עבור לתוכן

מעוניין בהמלצה ללוח מבוסס NFORCE 2.

Featured Replies

פורסם

לאחר התלבטויות ורצון לקחת לוח מבוסס N-FORCE 2 אבל לא יכולתי בגלל התקציב וחשבתי ללכת על GA-7VAXP.

החלטתי במפרט שלי לקחת מארז של קומפיוקייס במקום מארז של אנרמקס ובכך לחסוך 400 שקל שאותם נראה לי יותר חכם

להשקיע בלוח אם.

איזה מלוחות ה-NFORCE 2 ג בשוק הכי כדאי לי לקחת (תקציב עד 1100 ש"ח).

אני אישית חשבתי ללכתת על הצ'יינק זנית', עושה רושם של לוח מצויין וגם בא עם באנגל מרשים ביותר.

אפשרות 2 היא האסוס ולבסוף הלידטק.

מה דעתכם ?...

פורסם

אני הייתי הולך על האסוס,

תתראה, אין טעם לקונת לוח בגלל הבאנדל שבא איתו ועוד במחיר כל כך מוגזם(הצ'יינטק), הוא עולה יותר המאסוס ללא הצדקה, במיוחד בגלל שאנחנו לא יודעים עדיין כלום לגבי נעילת הPCI אצלות כלום לגבי יכולות הO\C שלו- כל מה שידוע עליו זה הבאנדל שבא איתו, וגם אתה עניין הזה ניפחו מאוד- בסה"כ פאנל קדמי מצו'קמק, אוזניות פשוטות וכבלים מעוגלים שאפשר להכין בשעה וחצי: את ההחלטה אם זה שווה לך 1100 שקל תעשה לבד.

פורסם

בלי לחשוב פעמיים לך על האסוס, במבחני הביצועים שלו הוא עוקף אפילו את האביט...

פורסם
  • מחבר

אני הייתי הולך על האסוס,

תתראה, אין טעם לקונת לוח בגלל הבאנדל שבא איתו ועוד במחיר כל כך מוגזם(הצ'יינטק), הוא עולה יותר המאסוס ללא הצדקה, במיוחד בגלל שאנחנו לא יודעים עדיין כלום לגבי נעילת הPCI אצלות כלום לגבי יכולות הO\C שלו- כל מה שידוע עליו זה הבאנדל שבא איתו, וגם אתה עניין הזה ניפחו מאוד- בסה"כ פאנל קדמי מצו'קמק, אוזניות פשוטות וכבלים מעוגלים שאפשר להכין בשעה וחצי: את ההחלטה אם זה שווה לך 1100 שקל תעשה לבד.

עוד לא הספיקו לצוץ עליו ביוקורות שונות ברשת ? ... אבל אם בכל זאת יתברר שהוא טוב אז אתה אומר שהוא לא שווה את המחיר שלו.

אני עד היום חשבתי על צ'יינטק כעל חברה בינונית. אבל בזמן האחרון הם עושים רושם טוב. בכל אופן הבאנדל שלו כן מרשים ועל זה

אי אפשר לתווכח. בכל אופן מה לגבי הלידטק ? איך הוא ? לדעתי הוא נראה קצת עלוב כזה...לא יודע למה...

פורסם

do you just picking the most expansive board and recommend it?

take the EPoX 8RDA+ it has the best overclocking and it comes at the low low price of only 690 NIS.

פורסם

אני מבעליו הדי גאים של הלדטק, תראה בעיות יש יציבות אין לו

הוא לא לוח לאובקלוקר מקצועי אבל לאחד מזדמן(כמוני) הוא דווקא מתאים, אתה יכול לבחור את המהירויות של הזיכרון הפנימי ואת הFSB של המעבד

בנוסף אתה יכול להעלות את הוולטז' של המעבד ושל הAGP בנפרד, זה לא הרבה במיוחד, אבל לי זה מספיק

פורסם
  • מחבר

do you just picking the most expansive board and recommend it?

take the EPoX 8RDA+ it has the best overclocking and it comes at the low low price of only 690 NIS.

ממש לא. אני מודע למחיר הגבוה שלו ובגלל זה אני שואל אם הוא שווה את זה ,אולי כן אולי לא על זה אני מצפה שאתם תענו לי.

חוץ מהבאנדל המרשים שלו לא יצא לי לראות את הביצועים שלו.

פורסם

6 nForce 2 boards round up:

http://www.anandtech.com/mb/showdoc.html?i=1759

side note: it's 40 pages long. wtf, 40 pages long I ain't gonna read that. just look at the pictures, man. =]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים