פורסם 2002 בדצמבר 1523 שנים --------------------------------------------------------------------------------עדיין חברים יקרים לא עניתם לי על שתי שאלות1- האם להוסיף 100 שקל ולעשות כאילו המרה למעבד 2000 במקום ה1900 שווה?אני יודע שחנויות רבות לא מסכימות לזה2- למה אני נתקע ב148 באס למען השם אני לא מבין זה מחרפן אותי אני לא ישן בלילה מרוב עצביםזיכרון קניתי במיוחד pc2700 xtreme ddr 333אין מצב שהוא תוקע אותי ב148לוח של גיגה בייט דגם 7vrxp ver 1/1שאני יודע שהלוח הזה מגיע ל160 בכיף ואני חושב נתקע ב166דבר שלישי אין לי שום כרטיס שיכול אולי לעצור תאובר קלוק כרטיס רשת יש לי מובנהיש לי רק על הpci כרטיס קול של קריאטיב 5.1 שאני לא מאמין שהוא יכול לעצור אותיועל הa-g-p יש לי את הכרטיס מסך asus 8200t ti 200 64 g force3וכמובן סטפינג של agogaאני מבקש בכל לשון של בקשה תתנו לי תשובה רצינית ומעמיקה אני כלכך מתיחס לתשובות שלכם שעובדה שרצתי לקנות ישר זיכרון איך שאמרתם לי שזה יכול להיות עוצר אותי אבל אין שום הבדל,ניסתי להעלות מתח למעבד הכי גבוה שזה 1.9ולזיכרון אין שום הבדל ניסתימשהו פה עוצר תמערכת ואין לי מושג למה.. אני צריך תשובות מהירות כי נגמר לי הגימלים מחר אז תודה רבה לכולכם
פורסם 2002 בדצמבר 1523 שנים תגיד לי ..כמה ת'ראדים אתה תמשיך לפתוח עד שתבין משהו?!המעבד שלך לא מסוגל לעבוד ביותר מבאס של 148!!!!כמעט ולא משנה מה תעשה- לא תוכל לשנות את זה, אז למען הבריאות הנפשית שלי תפסיק לשאול בכמה ת'ראדים שונים מה לעשות!!!אין מה לעשות!!!
פורסם 2002 בדצמבר 1523 שנים 2 דברים: {אני לא בטוח בהם אבל...}1) הלוח שלך אם אני לא טטועה הוא מהדגם הלא טוב הטוב הוא 2.2) כרטיסי OB לא טובים לOCכמו שאמרתי אני לא בטוח.יאיר
פורסם 2002 בדצמבר 1523 שנים מחבר מה זה כרטיסיob?ובקשר לבחור הראשון..אני פותח הרבה הודעות כאלו כי כל אחד אומר לי תשובה אחרת אני מנסה את מה שהוא אמר ועדיין נתקע..אז בבקשה דבר יותר בכבוד
פורסם 2002 בדצמבר 1523 שנים לאן אתה חושב שכרטיס הרשת המובנה מחובר אם לא לערוץ ה PCI ?הוא עובר אוברקלוק בדיוק כאילו היה כרטיס נפרד.בלי לפתוח את המיכפלה של המעבד אין סיכויי להגיע רחוק.תריץ את הזיכרון במצב סינכרוני עם המעבד, זה יעזור לוודא שהוא לא המיגבלה.אם כוות את היחס עבור PC2700 אז כשאתה עלית ל 148 הזיכרון שלך רץ ב 185מה"ז וזה לא טוב.
פורסם 2002 בדצמבר 1523 שנים מה זה כרטיסיob?ובקשר לבחור הראשון..אני פותח הרבה הודעות כאלו כי כל אחד אומר לי תשובה אחרת אני מנסה את מה שהוא אמר ועדיין נתקע..אז בבקשה דבר יותר בכבודזה:On Bordעל הלוח כיאילו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.