עבור לתוכן

שאלה לי אליכם בקשר לספק לאובר קלוק

Featured Replies

פורסם

שלום

הזמנתי את הספק 430 של אנטק אך הוא חסר במלאי ויכול להיות שהוא יגיע רק בסוף החודש מצד שני יש את הספק של טרמל טייק שאני לא יודע איך הוא לאוברקלוק אז אשמח לכמה רעיונות מה לעשות

תודה

פורסם

הוא פחות טוב, אפילו לא טוב...

מצד שני יש את הספקים של אנרמקס שהם מעולים, חלק מהאנשים אומרים שהם יותר טובים מהאנטק, ויש את הvantec שהגיעו לארץ ועכשיו נבדקים במכון התקנים

פורסם

האנרמקס הרבה יותר יקרים מאנטק השאלה כאן היא התקציב.

פורסם

התכוונתה שהאנטק יותר יקר...

גם האנטק וגם האנרמקס ספקים מעולים

השאר זה כבר תלוי בתקציב שלך...

פורסם

אני יספר לך סיפור קטן וממנו תחליט איזה ספק לקנות.

בזמן האחרון התענינת בקשר לספקים השונים בארץ מסיבות ברורות (גם אני רציתי אחד), דיברתי עם זיגזג שהם היבואנים של אנרמקס וטארמלטייק בארץ ועשיתי קצת (הרבה) מחקרים בעצמי...ומסתבר:

אנטק ואנרמקס שניהם יופי של ספקים מתחים יציבים ומעולים הספק בדוק ושם ידוע בעולם.

טארמלטייק וצ'יפטק שעוד מעט יגיעו לארץ הם בדיוק אותו ספק, מיוצר ע"י אותה חברה ועושים את העבודה בצורה דיי טובה יחסית למחיר שלהם

ספקי HEC גם ספקים מעולים יחסית למחיר שלהם אבל עדיין, פחות יציבים מאלו שהוזכרו עד עכשיו.

אז מה הנקודה שלי? כל הספקים מספיק טובים לאוברקלוק ומספיק יציבים - התשובה מי מהם הכי טוב תלויה באת מי אתה שואל.

לפי הביקורת של טום שעלתה כאן כל כך הרבה אנטק ניצחו בגדול ואנרמקס נכשלו - אם תבדוק את אותה ביקורת היום תראה כי אנרמקס עלו באופן מסתורי למקום ה 7 מה שגרם לי לפקפק באופן מולחט בביקורת הזאת.

אם תמשיך ותבדוק תוכל לגלות כי הטארמלטייק והצ'יפטק מיוצרים באותו מפעל ורק משווקים תחת שמות שונים - אז מה זה משנה מי מהם לקנות.

וHEC הם HEC - ספקים טובים שעושים את העבודה, לא כמו אנרמקס ואנטק, אבל עושים את העבודה במחיר הרבה יותר זול.

אם אני הייתי קונה היום ספק, זה כנראה הספק שהייתי מצליח לקנות במחיר הכי טוב, כשכולם באותה רמה וכולם טובים...מה זה באמת משנה מה השם שלו?

אז בצלחה בקניה, ואם למדתי משהו מכל המחקרים שערכתי...אל תאמין לאף אחד ולאף ביקורת ;)

פורסם

בקשר לספקי צ'פטק וTT

אני לא יודע אם הם באמת אותו דבר,

כי אני עובד במפעל שנאים ויש שם עשרות הזמנות לשנאים\ספקים שונים

זה שהם מיוצאים באותו מפעל לא אומר שהם אותו דבר....

פורסם

אותו מפעל, אותו פס יצור, אותם מתחים, אותו מאורר שבתוך הספק..ואפשר להמשיך ולהמשיך...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים