פורסם 2007 בינואר 918 שנים מצאתי כמה דברים במחיר מדהים!!!!!!!!עכשיו רציתי להירשם ולשאול שאלות אבל צריך לרשום את הכ. אשראי ואני לא רוצהיש פה מישהו שיש לו חשבון ולא אכפת לו שאני ישאל דרכו את השאלות?ועוד משהו, המשלוחים רק בארה"ב, אפשר גם לשלוח לארץ?
פורסם 2007 בינואר 918 שנים אל תפחד להביא שם את מספר הכרטיס. האתר מאובטח טוב, EBAY לא עושה שימוש לרעה במידע שאתה נותן להם. זה בטוח תעשה חיפוש! יש מלא אשכולות על קניה בEBAY!
פורסם 2007 בינואר 918 שנים מחבר אני יודע שזה אתר אמיןושאני ירצה לקנות אני ירשםאבל בנתיים רק לשלוח למוכר שאלותיש פה מישהו שיוכל לעזור לי?
פורסם 2007 בינואר 918 שנים לפני שאתה אומר "מחירים מדהימים"תבדוק שכתוב buy it now ליד. אם לא- זה מכרז בכלל.למרות שבאיביי יש טונות של מציאות, אני קונה משם בערך כל שבועיים D:
פורסם 2007 בינואר 918 שנים ועוד משהו, המשלוחים רק בארה"ב, אפשר גם לשלוח לארץ? אם המוכר שרם שהוא מוכן לשלוח רק לארה"ב אז זה אומר שהוא שולח רק לארה"ב. :
פורסם 2007 בינואר 918 שנים אבל יש שירותים ישראליים שנותנים לך כתובת בארה"ב ואז משםהם שולחים את זה לארץ - אבל תזכור שהשירות עצמו עולה כסף ואתהכנראה תצטרך לשלם מיסים (מע"מ+אולי מכס) על המוצרהשירות היחיד שאני מכיר הוא mustop (ככה קוראים לו?)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.