פורסם 2007 בינואר 718 שנים אחים שלי שלום רכשתי את הלוח הזה לוח אם Gigabyte Ga965ds4 התקנתי והכל בסדר עד שצרפתי את הHD הישן שלי שיהיה מקור אחסון, ומה הבעיה מאחר והHD שלי לא SATA אלא IDE חברתי אותו אם מתאם מיוחד שממיר מSATA ל IDE הפעלתי המחשב ומאחר וזה אמור להיות PLAG?&PLAY התברר לי כי לא מזוהה כלל חזרתי לביוס וניסתי ולא הצלחתי כלל. למי יש הצעות או פיתרון, לא יתכן שהלוח לא נותן גיבוי לHD ישנים אודה לסיוע בברכה
פורסם 2007 בינואר 718 שנים נראה לי שהתבלבלת ... (כמו שקרה לי ) .המתאם שלך הוא מ- IDE (בלוח האם) ל- SATA (הכונן הקשיח) ולא להפך .אני בטוח כמעט בוודאות מלאה כי לא קיים מתאם שהופך התקני IDE כמתאימים לחיבור SATA .
פורסם 2007 בינואר 718 שנים אני בטוח כמעט בוודאות מלאה כי לא קיים מתאם שהופך התקני IDE כמתאימים לחיבור SATA .http://www.getit.co.il/Direct/33136/
פורסם 2007 בינואר 818 שנים מחבר נראה לי שהתבלבלת ... (כמו שקרה לי ) . המתאם שלך הוא מ- IDE (בלוח האם) ל- SATA (הכונן הקשיח) ולא להפך . אני בטוח כמעט בוודאות מלאה כי לא קיים מתאם שהופך התקני IDE כמתאימים לחיבור SATA . אחי qwazimodo לא התבלבלתי יש מתאם שמעביר מSATA לIDE מקצה של הלוח מתחבר כבל SATA למתאם שבקצה שלו יש חיבור IDE זה מסוג כרטיס קטן לידעתך :s05: תודה על התגובה [br]פורסם בתאריך: 8.01.2007 בשעה 21:48:57 LinKaDinK תודה על התמיכה מעבר לכך האם יש לך מידע ,נוסף אולי יש דרייבר למתאם ??? אשמח מחברים נוספים לסייע לי בברכה :s05:
פורסם 2007 בינואר 818 שנים בעיקרון אם ביוס לא מזהה חומרה זה בעיה רצינית . 1)קודם תבדוק אם הארד תקין ו מקבל חשמל 2)תנסה לחבר את ההרד בלי מתאם של sata ישר ל בקר IDE 0 3)אם עדיין הארד לא מזוהה תנסה לעדכן את הביוס של לוח אם לגירסה הכי מעודכנת יש באתר היצרן הוראות איך עושים את זה . חשוב לרשום לפני העדכון את הגירסה הנוחכית של ביוס
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.