עבור לתוכן

BENQ FP241W vs DELL 2407WFP ?

Featured Replies

פורסם

אוקי יש לי שאלות

בקשר לDELL 2407 והBENQ

אצל מי יש איכות יותר טובה בvideo input

אני מתכוון ל composite svideo ו component

קראתי שלDELL יש בעיה עם de interlacing ב1080I עם הקומפוננט וזה מוריד את זה לאיכות של 480P

האם בBENQ אין את הבעיה הזאת?

ובקשר לDVI קראתי שבDELL יש לו בעיה לקלוט אות 1080I ו P

זה נכון? זה עובד טוב בBENQ?

ובקשר לfirmware

יש אפשרות לדרג קושחה של המסך? ואם כן איך?

• תגובות 42
  • צפיות 4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הוא בהחלט לא מוריד את ה 1080i ל 480P אבל האיכות של ה 1080i לא משהו, בסרטים זה לא מובחן אבל בטקסט סטטי

כמו מקונסולה או מחשב האיכות לא משהו. כרגע לא בדקו באף ביקורת את איכות הכניסות בבנקיו.

הדל תומך ב 1080P דרך DVI עם HDCP במכשירם שמתעלמים מהמידע ב EDID או שניתן לבטל בהם את קליטת המידע הנ"ל

בכל מקרה אין למסך בעיה להציג תוכן 1920X1200 דרך DVI לדוגמא ממחשב.

לפי דל אין אפשרות לשדרג את החומרה של המסך ע"י משתמש הקצה.

פורסם

אני בעיקרון בקיץ הולך לעבוד ואני רוצה לקנות מסך חדש כי נשבר לי מהמאג 786PF CRT 17 שלי שכבר ממש מחשיך והחדות שלו גרועה

ואני רוצה שהמסך גם יכיל תמיכות עתידיות וגם שאני יוכל לחבר אליו קונסולות משחק

אני קראתי מלא ביקורות של צרכנים שקנו את שני המסכים ויצא שיותר אנשים מרוצים מהbenq מאשר מהdell

אז מעניין אותי אם בסוף הם יתמכרו אותו בארץ בסביבות 5000 שקלים הdell ואם לא אז האם שווה כבר לקנות את הdell 2407 למרות שידוע שאיכות הcomponent שלו היא לא משהו, אבל אני מבין שעל השאלה הזאת אי אפשר לענות כרגע אם אתה אומר שלא בחנו בביקורת רשמית את הכניסות, אבל אם כבר מדברים על זה מביקורות של צרכנים מסתבר שהאיכות כניסות של הbenq יותר טוב

אז אני באמת לא יודע מה להחליט

פורסם

כמו שציינתי מקודם לדעתי לא שווה להוסיף את ה 1200 ש"ח תוספת לBenQ בטח שלא רק בשביל אפשרות לחבר מכשירי HDDVD/BR ב 1080P.

פורסם

ואיכות הקומפוננט, היא מציקה רק ב1080 ו720? או גם ב480?

פורסם

480P ו 720P נראים מעולה והמסך מבצע אינטרפולציה מצוינת לרזולוציות אלא.

תוכן פרוגרסיבי תמיד יראה יותר טוב על LCD בייחוד כשלא צריך לעבור DeInterlacer.

פורסם

אם יום אחד איזה מישהו בא אליי עם פלייסטיישן 3 או XBOX 360 או סתם לא יודע מה

ואנחנו רוצים לחבר ונגיד יש מצב של 1080P דרך DVI, איך אפשר לבטל את הזיהוי של הhdcp, עם צ'יפ לקונסולה?

פורסם

כרגע לא מוכרת לי אף שיטה לביטול HDCP, בטח לא שום צ'יפ ל-360 שעושה את זה.

שכח מזה כרגע.

פורסם

אה ועוד שאלה

אם נגיד אני מביא מארצות הברית בנקיו או dell אז נגיד יש פה נציגות רישמית בארץ, הם עוסקים באחריות?

פורסם

אם חבר יבוא אליך עם PS3 וכבל HDMI ל DVI תוכל לחבר אותו לדל בלי בעיה ולשחק על 1080P.

לדעתי המצב יהיה זהה עם ה XBOX360V2.

לא מדובר בבעיה עם HDCP אלא בבעיה עם ה EDID.

כאשר מכשיר כגון נגן HD-DVD מתחבר לדל מתבצע תהליך אימות של ה HDCP ובסופו המסך מאומת(כי הוא תומך ב HDCP).

לאחר מכן ה DVD שואל את הדל: מה הרזולוציה המקסימלית שלך, כאן התקלה.

הדל עונה לנגן 1080i למרות שהוא תומך ב 1080P ולא תומך ה 1080i רוב הסיכויים שאחד משני הדברים הבאים יקרו:

1. תבחר ב 1080i ואז תקבל מסך שחור כי ה 2407 לא תומך ב 1080i ע"ג DVI למרות שהEDID אישר לנגן שהוא כן תומך.

2. תבחר 1080P ואז הנגן ירד אוטומטית ל 720P שהיא הרזולוציה הפרוגרסיבית השניה מכיוון שהמסך אמר לו דרך ה EDID

שהוא לא תומך ב 1080P למרות שהוא כן תומך.

כאשר מדובר ה PS3 ולא בנגן HD-DVD לדוגמא ה PS3 מתעלם לחלוטין מה EDID ולכן הוא פשוט מפעיל 1080P והדל מציג אותו בלי בעיה.

[br]פורסם בתאריך: 14.01.2007 בשעה 19:23:10

כרגע לא מוכרת לי אף שיטה לביטול HDCP, בטח לא שום צ'יפ ל-360 שעושה את זה.

שכח מזה כרגע.

ישנם קופסאות שיכולות לקבל אות DVI עם HDCP בצד אחד ולהוציא אות DVI ללא HDCP בצד השני

אך אין טעם להשקיע בקופסא כזאת מכיוון שניתן לבצע BlackList של מכשירים ע"י ה HDCP בכותרים עתידיים.

פורסם

אוקי תודה רבה על המידע בקשר לhdcp

מה בקשר לאחריות בארץ מנציגות רישמית במקרה שקונים בארצות הברית, תקף?

פורסם

עדיף שתברר עם גטר טק לפני שאתה קונה בחו"ל, לפי מה שהבנתי ל 2407 אין אחריות בין לאומית, CMS לא מכבדים אותה.

פורסם

אוקי תודה אני יברר ברקע שאני יראה את המסך בארץ, ככה שלא ישאלו אותי "מאיפה אתה יודע שאנחנו עוד נביא את המסך לארץ?"

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים