עבור לתוכן

בחירה בין 3 לוחות EVGA 680I DFI RD600 או P5B DLX

Featured Replies

פורסם

אין לך שום בעיות איתו?

אם אתה לא יודע הכרטיס ממש בעייתי.

לי לדוגמא יש בעיה שהוא לא מזהה מיקרופון, אפילו לא המיקרופון המיוחד של ASUS.

בלוח שבדקתי בעבודה יש בעיה עם הרמקולים - לא משנה איזה מערכת של 2 רמקולים מחברים לכרטיס קול, אחד הרמקולים לא עובד.

ברשת קראתי על מסכים כחולים שנגרמים בגלל הכרטיס קול ומאלצים קנייה של כרטיס קול חיצוני.

אם תחפור קצת ברשת תראה שיש לו מעט בעיות עם הכרטיס...

חן אני מסכים איתך לגמריי הכרטיס קול הזה באמת דפוק, אצלי הוא לא מצליח לזהות את הסנטר שיש לי וזה ממש משגע וניסיתי כל דרך אפשרית ב SOUNDMAX ככה שזה באמת כרטיס קול גרוע מאוד ותגיד יש עילה להחלפת לוח האם אם הכרטיס קול פגום כמו במקרה שלי ?

• תגובות 38
  • צפיות 1.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יש למישהו כאן את ה EVGA? הזמנתי אותו והכוונה היא להרכיב עליו קירור מים של TT, שמחייב את הפלטה האחורית הסטנדרטית של TT (זו בצורת H). אני רק ממש מקווה שלא תהיה לי בעיה עם זה, זו פלטת ברזל, לא יהיה פשוט כלל לחתוך אותה ולשמור על יציבות הקירור על הלוח. :nixweiss:

פורסם

חן אני מסכים איתך לגמריי הכרטיס קול הזה באמת דפוק, אצלי הוא לא מצליח לזהות את הסנטר שיש לי וזה ממש משגע וניסיתי כל דרך אפשרית ב SOUNDMAX ככה שזה באמת כרטיס קול גרוע מאוד ותגיד יש עילה להחלפת לוח האם אם הכרטיס קול פגום כמו במקרה שלי ?

א. כן יש לך עילה להחליף את הלוח אם במסגרת האחריות.

ב. אתה בטוח שניסית הכל? יש דריברים חדשים... עדכוני ביוס... וכל מיני תיקונים שמופצים ברשת.

ג. זה שתחליף את הלוח לא בהכרח יפתור את הבעיה ואם כן גם יכול להביא לך בעיה חדשה (אולי חמורה יותר).

ד. אתה יכול לנסות להחליף שוב ואם תהיה בעיה, לדרוש מהחנות להחליף ללוח אחר לגמרי כמו DQ6.

פורסם

א. גם אם הורדתי את החתיכת מתכת הזאת שמכסה את הקירור של הצ'יפסט וכתוב עליה ASUS ? (כי הורדתי אותה ::) )

http://hwzone.co.il/view-image/reviews-files/p5b/P5B-D_16.jpg

ב. יש לי את הביוס הכי חדש וכרגע ראיתי שיש גירסה חדשה לדרייברים שיצאה ב 2006/12/25 אז אני יוריד אותה ויעדכן אתכם מה קורה.

ואם תוכל להראות לי את התיקונים האלה שמופצים ברשת זה יעזור מאוד :)

ג. כן גם אני חשבתי על זה...

ד. אם זה יהיה ככה אני אולי יעשה את זה, אבל לבנתיים אני אחכה טיפה לתיקונים שיצאו ואם גם הם לא יעזרו אני כנראה יחשוב על האופציה הזאת.

עריכה :

בדקתי את הדרייברים החדשים והשינוי היחיד היה שבהגדרה של הרמקולים הצלחתי לשמוע רעש דרך הסנטר אחרי שהגדרתי שיחליף בין הסנטר לסאב אבל בסרטים של 5.1 לא שומעים כלום ובגלל שהסנטר זה הדיבורים אני לא יכול לשמוע מה אנשים אומרים בסרטים, אלא רק את המוזיקה משאר הרמקולים וזהו...

פורסם

א. גם אם הורדתי את החתיכת מתכת הזאת שמכסה את הקירור של הצ'יפסט וכתוב עליה ASUS ? (כי הורדתי אותה ::) )

http://hwzone.co.il/view-image/reviews-files/p5b/P5B-D_16.jpg

ב. יש לי את הביוס הכי חדש וכרגע ראיתי שיש גירסה חדשה לדרייברים שיצאה ב 2006/12/25 אז אני יוריד אותה ויעדכן אתכם מה קורה.

ואם תוכל להראות לי את התיקונים האלה שמופצים ברשת זה יעזור מאוד :)

ג. כן גם אני חשבתי על זה...

ד. אם זה יהיה ככה אני אולי יעשה את זה, אבל לבנתיים אני אחכה טיפה לתיקונים שיצאו ואם גם הם לא יעזרו אני כנראה יחשוב על האופציה הזאת.

עריכה :

בדקתי את הדרייברים החדשים והשינוי היחיד היה שבהגדרה של הרמקולים הצלחתי לשמוע רעש דרך הסנטר אחרי שהגדרתי שיחליף בין הסנטר לסאב אבל בסרטים של 5.1 לא שומעים כלום ובגלל שהסנטר זה הדיבורים אני לא יכול לשמוע מה אנשים אומרים בסרטים, אלא רק את המוזיקה משאר הרמקולים וזהו...

א. כנראה שלא, אלא אם מדובר בחנות ממש חובבנית שלא תשים לב למחסור של כיסוי.

ב. זה לא בעיה למצוא כל מיני תיקונים. תיכנס ל-XS ואתרים בסגנון, תכתוב משהו כמו P5B Deluxe Sound או P5B Deluxe Audio ותמצא כמה מהם.

פורסם

ה 680I EVGA לוח מעולה , יש לי אותו כבר קרוב לחודש וחצי והוא ממש הלוח הכי טוב שהייה לי והיו לי הרבה.

הוא OC מעולה והבעייה שציינו שהייתה לו נפתרה כבר לפני שבועים והביוס שוחרר , וזה גם הייה קשור למערך RAID בלבד.

אני עדין לא הרכבתי מערך SLI אני מחכה שהמיחר של 8800GTX ירד קצת ואז אני מוסיף עוד 1 .

הכנתי לי בינתים את הספק שיספיק להחזיק 8800GTX *2 .

בקיצור לוח מעולה.

פורסם

ה 680I EVGA לוח מעולה , יש לי אותו כבר קרוב לחודש וחצי והוא ממש הלוח הכי טוב שהייה לי והיו לי הרבה.

הוא OC מעולה והבעייה שציינו שהייתה לו נפתרה כבר לפני שבועים והביוס שוחרר , וזה גם הייה קשור למערך RAID בלבד.

אני עדין לא הרכבתי מערך SLI אני מחכה שהמיחר של 8800GTX ירד קצת ואז אני מוסיף עוד 1 .

הכנתי לי בינתים את הספק שיספיק להחזיק 8800GTX *2 .

בקיצור לוח מעולה.

שמתי לב שיש לך מארז טאי-צ'י של TT. הרכבת גם את מערכת המים שם? יש לי מערכת קירור מים של TT, דגם BW735 שדומה מאוד לזו שיש בטאי-צ'י ואני רוצה לדעת איך הפלטה של ה H מתיישבת על הקבלים שבולטים למטה בלוח.

פורסם

שמתי לב שיש לך מארז טאי-צ'י של TT. הרכבת גם את מערכת המים שם? יש לי מערכת קירור מים של TT, דגם BW735 שדומה מאוד לזו שיש בטאי-צ'י ואני רוצה לדעת איך הפלטה של ה H מתיישבת על הקבלים שבולטים למטה בלוח.

החלפתי את הקרור המקורי והוספתי את bw745 והוא יושב מחוץ למארז כי בפנים קצת דחוס כבר.

פורסם

סבבה.

השאלה שלי היא בבקשר לקבלים הקטנים שבולטים מצידו האחורי של הלוח, הם בצבע לבן.

ה H מברזל שתומך את הבלוק מלמטה לא לחץ על אף אחד מהם?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים