עבור לתוכן

איך לקרר את המחשב בלי לפתוח אותו?... (פרטים בפ&#1504

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

לפני כמה חודשים קנו לי מחשב מ-KSP, על המארז מדבקה שאם אני פותח דלת של המארז המדבקה נקרעת והאחריות תפוג,

השאלה אילו אפשרויות קירור יש בלי לפתוח את המחשב? (אם בכלל)

בתודה מראש,

רועי.

פורסם

אחריות על מה? , על כל רכיב לדעתי אמורה להיות אחריות בלי קשר , לא נראה לי שהם יכולים לבטל לך

אחריות על כל המוצרים בפנים עם פתיחת המארז , תבדוק אחריות ספציפית על כל רכיב...

ואם זה אכן המצב פשוט תסיר את המדבקה בעדינות...

(וואוו כמה זמן לא הייתי בבית ביום ראשון ;D )

פורסם

הייתי מתקשר להיות בטוח גם ראיתי שאצל מישהו שהתקנתי לו לוח חדש במחשב שקנה בבאג והיה איזה שלוש מדבקות וכשפתחתי כל החוטים היו בבלאגן ואפילו לא חיברו מאוור אחד אולי זה הסיבה ששמים מדבקות

פורסם

אחי קניתי תמחשב שלי גפ מקיסיפי

ועים אתה מוריד את המדבקה או שהיא נקרעת

הלכה לך האחריות על הכל

אין להם שירות טוב רק המחיריפ טובים אצלם ....

פורסם

גם לי יש מחשב מKSP, מה שהמדבקה אומרת זה- שאם חסר איזה חלק, ויש את המדבקה ישימו לך אותו, ואם הוא איננו ואין מדבקה לא יחליפו.

אבל בנוגע לאחריות- המוצר מתקלקל, מחליפים...בלי קשר למדבקה

פורסם

תבדוק את זה עם KSP... שלא תידפק אחר"כ... פשוט לי מעולם לא יצא לקנות מאצלם מחשב קומפלט עם הרכבה...

וכמו שכבר אמרו.. אני מאמין שזה בא לכסות על אם פתאום חסר לך משהו..

ובנוגע לשאלה המרכזית.. אתה תמיד יכול לקחת צינור מהמזגן הביתי ולהצמיד אותו לפרונט של המארז ;D ;D ;D ;D ;D ;D

פורסם

הגיוני שמדובר באחריות הכללית למחשב שתקפה לשנה. לכל חלק אמורה להיות אחריות נפרדת.

אני הייתי אכן מרים טלפון לשאול, ולוקח את השם של המוכר מהעבר השני של הקו. השירות במדינתנו הוא לא הצד החזק, ועדיף לבדוק הכל ולא להצטער לאחר מעשה.

בכל אופן - חוץ מהלצמיד מאוורר\מזגן על המחשב(דבר שגם לא יעזור יותר מדי אם הוא סגור), אין ממש פתרון לקרר את המחשב חיצונית ;)

פורסם
  • מחבר

טוב תודה, אני אחשוב על הרעיון של המזגן, אמרו שאפשר לחבר אליו צינור, אז אם אפשר אני אחבר אליו ואכוון אותו לחור של המאוורר בדלת.

תודה לכולם על העזרה :yelclap:

:hi:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים