עבור לתוכן

מחשבות ראשונות אחרי אוברקלוקינג...

Featured Replies

פורסם

טוב, אולי אתם זוכרים הודעה שלי מלפני איזה שבועיים - שלוש...

בכל מקרה החלטתי לקחת את המעבד שלי עד הקצה שאני יכול, והצלחתי לקחת את הפנטיום 4 2.4 ג'יגהרץ רק עד ל2800 (או שזה כן נחשב הרבה?), אחרי זה אני מקבל תקיעה שאני מנסה להעלות בדיקה למעבד בסנדרה. הזכרונות שלי הם לא משהו, יכול להיות שהם דווקא הגורם התוקע ולא המעבד?

הלוח שלי הוא ABIT SR7-8X

עכשיו אני מחפש טיפים או כל דבר אחר כדי לשפר את התוצאות, איזה היטסינק (יותר טוב מהמקורי..) יתאים לי לSocket 478 או בכלל, כל דבר שיכול להפוך את האוברקלוקינג ליותר מוצלח...

תודה מראש,

Ameralis Zaiir

שמתנסה סוף סוף באוברקלוקינג רציני.

עריכה:

בקשר להודעה הראשית, שאני בטוח שתפנו אותי אליה, רשום שם שמומלץ Volcano 7+ ותקנו אותי אם אני טועה אבל הוא לא מיועד לSocket A ו370?

פורסם

הוולקאנו 7+ מתאים גם לפנטיום 4 אבל אם בא לך משהו יותר רציני ויש לך כסף טיפה כך את הAX-478 +מאורר שקט כל שהוא

הוא יפיק תוצאות מצויינות

פורסם

או אם לא מפריע לך רעש, או שאתה חירש,

קח את ה SLK800 + Delta 80mm

או את ה SLK800 + Ventec Tornado

אטמי אוזניים לא מצורפים...

פורסם

רק חבל שהוא בכלל לא מתאים לכל סוג של פנטיום 4 ! מחכים עדיים ל-SLK478... ::)

פורסם

אני יודע שכבר נאמר, אבל בכל זאת ::)

STFU

בקיצור, הוולקנו 7 + מאוד מומלץ, למרות שהוא די רועש (וזול!) לעומת הax-7 שיתן לך תוצאות טובות יותר עם מאווררים שקטנים יותר בעלות גבוהה יותר, כאשר לעניות דעתי בכלל הבעיה בזכרונות (אני לא מבין מה הבעיה, זה באמת OC לא רע בכלל, לא ענק, אבל מכובד)

נ.ב.

באילו זכרונות מדובר?

פורסם

אני אישית ממליץ על הוולקאנו 7+ כמו שכבר אמרו הסיבה היא זול והתוצאות סוף הדרך אצלי לפחות.

P4 2.0 @ TO 2.8 (ויש עוד רק שאני פוחד) גם הV הוא רק 1.6.

ולגבי טמפ' 30 מאמץ 40 לא יותר. :smoke:

פורסם

הלוח שלי הוא ABIT SR7-8X

עריכה:

בקשר להודעה הראשית, שאני בטוח שתפנו אותי אליה, רשום שם שמומלץ Volcano 7+ ותקנו אותי אם אני טועה אבל הוא לא מיועד לSocket A ו370?

אוקיי, לדעתי מה שגורם לבעיה הוא הלוח אם....ככל הידוע לי הוא מבוסס ציפסט' של סיס ללא אפשרויות רבות וללא נעילות אשר כך כך חשובות.אני אישית לא הייתי משקיע בקרור יקר שספק רב אם הוא הבעיה שלך.

זה דעתי בכל אופן מנסיון אישי עם לוח עם ציפסט' דומה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים