עבור לתוכן

קיבלתי 3000 ש"ח-מה לעשות?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

התלבשתי ברצינות על האקס-בוקס שאפשר לקנות בארץ ב1950 ש"ח עם שני משחקים, מוסיפים לזה היילו\ספלינטר סל ויש לי חבילה מושלמת, ויש שלט לקנות בארץ ב220 ש"ח.

מה אתם אומרים?

• תגובות 31
  • צפיות 2.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

עדיף פלייסטיישן 2

לא רק שXBOX זה של מיקרוסופט (סופט=שיט)

אלה יש לזה פחות משחקים

זה הרבה פחות נפוץ בארץ

זה פחות חזק

קנה PS2 + משיח (איפהשהו)

אתה גם תמיד יכול לקנות לי אינספייר 5700 + AUDIGY 2 PLATINIUM

פורסם

תגיד לא מספיק מחשב חזק למשחקים למה לכל הרוחות אתה גם צריך XBOX???

פורסם

במקום לבזבז את הכסף אני מציע לך להשקיע אותו, או במניות או בזהב. אבל אם אתה מתעקש אז תשדרג את הרעיון של האיקס בוקס ותקנה לך גיימקיוב וכמה משחקים. נראה לי יותר טוב מהאיקס בוקס בעל מחיר מופקע ומשקל של אוטו וגם יותר חזק מהפי אס 2.

פורסם

:hi:

אני מציע שתקנה Playstation 2

פורסם

תכסוך ותוציא אותם כשתיהיה בן 18 אתה תראה כמה דברים תוכל לעשות פתאום.

מה אתה צרים לקרר את המחשם שם עליו קרח כל השטויות שלכם לשכלל ולקרר את המחשב שתהיו גדולים אתם תגידו

למה עשינו את כל השטויות.

טוס לחוץ לארץ תטייל בעולם תעשה חיים.

פורסם
  • מחבר

אני לא אוהב את הPS למיניהם, בגלל העניין של כרטיסי זיכרון, שמעלים את המחיר וגם די מעצבנים שצריך לסחוב אותם.

איזה באסה שצריך אישור של ההורים :-X

פורסם

מה דעתך על רסיבר פשוט (yamaha rxv430 או 530....) וסט 5.1 של MAGNAT (יש לי את שניהם)?

יעלה בדיוק 3000.

תומך בעצה של העקרב, לא בהכרח את המערכת הזאת אבל לא יזיק אף פעם שיפור בתחום הסאונד. ד"א איך המערכת

של מגנט ? איזה דגם בדיוק ? וזה סטלייטים נכון ?...(לא נראה לי שבמחיר כזה יש סט שלם רגיל של 5.1) .

פורסם

אכן סטלייטים, זה דגם cube אבל אני אכישהו קיבלתי סאב שונה הרבה הרבה יותר גדול וחזק.....

בעיקרון הcube עולים 1390 אבל אפשר להוריד עד ל1000 אם אתה קונה מתצוגה...

יש גם את הMAGNAT METRIC שהם בכלל לא רעים אבל הCUBE טובים פי כמה ועלים 400 ש"ח בלבד יותר.

לסיכום- סטלייטים במחיר נמוך, אך ורק MAGNAT!

פשוט אין מתחרים במחיר הזה, כשמגיעים ליותר יש את הJBL והאינפינטי שגם מעולים אבל גם פה הmagnat טובים מאוד ומתחרים בכבוד.

פורסם

אני לא אוהב את הPS למיניהם, בגלל העניין של כרטיסי זיכרון, שמעלים את המחיר וגם די מעצבנים שצריך לסחוב אותם.

איזה באסה שצריך אישור של ההורים :-X

שוו אישור? (איזה)

פורסם
  • מחבר

אישור, אתה יודע, שהם יהיו מוכנים לתת לי להשתמש בכסף שלי :P

פורסם

המון מסטיקים עיגולים...

סתם, לדעתי חבל לבזבז על קונסולה כשיש לך את הראדון9700

אולי גיטרה חשמלית ממוצעת?

פורסם

אולי תחסוך ת'כסף לשיעורי נהיגה ? :lol:

פורסם
  • מחבר

בוא נגיד שבקארטינג אני לא מאט בסיבובים :lol: :lol:

בקשר לגיטרה, אמ, לאח שלי יש גיטרה צעצוע, וכל פעם שאני מנסה להזיז את המיתרים שלה יוצא מן צליל חורק... :-[

פורסם

תופים

גיטרה

בס

לא חסר, צריך רק לרצות.. (ולא לחשוב על מה לקנות למחשב כל היום... wake up buddies)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים