עבור לתוכן

בחירה בין 3 לוחות EVGA 680I DFI RD600 או P5B DLX

Featured Replies

פורסם

אני לא סגור איזה מבין השלושה לקחת.

מצד אחד אני רוצה לשמור את האופציה לCF או SLI (שדרך אגב ב680I אפשר להריץ CF נכון? לא רק SLI ולהפך בRD600?)

ומצד שני אני רוצה לוח מצויין לOC. קראתי המון על שלושת הלוחות ואני לא מצליח לחלטה. (אני יודע שהP5B DLX לא מתאים לCF או SLI אבל הוא מצויין לOC).

כרגע אלו הלוחות שיש בארץ שאני חושב לקנות (לא בא לי להזמין מחו"ל בגלל הסיכון שאם יקראה משהו בOC אני אצטרך לשלוח את זה להם וזה סיפור של כמה שבועות אני מניח).

אם יש לכם רעיונות ללוחות אחרים בסיגנון הזה אני אשמח לשמוע, ובלי קשר אשמח לשמוע את דעתכם איזה לוח אתם ממליצים לי לקחת ולמה.

מה שכן אני קונה את ה2407WFP ככה שאני כן אצטרך תמיכה בSLI או CF ככה שנראה לי שאני ארד מה P5B DLX.

אם זה עקרוני זיכרונות אני אקח את הXtreem 4-4-4-10 או HZ של G.SILL תלוי מה אני אשיג קודם.

ומעבד אני לוקח את הE6600 (אולי את הQ6600 אם הוא יצא בשבוע הקרוב ואני אוכל להשיג אותו).

• תגובות 38
  • צפיות 1.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני הייתי הולך על הלוח של DFI.

פורסם

אף אחד לא בחן ברצינות את הלוח... אתה לא יכול על סמך כמה תמונות להמליץ עליו.

פורסם

ממתי על סמך שני ביקורות אנחנו משנים דעה ב-180 מעלות מלוח שעד היום נחשב למלך האוברקלוק ללוח שיצא לפני בקושי חודש?

אני עדיין חושב ששני ביקורות לא מספיקות כדי להמליץ עליו.

לפי דעתי בביקורות הם גם השתמשו בגירסאות ES, זה יכול לפעול לטובה ולרעה.

אל תשכח שהלוח רק יצא ויקח עוד קצת זמן עד שיתגלו כל הבעיות שבו, בינתיים הוא נראה "חף מפשע".

פורסם

EVGA 680I, מציג ביצועים יותר טובים וגם אוברקלוק מצויין

פורסם

EVGA 680I, מציג ביצועים יותר טובים וגם אוברקלוק מצויין

יותר טובים ממי ?

ב - OC ה - P5B DLX עדיף.

המחיר שלו יקר בהרבה מה - DFI וה - ASUS לכן הוא רחוק מלהיות משתלם למי שלא עורך מערך SLI.

פורסם
  • מחבר

המחיר לא משחק פה תפקיד

מה שכן עם הRD600 הגיעו לבאס של 511 שזה מאוד מכובד לOC. ויותר חשוב הוא מאוד יציב.

The system did not behave any differently whether it was at 511 or 266 which is a testament to the engineering effort put forth by DFI into this board

פורסם

כשהוא ירצה לקנות מרובע ליבה ולעשות לו OC אני אהיה מוכן לתת לו את ה - P5B DELUXE שלי בתמורה ל - DFI LANPARTY ;D

פורסם

אתה מחזיק יותר מידיי מהלוח של DFI...

פורסם
  • מחבר

השאלה אם הלוח של EVGA תומך גם בCF או רק בSLI? זה שיש לו שלושה PCI E X16 זה גם מבטיח תמיכה בCF או שרק בSLI?

פורסם

שום לוח SLI לא תומך CF .

לוחות ישנים של CF תומכים SLI.

ציפ' RD600 כניראה לא יתמוך SLI.

השלושה PCI-E שיש להם זה עבור כרטיס פיזיקה ו CF או SLI בהתאמה

פורסם
  • מחבר

שום לוח SLI לא תומך CF .

לוחות ישנים של CF תומכים SLI.

ציפ' RD600 כניראה לא יתמוך SLI.

השלושה PCI-ק שיש להם זה עבו כרטיס פיזיקה ו CF או SLI בהתאמה

מזה חששתי

פורסם

ממה בדיוק אתה חושש?

SLI משתלם כשהוא בא בתצורה של שני כרטיס HIGH END.

ברגע שיש לך תקציב לשני כרטיסים כאלה זה לא ממש משנה לך אם זה בה במערך CF או SLI.

אתמין לי שגם אם יהיה לך שני כרטיסי HIGH END במערך SLI ויצא כרטיסים טובים יותר ב-CF אתה ללא ממשת תיתבכיין.

חוץ מזה שביצועי ה-SLI כרגע פשוט מדהימים, היצועים שלהם טובים ממערך CF, לפחות לפי מה שבדקת לאחרונה... וזה לא מזמן.

EVGA 680I עדיין עם כל מיני מחלות ילדות... לא הייתי קופץ עליו כרגע למרות יכולות ה-OC שלו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים