פורסם 2007 בינואר 918 שנים שלום לכולם, אני רוצה להכין מוד למחשב שלי שמציג את השמות של השירים של ה- Winamp כמה זמן נשאר וכו' וכו' איך אני עושה את זה?המסך שאני מתכוון אליו הוא לא בדיוק LCD אלא יותר מסך כזה קטן (יותר גדול בהרבה ממסך של נגן MP3 פשוט) יש לו נגיד 4 שורות ואורך של 16 תווים או יותראני בטוח שאתם מבינים למה אני מתכוון פשוט שכחתי את השם המקצועי שלו..אם אפשר הצעה למסך כזה (איך הוא נקרא) ואם אני יכול להשיג אותו בת"א איפשהווכמובן שירטוט שמראה איך אני מחבר אותו ומה זה כל יציאה שלותוכנה שאני יכול להציג איתה מה שאני רוצה שתכלול גם כמובן את המטרה העיקרית, תצוגה של הווינאמפ.תודה רבה לכולכם, תותחים אין עליכם
פורסם 2007 בינואר 918 שנים לא נראה לי שתשיג בארץ עם תאורה אחורית כחולה אבל אם זה לא מה שחשוב לך ויותר חשוב לך המסך... אבן אלקטרוניקה בשדרות הר ציון 22.. (ת"א) ויש להם מסכים שם. לגבי חיבור כנס פה למדור מדריכים באתר ותמצא מדריך חיבור למסך כזה, כמובן שאתה צריך למצוא דפי נתונים של המסך ולפי זה לחבר.. אבל לאחר שתקנה במידה ותיהיה לך בעיה עם זה.. פנה אליי או שאל פה בפורום ואני בטוח שנשמח לעזור.. http://hwzone.co.il/guides/lcdguide/ תקרא תשכיל.. עודד ב.
פורסם 2007 בינואר 918 שנים יש מלא מלא מלא מסכים כאלה באיביי במחירים כמו בארץ כולל משלוח. תשקול את זה...
פורסם 2007 בינואר 1018 שנים מחבר תודה רבה מאוד עזרתם לי...רק איך קוראים למסך בשפה המקצועיתולמה שאני יקנה באי-ביי אם אני יכול לקנות בארץ? התכוונת אולי ששם יש מסך עם תאורה כחולה<?ואפשר את הכתובת של האתר?תודה רבה לכוחכם תותחיםעוד משהו קטן, איך אני מחבר אותו דרך איזה יציאה? Com או Paralel?והאם אפשר לעשות קופסה שיהיה שם את המסך, מקלט אינפרא אדום ועוד איזה משהו? אני עדייך לא יודע מה..אם אכן אפשר, תעזרו לי לגבי היציאות Parallel של המחשב ומה זה כל פין.תודה רבה לכולם!
פורסם 2007 בינואר 1018 שנים אם היית קורא היית גם רואה שזה בחיבור מקבילי ויש לך את כל הפרטים בקישור שנתתי... ולגבי המסך עצמו, בארץ תוכל להשיג את הירוקים הרגילים, באיביי תוכל גם למצוא כחולים אדומים או כל מה שבא לך.. (בד"כ יותר גם... משום מה.. וגם משלוח צריך לשלם..) עודד ב.
פורסם 2007 בינואר 1018 שנים אני אישית רציתי להזמין מאיביי אבל בסוף ויתרתי. כי הבנתי שאין לי צרך בכזה וזה סתם לפוזה. בכל אופן באיביי יש כחולים אדומים וכל צבע שאתה רוצה במחירים לא מופרזים ואם אני לא טועה יש גם יותר גדולים ויש אפילו כאלה שהם בלי שורות אלא מסך מטריצה אם אני לא טועה וגם זה במחיר סביר. :]
פורסם 2007 בינואר 1018 שנים מחבר אחי אפשר את הקישור לאיביי איפה שראית את המסכים של המטריצה?תודה רבה!וכשאתה אומר סביר למה אתה מתכוון?
פורסם 2007 בינואר 1018 שנים סביר אני מתכוון לסביבות ה100 ש"ח כולל משלוח.הנה חנות חת שמצאתי באיביי:http://stores.ebay.com/Sure-Electronics_LCD-display_W0QQcolZ4QQdirZ1QQfsubZ12QQftidZ2QQtZkm
פורסם 2007 בינואר 1118 שנים מחבר תודה רבה אחי,אבל זה בטוח להזמין משהו מחו"ל?... כי אני לא יודעחוץ מזה אין בארץ מסך LCD בגודל 128X64 כמו שיש באיביי עם תאורה כחולה / אחרת?באבן אלקטרוניקה או משהו\? חייב להיות משהו לא?
פורסם 2007 בינואר 1218 שנים אני לא מאמין שיהיה לך קל למצוא כזה בארץ זה גם יהיה סתם יותר יקר ניראה לי.אני לא יכול להבטיח לך ב100% שהכל יעבור חלק כי אני לא מוכן לקחת את האחריות אבל אני אישית מבסוט מכל מה שהזמנתי מאיביי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.