פורסם 2007 בינואר 718 שנים שלוםהמעבד שלי נידבק לגוף קירור!עכשיו הצלחתי לפרק את המעבד מהגוף קירור ניקתי את המשחה באמצעות אלכוהול (היה שם מדבקה) עכשיו אני יכול להישתמש במחשב זאומרת אחרי שניקתי את המישחה הדבוקה מהמעבד ומהגוף קירור אני יכול להרכיב אותם ללא המשחה ולהשתמש במחשב (לא באופן קבוע עד מחר בבוקר)?או שזה אסור?!
פורסם 2007 בינואר 718 שנים אתה יכול... [למשל שלי בלי משחה טרמית].אבל רצוי שתבדוק טמפ' כדי להמנע מסיכון כלשהו ...
פורסם 2007 בינואר 718 שנים מחבר חיברתי והמחשב מיתכבה אחרי דקה אולי!זה בטוח מהבעיה שהמעבד מיתחממם או שיכול ליהות בעיה אחרת?!
פורסם 2007 בינואר 718 שנים תבדוק שהכל מחובר כמו שצריך ואין התקלויות כלשהן. שוב, תבדוק טמפ' ... אם זה לא הולך אז פשוט אל תריץ אותו, תקנה משחה ותמרח, אם עדיין לא עובד אז יכול להיות שהגוף קירור/מעבד נדפקו
פורסם 2007 בינואר 718 שנים מחבר אוקי..עכשיו המחשב פועל אבל אני לא רואה מסך ?בדקתי תכרטיס מסך והוא תקין (במחשב אחר)כמובן שהמסך גם תקין!איזה תקלות יכולות ליהות ביגלל שלא רואים?
פורסם 2007 בינואר 718 שנים מניסיון שלי זה יכול להיות קצר בין הרכיבים שמותקנים על הלוח אם .[תנסה להפריד ולהחזיר ובסוף את הכרטיס מסך].אולי זכרונות ? הוא מצפצף ?
פורסם 2007 בינואר 718 שנים מחבר לא הוא לא מצפצף!המאוור של הלוח פועל הספק פועל אבל המסך לא נידלק !מה אתה מציע לעשות?
פורסם 2007 בינואר 718 שנים ניסית לעשות מה שכתבתי לך ? [להפריד את כל ה- PCI ואת הזכרונות מהלוח אם ולהחזיר אותם ובסוף את הכרטיס מסך - אצלי לפחות זה עובד ]
פורסם 2007 בינואר 718 שנים תכבה את המחשב, תפתח את המארז, תפרק את הזכרונות וכל כרטיס שיש לך על חריצי PCI/AGP למיניהם...תחבר אותם בחזרה בעדינות אבל ביציבות, ואת הכרטיס מסך תחבר אחרון... בד"כ אם יש קצר כלשהו ביניהם אז זה עוזר [שוב, לפחות לי].
פורסם 2007 בינואר 818 שנים מחבר אין המסך עדיין לא נידלק !אני מאמין שהתקלה זה או הלוח אם או המעבד?איך אפשר לדעת עם זה המעבד לא תקין??(בעצם עם המעבד לא היה תקין המחשב בכלל לא היה נידלק אני חושב לא?!))תודהה
פורסם 2007 בינואר 818 שנים מחבר כרטיס מסך תקי ןיכול ליהות איפה שהכרטיס מסך יושב עליו זה הבעיה !או שלא ביגלל שהמאוור שעל הכרטיס מסך עובד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.