פורסם 2007 בינואר 918 שנים הבעיה היא כזאת לוח של ASUS אני כמעט בטוח שהדגם לא חשוב אבל אם זה רלוונטי אני ירשום אותו, מסרב לזהות מקלדת אני מדבר על כל מקלדת שהוכנסה כולל USB ומקלדת PS2 תמיד השורה אותו דבר "no keyboard detected or keyboard error" יש למישהו מושג האם יש לזה סיבה מדוייקת או שהלוח סיים את חיו?
פורסם 2007 בינואר 918 שנים סיבה מיוחדת אני לא רואה (אלה אם המקלדת היא אלחוטית ויש בעיה בסינכרון)..תנסה מקלדת אחרת...
פורסם 2007 בינואר 918 שנים מחבר כל מקלדת.כולל אלחוטית שעובדת במחשב שלי הנוכחי.כולל PS2 לא אלחוטית.כולל USB של מיקרוסופט לא אלחוטית.יש הצעות או שהלוח מת?
פורסם 2007 בינואר 918 שנים אחרי מה זה קרה?ניסית עם כמה מקלדות PS2 /האם המקלדת PS2 שניסית איתה עובדת 100%?את מקלדת USB הוא לא חייב לזהות לפני עליית הווינדווס. וכך גם לגבי מקלדת אלחוטית.סיכוי קלוש ביותר:1 ) תנתק את הלוח אם מחשמל לכמה דקות וגם תוציא את הסוללהתחבר שוב את החשמל ללוח אם ותבדוק. 2) תזיז את הכניסה PS2 קצת ותנסה שוב.
פורסם 2007 בינואר 918 שנים מחבר כן ברור שהמקלדות עבדו.taotao אם נניח שהיציאה של הPS2 הלכה עדיין חיברתי מקלדת USB.האם הוא ידע לזהות אותה בתור מקלדת? או שהוא ידרוש חיבור ליציאה PS2 כי זה לא ממש לוח חכם?(אני מקווה שהבנת את השאלה)
פורסם 2007 בינואר 918 שנים הבנתי וזה לא משנה ממש משנה זה אמור לזהות אוטומטית...תנסה לבדוק אם חומרה אחרת עובדת על יציאת הUSB..
פורסם 2007 בינואר 918 שנים מחבר כן יש צליל מוזר כשהוא סופר את הזיכרון(אם אתה יודע כשהוא סופר מ0MB עד 128MB).ספק? קשה לי להאמין שהוא קשור.מאווררים איך הם קשורים?
פורסם 2007 בינואר 918 שנים מה זה בדיוק צליל..?ובדרך כלל שהמאווררים על הלוח לא מסתובבים זהמעיד או על ספק פגום או על לוח פגום..
פורסם 2007 בינואר 918 שנים מחבר אין מאווררים על הלוח.אין לי ממש דרך להסביר את הצליל הזה, חבל שאי אפשר להעלות הקלטה הייתי מנסה להקליט עם הפלאפון אולי.
פורסם 2007 בינואר 918 שנים מה זאת אומרת אין מאווררים המאוורר של המעבד לא מחובר..?ותנסה להרכיב רק את החלקים הבסיסים ולראות..
פורסם 2007 בינואר 918 שנים מחבר ברור שהמאוורר של המעבד מסתובב. אין שום HD,CD'S וכו' רק לוח מעבד זיכרון וכרטיס מסך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.