עבור לתוכן

בעיה מעצבנת עם כרטיס זיכרון

Featured Replies

פורסם

הייתי באירוע קרבות אתמול בכרמיאל

צילמתי שני קרבות מלאים +כמה תמונות

ועוד קרב אחד,הבעיה היא שכשהגעתי הביתה העברתי את הכל למחשב שני הקרבות הראשונים עבדו כמו שצריך וגם התמונות

הבעיה היא שהקרב האחרון לא עובד! מסרב לעבוד בכל תוכנה שניסיתתי כולל realplayer ו vlc הקרב באמת הוקלט כי הקובץ הוא בגודל המתאים של 260 מגה בערך. אבל אני לא מצליח להפעיל אותו או להמיר אותו ב tmpegnc יש למישהו רעיון? בבקשה זה ממש חשוב.

תודה רבה לכם.

פורסם

לא הבנתי מה זה קרבות אצלך... וידאו או תמונת? באיזו מצלמה השתמשת? מה הסיומת של הקבצים? איזה סוג כרטיס זיכרון? באיזו מהירות?

פורסם
  • מחבר

קרבות=וידאו שני קרבות צולמו והשלישי לא,רק כשהגעתי הביתה ראיתי שהקובץ נמצא באמת (250 מגה) אבל הוא פשוט מסרב להיפתח

הקבצים הם בפורמט mov

הכרטיס זיכרון הואsd ultra2 1.0

פורסם

אה אז אם ככה אתה לא צריך להתאמץ ולהמיר, פשוט מאוד תוריד את quick time דרך האתר של Apple, תעדכן אותו ואז אתה אמור לצפות בסרט בלי בעיות ובלי המרות

פורסם
  • מחבר

לא אחי,שאר הסרטונים שצילמתי על אותו כרטיס במרווח של כמה דקות עובדים ואני רואה אותם כמו שצריך,הקטע הוא שכנראה אחרי שסיימתי לצלם את הקטע משהו שם בכרטיס נתקע והוא לא "סגר" את קובץ הצילום או משהו כזה ועכשיו הוא פשוט מסרב להיפתח בכל סוג של תוכנה,(האחרים פועלים אחלה) וגם להמיר אותו אני לא מצליח,קיצר כנראה צריך איזה תוכנה שעושה תיקון לקבצים כאלה,ניסיתי mediafix או משהו כזה,וזה לא עזר... יש המלצות?

זה הקובץ ד"א...

http://www.sendspace.com/file/qvz6ch

אשמח אם מישהו יוכל לעזור.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים