פורסם 2002 בדצמבר 1523 שנים כן אני יודע שזה ממש לא מעשי ופשוט מטורף לחשוב בכלל להפעיל את זה בבית כי זה עושה רעש מטורף שלא מהעולם הזה : וזה יגדיר מחדש את המושג "מנחת מטוסים בחדר" אבל אני ממש חייב לנסות את זה.........במקום שלא יפריע.......... ומי שלא מודע לכמות האוויר שזה מוציא אז אפשר להגיד שזה מסוגל להעיף אבנים בכיף :smoke: ;D ומי ששואל "למה לעזאזל!?!?!?!" אז זה כי יותר מידי משעמם לי!
פורסם 2002 בדצמבר 1523 שנים אני אנסה מתישהו לקרר את המחשב עם מאוורר של רדיאטור של סיטרואן BX. הוא בקוטר של בערך 30 ס"ם, עושה המון רוח ורעש ומצליח להרים את עצמו באויר .
פורסם 2002 בדצמבר 1523 שנים אולי תביאו כבר הליקופטר או משהו ? חחחחחחחחח..........LOL! ;D אגב, ניסיתי לעשות משהו כזה, אבל חיל האוויר לא הרשה להכניס אפצ'י לאיזור מגורים... :-\ ו...אהממ... טילים של מעבורת, "טיפה" מחממים, והרי אנחנו מנסים להשיג קירור, לא?
פורסם 2002 בדצמבר 1623 שנים כל זה נחמד מאד אבל עדיין לא ישתווה לסירקולציה טובה במארז שגם מביאה שקט יחסי וביצועי קירור עדיפים על מאורר עם סטרואידים...מאורר של טיסן ? אני כבר רואה איך הוא מפרפר לך בתוך המארז וקוצץ לך כל חוט וכרטיס רענן ;D
פורסם 2002 בדצמבר 1623 שנים העסק פשוט, לוקחים מכסחת דשא, קצת מודינג, וופ... אחלה בחלה מאוורר כמובן שאתה יכול לשים שואב אבק (דווקא ממש נחמד) או את המאווררים שיש בתחנה המרכזית! מישהו אמר דלתא 120 מ"מ?
פורסם 2002 בדצמבר 1622 שנים קחו את המאוורר הזה של הצילומי דוגמנות, זה שמעיף לדוגמניות את השיער בתנועות מרגשות. אני מניח שזה יעשה את העבודה ויותר פשוט להשגה מחיתוך חלקי מטוס\טיסן
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.