עבור לתוכן

קירור המחשב על ידי מנוע בנזין 2 פעימות של טיסן.

Featured Replies

פורסם

כן אני יודע שזה ממש לא מעשי ופשוט מטורף לחשוב בכלל להפעיל את זה בבית כי זה עושה רעש מטורף שלא מהעולם הזה ::)

וזה יגדיר מחדש את המושג "מנחת מטוסים בחדר" אבל אני ממש חייב לנסות את זה.........במקום שלא יפריע..........

ומי שלא מודע לכמות האוויר שזה מוציא אז אפשר להגיד שזה מסוגל להעיף אבנים בכיף :smoke:

;D ומי ששואל "למה לעזאזל!?!?!?!" אז זה כי יותר מידי משעמם לי! :bash:

פורסם

כמה שזה חזק,מאורר גדול של חדר הוא הרבה יותר שקט ויותר חזק!! :bash:

פורסם

אני אנסה מתישהו לקרר את המחשב עם מאוורר של רדיאטור של סיטרואן BX. הוא בקוטר של בערך 30 ס"ם, עושה המון רוח ורעש ומצליח להרים את עצמו באויר :hat:.

פורסם

אולי תביאו כבר הליקופטר או משהו ?

פורסם

יש למישהו מושג איפה אפשר להשיג מנוע של פנטום

פורסם

קח את המגדש טורבו של האימפרזה והמעבד שלך לא יתחמם ;)

פורסם

מישהו רוצה סאטורן 5 ? (הטיל שמשגרים איתו מעבורות..)

פורסם

אולי תביאו כבר הליקופטר או משהו ?

חחחחחחחחח..........LOL! :lol: ;D

אגב, ניסיתי לעשות משהו כזה, אבל חיל האוויר לא הרשה להכניס אפצ'י לאיזור מגורים... :-\ :lol:

ו...אהממ... טילים של מעבורת, "טיפה" מחממים, והרי אנחנו מנסים להשיג קירור, לא? ^_^

פורסם

כל זה נחמד מאד אבל עדיין לא ישתווה לסירקולציה טובה במארז שגם מביאה שקט יחסי וביצועי קירור עדיפים על מאורר עם סטרואידים...

מאורר של טיסן ? אני כבר רואה איך הוא מפרפר לך בתוך המארז וקוצץ לך כל חוט וכרטיס רענן ;D

פורסם

העסק פשוט, לוקחים מכסחת דשא, קצת מודינג, וופ... אחלה בחלה מאוורר ;)

כמובן שאתה יכול לשים שואב אבק (דווקא ממש נחמד) או את המאווררים שיש בתחנה המרכזית!

מישהו אמר דלתא 120 מ"מ?

פורסם

קחו את המאוורר הזה של הצילומי דוגמנות, זה שמעיף לדוגמניות את השיער בתנועות מרגשות. אני מניח שזה יעשה את העבודה ויותר פשוט להשגה מחיתוך חלקי מטוס\טיסן

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים