עבור לתוכן

עד שהחלטתי על ה204wt של LG נגמר המלאי,מבקש דעה על אופציות דומות

Featured Replies

פורסם

היי כבר מזמן לא כתבתי כאן הודעה,אני מתרגש ... ::)

בכל אופן...אני מעוניין במסך 20' רחב לשימושים כללים של סרטים משחקים,שימוש בווינדוס מה שכן אני רוצה שיהיו לו צבעים טובים וחיים כאלה,בקשר לכל שאלת הפאנלים ,ראיתי את הסמסונג המקביל בחנות והוא נראה לי בסדר,רק שמעתי שיש בו בעיות וראיתי מסך 17 של דל,שנראה לי גם טוב אבל ההבדל לא ענק

בכל מקרה,עד שכבר נסגרתי על האלגי צצה בעיה חדשה,באף חנות אין אותו והוא יגיע רק חודש הבא,לכן נשאלת השאלה אם שווה וכדאי לחכות או לחלופין להסתכל על האופציות הבאות שבשתיהם יש ייתרון יחסי על האלגי מבחינת זה שלשתיהם יש שינוי גובה ומצה PIVOT שזה טוב אבל לא הכרחי.

סמסונג 204- שמעתי שיש תקלות אבל יכול להיות שאני טועה,אשמח לחוות דעת או לקישורים לביקורות

דל 2007 - הבנתי שהמסך הזה אכן יותר איכותי אבל יש אתו שתי בעיות האחת שהרבה אנשים מתלוננים שיש לו איזה בעיית בנדינג בחלק מהגרסאות,שאני לא יודע בדיוק כמה זה בעייתי והבעיה השנייה שהוא 16/8 אמ אס אבל בכל אופן יותר אטי,שמעתי שמישהו פעם אמר שבגלל שהפאנל שלו שונה זה אותו קצב רענון כמו של האלגי ה5 אמ אס...אשמח גם כאן לדעה

תודה רבה על העזרה

פורסם

אם אתה יכול להרשות לעצמך את ה-2007WFP לך עליו, אין לו Banding (לא בגרסא שנמכרת היום בחנויות), ואין שום בעיה עם זמן התגובה שלו - אין מריחות

פורסם
  • מחבר

אז אתה אומר שאם אני משיג אותו לא לחשוב פעמיים,פשוט 16MS טיפה מדאיג אותי ...

בכל מקרה לא משנה אם זה פאנל IPS או MVA שתיהם איכותיים באותה מידה ויותר מהTN הרגילים ?

פורסם

בדיוק :xyxthumbs:

אבל כדאי להזהר ולשים לב - המסך המדובר הוא DELL 2007WFP, ושלא ינסו לדחוף לך את ה DELL E207WFP שהוא גרסת TN של ה 2007.

פורסם

איך אני יכול להיות בטוח שמה שימכרו לי בארץ זו גירסה A03? ולא גירסאות A01 A02 ששמעתי עליהן הרבה בעיות?

פורסם

אתה לא יכול להיות בטוח לפני שאתה מקבל אותו, אבל יש דרך לבדוק כשהמסך כבר ברשותך.

פורסם

אז מה הקטע? להחזיר אותו אני לא יכול :s07:

פורסם

מאז גירסה 02 אין בעיות ואני לא מאמין שתיפול היום על מסך כזה(רוב הסיכויים לקבל 03), בלי קשר רשום על הקופסא

איזה REV המסך ואתה יכול לדרוש בחנות לקבל מסך אחר, כמובן שעדיף לקנות ממקום שמבין עיניין ושיש לו מלאי מסוים של מסכים מאותו הסוג.

פורסם

אופס

פורסם

מאז גירסה 02 אין בעיות ואני לא מאמין שתיפול היום על מסך כזה(רוב הסיכויים לקבל 03), בלי קשר רשום על הקופסא

איזה REV המסך ואתה יכול לדרוש בחנות לקבל מסך אחר, כמובן שעדיף לקנות ממקום שמבין עיניין ושיש לו מלאי מסוים של מסכים מאותו הסוג.

תודה.

חיפשתי באינטרנט איזו שהיא הצהרה מצד DELL על הגירסאות החדשות, אבל לא מצאתי. האם יש הצהרה כזאת שתוקנו הדברים, או ביקורות על המסך בגירסה החדשה שאומרת שבאמת הדברים תוקנו?

ומה זה המסך ULTRA SHARP ? זה הגירסה A03 או שקראו לו ככה גם בA01?

פורסם

זה תוקן ב-A02, ואתה יכול לראות את זה על ה-A02 שלי בין היתר (ושל כל אחד אחר שקנה את המסך, ולא חסרים אנשים שקנו)

Ultrasharp זה סתם כינוי לסדרת מסכי ה-LCD של Dell

פורסם

מכל הקריאה פה גם אני נהייתי קצת היסטרי. בכל זאת לא מצאתי banding הגרסה שלי היא A03.

פורסם

האם אף חנות מחזיקה את ה LG? לא אמרו מתי יהיה להם שוב במלאי או אפשרות להזמין לך? תודה

פורסם
  • מחבר

לאף חנות שאני בדקתי אין והבעיה היותר חמורה שדיברתי ישירות עם היבואן וגם הוא לא יודע מתי יגיע מלאי נוסף

בקשר להזמנה הוא לא יכול לקחת הזמנה כי אין לו צפי למתי מסך פופלרי כזה יגיע לארץ,באמת לפעמים רמת השירות בארץ מדהימה אותי מחדש.

פורסם

מכל הקריאה פה גם אני נהייתי קצת היסטרי. בכל זאת לא מצאתי banding הגרסה שלי היא A03.

איך המסך ? יש מריחות במשחקים?.. איך הוא בסרטים?

מצטער שאני שואל ככה פשוט לא ראיתי אף אחד עם הגירסה הזאת.

ואיפה קנית אותו? אני רוצה להיות בטוח שאני קונה ממקום של A03

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים