פורסם 2002 בדצמבר 1422 שנים אני מחפש מקום באזור המרכז שמישהו יודע (מניסיון!) שאפשר לקנות בו מקדח כוס לקידוח במתכת בגודל של כ 120 ממ ומקדח בגודל של 80 ממ לקדיחה בפרספקס.הייתי כבר באלוהים יודע כמה סניפים של אייס ולא הצלחתי למצוא שום דבר חוץ.
פורסם 2002 בדצמבר 1522 שנים זה בגלל שבאייס ובכל החנויות האלה מביאים רק מה שנמכר ובדרך כלל זה הסטים האלה...מה שאתה צריך לעשות זה לחפש חנות לכלי עבודה חנות שהיא לא רשת בדרך כלל שם יש בכל מיני גדלים גדולים 120, 80...בכל מקרה אני קניתי בחנות כזאת - כמובן אל תשכח לקנות גם את המחשב של המקדח כוס אחרת לא תוכל לחבר אותו בכלל למקדחה.
פורסם 2002 בדצמבר 1522 שנים מחבר אתה יודע אולי על חנות כזאת באזור גבעתיים תל אביב?אני צריך את הכתובת המדויקת של החנות...מתחיל להישבר לי ה@#$ מכל החיפושים האלה.
פורסם 2002 בדצמבר 1522 שנים אם הייתי ממש רע, וממש אכזרי, הייתי ממליץ לך לחפש בין הרגליים ;D ;Dאבל אני לא.
פורסם 2002 בדצמבר 1522 שנים כמובן אל תשכח לקנות גם את המחשב של המקדח כוס אחרת לא תוכל לחבר אותו בכלל למקדחה.מההה ?!!?
פורסם 2002 בדצמבר 1522 שנים אתה יודע אולי על חנות כזאת באזור גבעתיים תל אביב?אני צריך את הכתובת המדויקת של החנות...מתחיל להישבר לי ה@#$ מכל החיפושים האלה.אם אתה גר בתל אביב או בגבעתיים או שתלך בכמה רחובות ראשיים תחפש, או תראה בספר טלפונים (או פה: www.yellowpages.co.il ).
פורסם 2002 בדצמבר 1522 שנים רציתי לכתוב "המחבר" החלק שמחבר אבל יצא לי מחשב...טעות שלי :-X ככה זה שנמצאים יותר מדי עם מחשבים אה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.