פורסם 2007 בינואר 918 שנים שלום רב , משום מה , מדיי פעם המחשב עושה ריסטרט פתאומי לעצמו...עדיין לא שמתי לב לדפוס מסוים של הבעיה אבל יש מצב שזה קורה במשחקים בעיקר.מה יכולה להיות הסיבה של ריסטרט פתאומי שכזה?
פורסם 2007 בינואר 918 שנים כניראה התחממות של אחד הרכיבים מעבד, כרטיס מסך... (כמובן שלא מחייב אבל הדגשת שזה בזמן משחקים בעיקר),תבדוק אם כך הדבר עם התוכנות להורדה שיש באתר.
פורסם 2007 בינואר 918 שנים מחבר את האמת שמקודם המחשב פעל רוב הזמן בלי עבודה מאומצת ואז העלתי משחק (כדורגל pro 6) ודקה אחרי זה המחשב ריסט את עצמו...לעומת זאת , יש מצבים (כמו למשל עכשיו) שאני משחק רצוף במשחק חצי שעה ואפילו שעתיים והמחשב פועל כרגיל...
פורסם 2007 בינואר 1018 שנים הגיוני מאחר ומשחק אחד מאמץ (מחמם) את המעבד/כרטיס מסך יותר ממשחק שני, בכל זאת תבדוק טמפ' ותנקה אבק אף פעם אין פחות מידי
פורסם 2007 בינואר 1018 שנים מחבר הגיוני מאחר ומשחק אחד מאמץ (מחמם) את המעבד/כרטיס מסך יותר ממשחק שני,לא , אני מדבר על אותו המשחק ב 2 הדוגמאותבכל זאת , ... אני אבדוק...אגב , מה הטמפ' מעבד הנורמאלית? ומה הטמפ' של הלוח אם הנורמאלית?
פורסם 2007 בינואר 1018 שנים מחבר interl core duo e6300Gigabyte 965p-s32GB 667Mhz corsairpower color x1950pro ואני חושד בספק שלי : FSP globalwin 450W
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.