עבור לתוכן

בעייה בזיכרון

Featured Replies

פורסם

שמעו בכונן c יש לי 37.3 ג'יגה ולא יודע פתאום הזיכרון ירד ל 29.7 ג'יגה וצריך להיות לי 34 ג'יגה זה כאילו אחרי החישוב לכל מה שיש בכונן ואני עכשיו שואל אותכם מה אני צריך לעשות כדי להחזיר את כל הזיכרון שנעלם לי אני כבר ניסיתי לעשות תדבר הזה עם הקבצים המוסתרים אבל כל הקבצים שייכים לווינדוס ואני לא יכול למחוק אותם אתם יודעים מה צריך לעשות?

ויש לי עוד שאלה איך אני שם תדבר הכחול הזה כשאתה ניכנס למחשב שלי שנותן לך כל מיני קיצורים לתיקיות האלה לא יודע לחצתי על משהו וזה נעלם לי

תמונה:

http://img459.imageshack.us/my.php?image=2695yi6.png

תודה.. :)

פורסם
  • מחבר

?

פורסם

ה"בעיה" שאתה מציג אינה בעייה בזיכרון , אלא בנפח האיכסון בכונן הקשיח .

ה"בעיה" נובעת מקובץ ההחלפה SWAP של מערכת ההפעלה וכן מפריטים שלא נמחקו כליל מסל המחזור .

פורסם
  • מחבר

אבל פתאום הזיכרון התחיל לרדת לי בלי שהורדתי תוכנה לא כלום..

פורסם

שמעו בכונן c יש לי 37.3 ג'יגה ולא יודע פתאום הזיכרון ירד ל 29.7 ג'יגה וצריך להיות לי 34 ג'יגה זה כאילו אחרי החישוב לכל מה שיש בכונן ואני עכשיו שואל אותכם מה אני צריך לעשות כדי להחזיר את כל הזיכרון שנעלם לי אני כבר ניסיתי לעשות תדבר הזה עם הקבצים המוסתרים אבל כל הקבצים שייכים לווינדוס ואני לא יכול למחוק אותם אתם יודעים מה צריך לעשות?

אתה מתכוון שסה"כ בכל הכונן אמור להיות לך 37.3 גיגה? או שצריך להיות לך 37.3 גיגה פנויים?

אם סה"כ אמור להיות לך 37.3 גיגה אז יש תוכנה שניקראת Partition Magic שתוכל להוסיף את החלק שחסר

אם אמור להיות לך 37.3 גיגה וכרגע אתה רואה 29.7 גיגה אז אתה תצטרך לבטל את האופציה של שחזור המערכת.

ובשביל לעשות את זה: קליק ימני על המחשב שלי, לחיצה על מאפיינים למטה, לאחר מכן גש ללשונית שחזור המערכת ותסמן ב-V את האופציה כיבוי שיחזור המערכת בכל הכוננים.

ויש לי עוד שאלה איך אני שם תדבר הכחול הזה כשאתה ניכנס למחשב שלי שנותן לך כל מיני קיצורים לתיקיות האלה לא יודע לחצתי על משהו וזה נעלם לי

תמונה:

http://img459.imageshack.us/my.php?image=2695yi6.png

כנס למחשב שלי, קליק על כלים בתפריט למעלה, אחר כך קליק על אפשרויות תיקיה ובחלק העליון תסמן (אני משתמש בווינדווס באנגלית) משהו כמו "הראה משימות נפוצות בתיקיות" ותאשר

תודה.. :)

תבוא כל יום...

פורסם
  • מחבר

MeTaLhAmMeR,אחשלייי תודה רבה רבה השיטה שלך עם הדבר הזה לבטל את שיחזור המערכת עבד תודה נשמה

אני עכשיו הכי מאושר בעולם ישבתי על הדבר הזה שבועות ושאלתי בפורומים הכלל ואין כל מה שאמרו לי לא עבד..

תודה רבה רבה

פורסם

אין בעד מה :xyxthumbs: העיקר שזה הסתדר לך

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים