עבור לתוכן

כרטיס מסך ב-1000 ש"ח ?

Featured Replies

פורסם

דווקא לא, אין תיכנות בלי באגים, ואין שום קשר לזה שיש באגים שקשורים לדריברים של הכרטיס מסך - אז מה אם יש כאלה , זה לא אומר שאין באגים למשחק,

תיזכר בימיה הראשונים של AMD כמה באגים היו לתוכנות עם מעבדים שלה (אפילו מערכות הפעלה) לעומת היום שיש לה נטח שוק רציני אצל המשתמשים ואתה כבר לא רואה באגים כאלה, אני מקווה שעכשיו אתה מבין על מה אני מדבר.

תמיכה בתוכנה תמיד תהיה קודם כל לחומרה שיש להכי הרבה משתמשים, וזה די הגיוני אז אני באמת לא מבין אותך....

פורסם

דווקא לא, אין תיכנות בלי באגים, ואין שום קשר לזה שיש באגים שקשורים לדריברים של הכרטיס מסך - אז מה אם יש כאלה , זה לא אומר שאין באגים למשחק,

תיזכר בימיה הראשונים של AMD כמה באגים היו לתוכנות עם מעבדים שלה (אפילו מערכות הפעלה) לעומת היום שיש לה נטח שוק רציני אצל המשתמשים ואתה כבר לא רואה באגים כאלה, אני מקווה שעכשיו אתה מבין על מה אני מדבר.

תמיכה בתוכנה תמיד תהיה קודם כל לחומרה שיש להכי הרבה משתמשים, וזה די הגיוני אז אני באמת לא מבין אותך....

סלח לי, אבל לא הבנת את כוונתי.

נחלק את סוגי הבאגים במשחקים לשני קטגוריות:

קטגוריה א': באגים שיגרמו לבעיות רק בכרטיסים מסויימים (לדוג', באג בGTA3 שגורם שבכרטיסי ג'יפורס בלבד יראו מטושטש כתוביות).

קטגוריה ב': באגים שתהיה להם תוצאה בכל כרטיס, "ללא אפלייה".

אתה אמרת:

2)חברת משחקים עובדת על מישחק כשהנתונים הם ל70 אחוז יש גיפורסים ל 30 אחוז רדאונים (אני מנחש, יכול להיות שזה אפילו יותר לטובת אנווידיה) לאיזה כרטיסים לדעתך תמהר החברה להעיף באגים ??

מבינים ממה שכתבת שאתה מדבר על באגים מסוג א'.

אז מה שאמרתי זה שלבאגים מסוג א' בד"כ מוציאה החברה של הכרטיס בשיתוף עם מיקרוסופט תיקון לבעיה (למשל, NVIDIA וMICROSOFT והתיקון שלהם לבעיה בGTA3) ולא יצרנית המשחק (ROCKSTAR במקרה לדוגמא עם GTA3).

מה שאמרת בהודעה האחרונה די לא קשור לאף הודעה קודמת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים