פורסם 2007 בינואר 918 שנים הכי טוב כל שנה או שנה וחצי להחליף לMID RANGE משהו ברמה של ה7600GT, אבל רק MID RANGE לצערי הרב LOW END חלשים מדי וHIGH END לא שווים את הכסף.
פורסם 2007 בינואר 918 שנים כל חצי שנה בערך, או מוסיף כרטיס...ומה השטויות ש-HIGH END לא שווים את הכסף? איך אתה יכול להחליט?הם בטוח נותנים תמורה לכסף. יכול להיות שהם יקרים... אבל שווים? זה תלוי מי קונה לא? צריכה??
פורסם 2007 בינואר 918 שנים חסר אפשרויות בחירה בסקר.... *המבין יביןלא נמאס לפתוח כל חודשיים-שלוש אותו סקר מטומטם?
פורסם 2007 בינואר 918 שנים אני יושב, ואתה יושב? תיזהר לא ליפול.מטומטם - כי זה סקר מטומטם. אין יותר מה להוסיף.
פורסם 2007 בינואר 918 שנים חסרה אפשרות למי שלא משדרג (אהמ אהמ) אם כבר אז קונים מחשב חדש וזה כל איזה כמה שנים טובות... או שלא
פורסם 2007 בינואר 918 שנים HIGH END יקרים מדי ומתחלפים מהר מאוד בדור שאחריו ומאבדים מערכיהם מהר מאוד, לכרטיסי מיד ראנג יש יותר תחרות ויש יותר אופציות לבחור והסבירות שהמחיר יירד גבוהה מאוד.
פורסם 2007 בינואר 918 שנים יותר אופציות לא אותם ביצועים.מי שקונה HIGH END ללא ממש דואג מה קורה לערך של הכרטיס.הכל תלוי בצריכה ותקציב.^^^"אני גבר מאחורי המקלדת"מה אתה עצבני כזה?נחשלת בבוחן בחשבון?הוא לא גבר מאחחורי מקלדת ולא נעליים.האו חושב שדיון\סקר זה נפתח מספיק פעמים וצורת הדיבור שלך ("שב") היא לא לעיניין.בנתיים מי שעושה פה רוח זה אתה. אז דיי!
פורסם 2007 בינואר 918 שנים אישית אני כבר בקביעות משדרג כמעט כל שנתיים, שנה וחצי. תמיד אני רוכש גם HIGHEND, אולי פעם אחת רכשתי MID-HIGH . אולי עכשיו , כשיכנסו כרטיסי הDX 10 דור שני, כלומר הMID למיניהם, אני אשתדרג לי בכרטיס חדש, למרות שאת זה אני יכול להחזיק לעוד שנה וחצי טובים
פורסם 2007 בינואר 918 שנים מחבר לא נראה לי שתרגיש הבדיל גדול בביצועים בדרך כל high דור קודם שווה לmid דור עדכני - x850xt = 7600gt = 6800ultra o.c
פורסם 2007 בינואר 918 שנים אני בקניית מחשב חדש שזה כל 4 שנים חחחחחחאבל אולי הפעם יקנו לי תוך שנה וחצי -שנתיים וחצי
פורסם 2007 בינואר 918 שנים חח לי היה מחשב פנטיום 3 733 מגה הרץ שהחזיק מאוד יפה איזה 5 אולי 6 שנים אני כבר לא זוכר , כשהותקן עליו אקס.פי, ואחרי זה קניתי מחשב פנטיום 4 3ghz שאני עכשיו משתמש בו ודווקא אותו אני מוכר אחרי שנה וחצי שזה מעט יחסית, ןעובר לקונרו 6300...מצחיק הסדר של כרטיסי המסך שהיו/שיש ליGeForce 2, Radeon 9600xt 256mb, x1950xt
פורסם 2007 בינואר 918 שנים משדרג זה קונה חדש יותר אני צודק כן?אז אם כן אני רק פעמיים חדש, אז נגיד כל שנתייםולא הבנתי מזה MID וכזה תסבירו בבקשה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.