עבור לתוכן

Compucase Super Midi Tower CI 6919 Black VS ENEMAX

Featured Replies

פורסם

לפי דעתי הכותרת אומרת הכל אבל בכל זאת:

אני בקרוב קונה מחשב וההתלבטות שלי היא האם האנרמקס שווה את ה-400 שקל הפרש מהקומפיוקייס.

ההתלבטות שלי היא מפני שאם אני אלך על האנרמקס אני יצטרך להוריד בחלק אחר (במקרה הזה במקום לקחת לוח אם איכותי

מבוסס NFORCE 2 של אסוס או צ'יינטק אני אצטרך לקחת ,GAV-7VAXP).

אני מעדיף שלהשקיע בלוח אם מאשר במארז אבל בכל זאת אשמח לשמוע את דעתכם.

ובאותה שאלה רציתי לדעת האם ספק של 300W של HEC יספיק למערכת חזקה ? או שיש צורך ב-350 מינימום ?.

פורסם

אם אתה לא מתכנן OC רצחני, אפילו ה61a9 יספיק לך. (גם הוא בא עם HEC300 שיספיק)

פורסם
  • מחבר

אם אתה לא מתכנן OC רצחני, אפילו ה61a9 יספיק לך. (גם הוא בא עם HEC300 שיספיק)

O/C ייתכן. אבל אל רצחני. אני יעלה את הבאס קצת פה ושם...

בכל אופן אתה אומר ללכת על הקומפיוקייס ללא חשש (מה שיאפשר לי לקחת לוח אם מבוסס NFORCE 2 ולא KT400...

חוץ מזה מה הפרשי הטמפ' בין 2 המארזים השונים ?, ויצא לך לראות אותו במציאות אולי ? הוא נראה יפה ?

פורסם

הוא נראה בסדר גמור ומגיע עם מאוורר 120מ"מ אחורי

פורסם

יופי של מארז, אין ממה לחשוש

למרות שאני הייתי ממליץ בחום על הצ'יפטק אלומיניום כמו שיש לי...אבל שמתי לב שהמחיר שלו בארץ פתאום קפץ.

בכל מקרה - תתחדש

פורסם
  • מחבר

באותה הזדמנות רציתי לשאול אם מישהו יודע אם לקומפיו יש מגירות נשלפות לכוננים כמו לאנרמקס או שלא ?

פורסם

מקווה (בעצם בטוח) שזה יוכל לעזור לך הביקורת של המארז

ואתה מתכוון למגירות להארד דיסקים או לכוננים אופטים?

פורסם
  • מחבר

מקווה (בעצם בטוח) שזה יוכל לעזור לך הביקורת של המארז

ואתה מתכוון למגירות להארד דיסקים או לכוננים אופטים?

תודה והתכוונתי להארד דיסקים/CD'S למיניהם/הארד קנויים למיניהם... :smoke:

פורסם

יש לי את הCompucase Midi Tower Black, ויש דבר אחד שבגללו אני חושב שהוא מארז לא כדאי. האיכות בנייה שלו. הפאנל הקידמי שלו, שמתפרק, לא בנוי בצורה שהוא ממש מחובר במקום. הוא זז בצורה מעצבנת. באיכות בניה של הפאנל הקידמי היא בינונית מינוס, וזה הדבר היחיד שמגריע מהמארז הזה.

במארז יש אפשרות להוציא את הכלובים של הכוננים הקשיחים, ושל הכונני דיסקטים. את הכלוב של הCD's אי אפשר לשלוף.

פורסם
  • מחבר

יש לי את הCompucase Midi Tower Black, ויש דבר אחד שבגללו אני חושב שהוא מארז לא כדאי. האיכות בנייה שלו. הפאנל הקידמי שלו, שמתפרק, לא בנוי בצורה שהוא ממש מחובר במקום. הוא זז בצורה מעצבנת. באיכות בניה של הפאנל הקידמי היא בינונית מינוס, וזה הדבר היחיד שמגריע מהמארז הזה.

במארז יש אפשרות להוציא את הכלובים של הכוננים הקשיחים, ושל הכונני דיסקטים. את הכלוב של הCD's אי אפשר לשלוף.

אז אתה אומר ששווה להשקיע את ה-300 ומשהו שקל האלו וליהות בראש שקט (אוף אני אצטרך לוותר על הלוח אם מבוסס

NFORCE 2 שלי :(>:() איזה באסה.

אולי למישהו יש עוד הצעות עד 420 שקל למארז ?

פורסם

אם אתה לא מתעסק יותר מדי עם הקרביים אז הוא מארז מספיק טוב.

פורסם
  • מחבר

אם אתה לא מתעסק יותר מדי עם הקרביים אז הוא מארז מספיק טוב.

אז זהו שאני כן...

ולפי מה שאמר YOT איכות הבנייה שלו לא מבשרת טובות, כנראה שאני אצטך אחרי הכל לקצץ בחומרה ולקנות את המארז של

אנרמקס...

פורסם

עבדתי עם ה6a19.

אנרקמס הוא לא אבל הוא בסדר גמור.

השאלה זה מה זה מבחינתך "מתעסק" עם המחשב......

הייתי הולך על compucase וNFORCE 2 מאשר אנרמקס וKT400.

פורסם

אם המארז גורם לך לקצץ החלקי חומרה קריטיים וחשובים כמו לוח אם בהחלט לא הייתי ממליץ לך על כך ואני לא חושב שתמצא באמת מישהו שימליץ לך על זה, אבל בכל זאת יש הבדל בין האנרמקס וה-Compucase, האם ההבדל קריטי לך כמו ההבדל בלוחות האם זה רק אתה תחליט ! שים לב רק לכמות המאוררים שאתה מקבל באנרמקס למשל ולספק שבכל זאת יותר טוב בהרבה...

פורסם

אגב, הרגע שמתי לב (תחקיר מעמיק)-

לyot יש את ה6A19 ואתה מדבר על ה6919.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים