....

Featured Replies

פורסם

בוקר טוב לכולם.....

זה התחיל לפני כמה ימים שהמחשב התחיל להתכבות מעצמו יענו עשה הפעלה מחדש בלי התראה או משו כזה........ ושוב עוד פעם לפני יומיים....

היום לפני 3 שעותתתת ובגלל זה אני עררר המחשב התחלי להיות איטי עד עכשיו בקושי לליונטורק ניכנסתי לאתר ולפורמים ולאיפה שאני מגיב כרגע...... המחשב פשוט איטי לוקח לי זמן להפעיל אותוווו תקיות בוקשי הוא מפעיל ICQ לוקח לו 10 דקות שבדרך כלל זה לוקח דקה וגם לא....... פשוט פאקינג רציני וזה מחשב שקנית לפני חודש וחצייייייי וזה אחלה מחשב..... אז למה זה קרה לי בבקשה אולי זה איזה ווירוס קטלני משהוווו תעזרוווו לי אני נואש איך אני יתפקד ככה במחשב המחשב ממש איטי ניסית נורטון אנטי ווירוס 2007 לסרוק וזה מצא אולי 3 וירוסים וזה לא עזר בגרוש אז בבקשה תעזרו לי תודה מראש וגם שאני אומר שהוא מתכבה לבד הוא לא מודיע התנתקות הוא ישר מתנתק מחדש ממש מוזררר לא מבין למה יש לי מחשב מצוין זה המפרט:

מעבד E6600 קור טו דו 2

גיגה זיכרון דואל צ'נאל קינג סטון!

כרטיס מסך X1950XT

ספק של חברת בוקסטר וזהו....... זה מחשב חדש לפני חודש רכשתי אותו מה לעשותתתת מה עושים? תעזרו לי.

פורסם

כנס בSAFEMODE

בצע CHECKDISK

אם אין שגיאות ספר לנו אילו תוכנות מותקנות אצלך במחשב...

פורסם

בוקר טוב גם לך

דבר ראשון תנשה לסרוק את המחדב עם תוכנת אנטי-ספיי

דבר שני תבצע בדיקת זכרון עם תוכנה memtest

דבר שלישי תבצע בדיקת מעבד עם תוכנה prime95

ובכלל אמרתה שהמחשב בן חודש וחצי תן אותו למעבדה. הוא באחריות לא?

בהצלחה

ויום טוב. :xyxthumbs:

פורסם

ספק של חברת בוקסטר? אפשר עוד פרטים עליו? נראה לי חשוד קצת

פורסם
  • מחבר

ראסמי חשוב משהו כזה ככה קורים לו BOXSTER משהו כזה........ 480 ואט....... אני ינסה מה שאמרתם........ תודה לכם....

אני פשוט נואש זה ממש מעצבןןןןןןן וזה קריטי..... המחשב ממש מטומטםםםם איטי רצחחחחח ווינדוס לוקח לו 10 דקות לעלותתתתתתתתתתתתתת וזה לא היה ככה למישהו יש עוד רעיונות ואיזה תוכנה כדאי לסרוק תביאו קישורררר או שםםםם?

פורסם

אני לא יודע מזה הספק הזה שקנית,אבל נשמע ג'נרי,אולי זה הגורם (או אחד שתורם לפחות) לעניין הקריסות

פורסם
  • מחבר

סליחהה אל תגובה אחרי תגובה סולחים נכון.....

אחי לא הבנתי מזה כנס בSAFEMODE

בצע CHECKDISK כאילו איפה זה בדיוק ומה זה עושה בבקשה תסביר לי אני ממש נואש המחשב איטי פחד מה לעשותתת?[br]פורסם בתאריך: 10.01.2007 בשעה 10:34:16

לא לא נראה לי שיש לי ספקקקקקקק ג'נרי חברת בוקסטר זה חברה מוכרת נראה לי....... אני יחפש בכמה אתרים תשם המלאאא שאני זוכר על הספק ואני יגיד לכם...... ויש לכם עוד עצות אולי?
פורסם

יוסי,בקשה אישית לי אלייך - תפסיק לרשום כככההההה עם אותיוותתתת ארכוותתת.

אנחנו מבינים עברית גם אם יש מעט אותיות,בבקשה ממך.

לגבי הספק,אתה מוזמן לחפש אותו,ואני די בטוח שזה ספק ג'נרי שבטח לא תורם לבעיה שלך

פורסם
  • מחבר

יהווווווווו מה אני עושההההההההההה עכשיו קנית תמחשב לפני חודש וזה ככה.. איזה מעצבן זה אפילו במשחקים זה מקרטע לי נתקע פתאום ניהיה איטי ממש...

בבקשה מה אני עושה אנשים תעזרו לי מה אני עושה לעזעזל

עם הדבר הזה יש לכם פתרון בבקשה תצילו אותי מהמצב החרא הזה מצטער על הביטוי!

פורסם

ילד - באופן רשמי עיצבנת אותי:

או קיי - רוצה מעבדההההההה ? יההווווווווווווווווו ! קיבלללתץץץץץץץץץץץץץץץץץץץתתתתתתתתת

:kopfpatsch:

צעד אח11111111111111111111111

1. תפרררררררר :sleep:מטטטטטטט את המחבבבבבבבבבבבב !

2. עם הבאיייהיהיהיהיהיה תחז :nono:ורזורזור יו ! יהוווווווו ! - אז הבעי :bash:הההההההה בהארדדדדדדדדדד של ה :silly: דיסקוס (יענו מר קשיח דיסק) יאאאאאאהו !!!!!!!

עם לא - וואו ! :hat:אחי !!!!! אז הבעיה הייתה בזבל של :nixweiss:מיקרוסופט - שזה מ"ה שך' ! :jump:

בסדר ? :screwy:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים