עבור לתוכן

מצלמה קומפקטית עד 1500

Featured Replies

פורסם

אני מניח שב"צילומי לילה" התכוון פותח הדיון ל"צילומים בשעות הלילה", לא לצילומים של נופים ליליים. לצילומים של אנשים בשעות הלילה מקובל להשתמש בפלאש, אבל במצלמה כמו ה-F30 ניתן במקרים רבים להשתמש באור הקיים וכך לקבל תוצאות טבעיות יותר.

אם הוא כן התכוון לצילומים של נופים ליליים, אז אכן חצובה והבנה של נושא החשיפה הכרחיים כדי לקבל תוצאות טובות (וכמובן שחשוב גם שלמצלמה יהיו את התכונות המתאימות לצילומים כאלה).

בשני המקרים, ה-F30 עדיפה על ה-S600.

פורסם
  • מחבר

אני מודה לכולכם על העזרה המקצועית שלכם וגם על הזמן לקרוא,אתם 10 :xyxthumbs:

אני אמליץ לאחותי לקנות את ה-F30 ואני בטוח שהיא לא תתאכזב :yelclap:

פורסם

ציטוט מהביקורת של DP על ה- F30 .

בגלל זה אני חושב שאוליי עדיפה ה- Canon על פני ה- F30 למשתמש שלא רוצה יותר מדי להתעסק בעריכה ובכיוונון המצלמה.

On the downside the F30 is not as impressive on bright sunny days as it is indoors or at night; sure, the sharpness and low noise are still there, but the tone curve often produces images that lack highlight or shadow detail, yet can look a bit flat. You'll get some amazing results if you know your way around Photoshop (or similar), but I often (though by no means always) found the 'out of camera' results slightly disappointing. Add to this the tendency to over expose and you've got a camera that really needs to be used by someone who knows what they're doing to get the most out of it.

פורסם

כן, אני מכיר את הטענה הזו של dpreview, אבל ראיתי הרבה תמונות שצולמו עם ה-F30 באור יום והמסקנה היא שהם מחפשים בכוח בעיות גם כשאין. המגבלה היחידה שיש למצלמה באור יום היא שאין לה היסטוגרמה, ולכן קשה יותר לקבל חשיפות מושלמות. כשהחשיפה בסדר, התוצאות לא פחות טובות מאשר במצלמות מתחרות, וממש אין צורך בעיבוד במחשב יותר מאשר עם מצלמות אחרות.

הכי פשוט להשאיר את המצלמה מוגדרת עם 0.3- כדי להוריד את הסיכוי לחשיפות יתר. זה ממש לא מסובך. בהשוואה לפתרון הזה אני רוצה לראות איזו הגדרה או טריק אחר ייאפשרו למצלמות כמו ה-S600 לצלם כמו שצריך באור חלש ;)

פורסם

אני שוקל גם לקנות את המצלמה המדוברת (f30), ורציתי לדעת איזה עוד יתרונות יש לה בנוסף לצילום לילי?

פורסם

רזולוציה גבוהה מאוד (יותר מאשר הרבה מצלמות 8 מ"פ), איכות בניה מעולה, זמן סוללה הכי ארוך בשוק.

פורסם

הבנתי אותך..

ההתלבטות שלי היא בין שלוש מצלמות (עד 1300 שקל): fuji30, cannon a630,cannon sd600.

לכל אחת יש את החסרונות שלה (במידה והפוג'י יותר יקרה היא כנראה תרד...). הייתי סגור על ה a630 אבל אז גיליתי שהיא צורכת 4 סוללות ולא 2...

פורסם

ה-A630 היא אחלה מצלמה, אבל תשכח מלכניס אותה לכיס. ה-SD600 היא בזבוז זמן.

פורסם

A630 ב 1300 שקל (כולל זכרון 1GB) מחיר סביר לדעתך?

היא לא כבדה במקצת?

היא הרבה יותר גדולה מה cannon 530,540 או אותו סדר גודל?

פורסם

המחיר בסדר, אבל אם המימדים והמשקל חשובים לך, אז אין מה להשוות בינה לבין ה-F30. הפוג'י הרבה יותר קטנה (ועם לא מעט יתרונות אחרים).

פורסם

ידוע לך איפה אפשר לקנות (אינטרנט) את ה F30 (דרך זאפ יש אתר אחד בלבד).

מה הכוונה מצלמה מחודשת? http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=3025937

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים