עבור לתוכן

LCD למחשב, איך אני מחבר מסך קטן כזה? עם תאורה אחורית כחולה

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם, אני רוצה להכין מוד למחשב שלי שמציג את השמות של השירים של ה- Winamp כמה זמן נשאר וכו' וכו' איך אני עושה את זה?

המסך שאני מתכוון אליו הוא לא בדיוק LCD אלא יותר מסך כזה קטן (יותר גדול בהרבה ממסך של נגן MP3 פשוט) יש לו נגיד 4 שורות ואורך של 16 תווים או יותר

אני בטוח שאתם מבינים למה אני מתכוון פשוט שכחתי את השם המקצועי שלו..

אם אפשר הצעה למסך כזה (איך הוא נקרא) ואם אני יכול להשיג אותו בת"א איפשהו

וכמובן שירטוט שמראה איך אני מחבר אותו ומה זה כל יציאה שלו

תוכנה שאני יכול להציג איתה מה שאני רוצה שתכלול גם כמובן את המטרה העיקרית, תצוגה של הווינאמפ.

תודה רבה לכולכם, תותחים אין עליכם

פורסם

לא נראה לי שתשיג בארץ עם תאורה אחורית כחולה אבל אם זה לא מה שחשוב לך ויותר חשוב לך המסך...

אבן אלקטרוניקה בשדרות הר ציון 22.. (ת"א)

ויש להם מסכים שם.

לגבי חיבור כנס פה למדור מדריכים באתר ותמצא מדריך חיבור למסך כזה, כמובן שאתה צריך למצוא דפי נתונים של המסך ולפי זה לחבר.. אבל לאחר שתקנה במידה ותיהיה לך בעיה עם זה.. פנה אליי או שאל פה בפורום ואני בטוח שנשמח לעזור.. :xyxthumbs:

http://hwzone.co.il/guides/lcdguide/

תקרא תשכיל..

עודד ב.

פורסם

יש מלא מלא מלא מסכים כאלה באיביי במחירים כמו בארץ כולל משלוח. תשקול את זה...

פורסם
  • מחבר

תודה רבה מאוד עזרתם לי...

רק איך קוראים למסך בשפה המקצועית

ולמה שאני יקנה באי-ביי אם אני יכול לקנות בארץ? התכוונת אולי ששם יש מסך עם תאורה כחולה<?

ואפשר את הכתובת של האתר?

תודה רבה לכוחכם תותחים

עוד משהו קטן, איך אני מחבר אותו דרך איזה יציאה? Com או Paralel?

והאם אפשר לעשות קופסה שיהיה שם את המסך, מקלט אינפרא אדום ועוד איזה משהו? אני עדייך לא יודע מה..

אם אכן אפשר, תעזרו לי לגבי היציאות Parallel של המחשב ומה זה כל פין.

תודה רבה לכולם!

פורסם

אם היית קורא היית גם רואה שזה בחיבור מקבילי ויש לך את כל הפרטים בקישור שנתתי... ;)

ולגבי המסך עצמו, בארץ תוכל להשיג את הירוקים הרגילים, באיביי תוכל גם למצוא כחולים אדומים או כל מה שבא לך.. (בד"כ יותר גם... משום מה.. וגם משלוח צריך לשלם..)

עודד ב.

פורסם

אני אישית רציתי להזמין מאיביי אבל בסוף ויתרתי. כי הבנתי שאין לי צרך בכזה וזה סתם לפוזה. בכל אופן באיביי יש כחולים אדומים וכל צבע שאתה רוצה במחירים לא מופרזים ואם אני לא טועה יש גם יותר גדולים ויש אפילו כאלה שהם בלי שורות אלא מסך מטריצה אם אני לא טועה וגם זה במחיר סביר. :]

פורסם

ריבון כבל זה הכבל של הדטה?

כמו שמחברים את הכונן ?

פורסם
  • מחבר

אחי אפשר את הקישור לאיביי איפה שראית את המסכים של המטריצה?

תודה רבה!

וכשאתה אומר סביר למה אתה מתכוון?

פורסם
  • מחבר

תודה רבה אחי,

אבל זה בטוח להזמין משהו מחו"ל?... כי אני לא יודע

חוץ מזה אין בארץ מסך LCD בגודל 128X64 כמו שיש באיביי עם תאורה כחולה / אחרת?

באבן אלקטרוניקה או משהו\? חייב להיות משהו לא?

פורסם

אני לא מאמין שיהיה לך קל למצוא כזה בארץ זה גם יהיה סתם יותר יקר ניראה לי.

אני לא יכול להבטיח לך ב100% שהכל יעבור חלק כי אני לא מוכן לקחת את האחריות אבל אני אישית מבסוט מכל מה שהזמנתי מאיביי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים