פורסם 2002 בדצמבר 1522 שנים שלום. זקוק לרעיון יצירתי!!יש לי דסקטופ (win xp pro), לאפטופ (win 98), מודם ADSL של אלקטל, ראוטר של Belkin (ארבעה פורטים + פורט ל-ADSL) מחוברים ברשת. ה-setup של הראוטר מאפשר בחירה בין 3 אפשרויות: IP דינאמי, IP סטאטי או PPPoE. מכיון שמודם ADSL אינו מחובר כל הזמן אלא דורש חיוג עם הגדרת שם משתמש וסיסמא, יש לבחור ע"פ הוראות של Belkin (כך גם אמרו לי בטלפון) ב-PPPoE. הבעיה שקוי זהב עובדים ב-PPPoA ובזה הראוטר לא תומך. ניסיתי בכל 3 השיטות. הצורה היחידה בה הצלחתי לגלוש (חלקית) היא כאשר הגדרתי IP סטאטי (למרות שאין לי IP קבוע), בעזרת ההגדרות הבאות:WAN IP- 10.200.1.1 (קוי זהב)Subnet Mask- 255.0.0.0.Gateway IP- 10.0.0.138DNS- 10.0.0.138במחשבים מוגדר קבלת IP אוטומאטיתהבעיה שההתחברות מבוצעת עדיין באמצעות חייגן, ורק מחשב אחד יכול לגלוש בו-זמנית. כדי לגלוש במחשב השני יש להתנתק בראשון. בקיצור - זה כמעט כמו בלי ראוטר... ההבדל היחיד הוא שקודם הייתי צריך להעביר את המודם ממחשב למחשב, עכשו לא צריך.הראוטר חוסם נסיונות גישה אליו ב-telnet. :AR15:האם יש למישהו רעיון גאוני כיצד ניתן להתגבר על הבעיה (שינוי הגדרות) כך שניתן יהיה לגלוש בו זמנית משני המחשבים (או יותר) מבלי להפוך את המודם ל-PRO ובלי ICS? ??? ???למעוניינים לקרוא על הראוטר: http://www.belkin.com. מודל הראוטר: F5D5230-4
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.