פורסם 2002 בדצמבר 1522 שנים אבל מקוריות..כל כך הרבה זמן לא קניתי שאני כבר לא יודע מי מוכר ואיפה...אני מחפש את הסרטים אוסטין פאוארס 3 ודוח מיוחד (שתי סרטי חובה דרך אגב..) אני יודע שהם כבר הגיעו לארץ בDVD אבל אני רוצה לקנות קלטת וידאו..למישהו יש רעיון?
פורסם 2002 בדצמבר 1522 שנים מחבר יש להם אתר ישראלי או משהו? כי אין לי מושג איפה הסניף שקרוב אליי...ואתה יודע שיש שם את שני הסרטים האלה?
פורסם 2002 בדצמבר 1522 שנים בואו נחזיר לאופנה גם את הקלטות של הטייפ !אגב, שמתם לב שאנשים עוד משתמשים בתקליטים אבל בקלטות לא?
פורסם 2002 בדצמבר 1522 שנים בואו נחזיר לאופנה גם את הקלטות של הטייפ !אגב, שמתם לב שאנשים עוד משתמשים בתקליטים אבל בקלטות לא?you dumb or somthing?תקליטים זה הדבר! איכות מדהימה והם גם מחזיקים לנצח בניגוד לדיסקים.
פורסם 2002 בדצמבר 1522 שנים אני יודע,אבל תקלטו שבדבר השחור העגול והגדול הזה עוד משתמשים,ולעומת זאת קלטות, שקטנים ומתקדמים (חוץ מהאיכות שבזה תקליטים נחשבים למדיה הכי איכותית שיש) מהתקליטים דראסטית, עברו מהעולם מזמן....דרך אגב,איך "צורבים" על תקליט?
פורסם 2002 בדצמבר 1522 שנים עזבו אתכם, טייפ סלילים זה BEST!ובנוגע "לצריבת" תקליטים, יש ל Vestax מחרטה איכותית ביותר לצרכים האלה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.