עבור לתוכן

BENQ FP241W vs DELL 2407WFP ?

Featured Replies

פורסם

גם אחרי שדל ידעו כבר על הבעיה יצאו עוד שתי גירסאות חדשות יותר כך שאם זה היה כזה פשוט אין סיבה שלא היו כבר פותרים את הבעיה.

• תגובות 42
  • צפיות 4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

דיברתי עם גטר-טק היבואנים של BENQ - ה-24' יגיע עוד 3 שבועות ויעלה 6500 ש"ח.

חסרונו העיקרי הוא בחוסר היכולת למפות פיקסל-לפיקסל כמו ה-DELL אבל מי שיש לו NVIDIA לא צריך לדאוג כי הכרטיס יודע לטפל בזה.

פורסם

לדעתי הוא לא שווה את התוספת של 1200 ש"ח, חבל שלא מתמכרים באופן יותר תחרותי.

פורסם

פשוט גנבים.

ההבדל בארה"ב הוא 100$ ופה הם פשוט שילשו את זה. רק בגלל זה לא הייתי קונה מהם. :pissed:

אם אתה שואל אותי תנסה להביא אותו מארה"ב יעלה לך 3500 שקל המסך ומשלוח עוד 500 שקל. ועדיין יוצא יותר זול מהדל.

פורסם

אני מעדיף להביא דברים קטנים וניידים יותר מארה"ב ;) עדכונים בהמשך...(עוד שבועיים שלוש)

פורסם

דיברתי עם גטר-טק היבואנים של BENQ - ה-24' יגיע עוד 3 שבועות ויעלה 6500 ש"ח.

ה- FP241W נמכר ב-Newegg ב-800 דולר ובתרגום לשקלים כ-3900 ש"ח כולל מע"מ .

http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16824014124&ATT=24-014-124&CMP=OTC-C173T

נהיה לארג'ים ונוסיף איזה מאה דולר עבור משלוח ביטוח ועוגמת נפש כך נגיע ל-4400 ש"ח.

עכשיו נוסיף עוד עשרה אחוזים עמלת תוספת סיכון כי בכל זאת מדובר בישראל ונעגל קצת למעלה ל-4900 שקלים חדשים. 6500 שקל זה פשוט שוד. אין שום סיבה לתמחר את המסך ביותר מ-5K.

אני מאוד מקווה שנפלה טעות כשמסרו לך את המחיר ואם לא הם יגלו מהר מאוד שאנשים שיודעים לעשות חשבון יעדיפו לרכוש את המסך מחנויות בחו"ל.

התייחסתי רק BenQ מאחר ולא מדובר על מלאי שהצטבר אצל היבואן וכדאי מאוד שהוא לא יפתח ברגל שמאל.

לגבי הדל בתקופת החגים וגם עכשיו הוא נמכר בחו"ל כמו לחמניות בפחות מ-600 דולר (אין מה לעשות סנטה לא מגיע לישראל).

פורסם

אם רק התמחור של מסכי מחשב בארץ היה עובד כמו שתיארת...

פורסם

התמחור נעשה בהתאם לכדאיות הלקוח .

אם אתה חוסך ברכישה מחו"ל על מסך 19 אינץ 200 שקל אז ממש לא היה שווה להפסיד את האחריות. אבל אם אתה חוסך 2000 שקל על מסך 24 אינץ זה כבר סיפור אחר. גם אם איתרע מזלך והמסך שבק חיים בתקופת האחריות (שזה די נדיר) עלויות המשלוח הלוך חזור יהיו קטנות מהסכום שחסכת.

פורסם

אני פשוט לא הייתי מביא מסך כזה גדול מחו"ל, הסיכוי שמשהו ידפק גדול ואם אכן יש בעיות יש גם כאב לב.

וזה פשוט סיפור להתחיל לשלוח חזרה וכו אלא אם יש לך מישהו על קו תל-אביב ניו-יורק.

כמובן שאם אתה מוכן להרפתקאה לך על זה רוב הסיכויים שתצא עם מסך טוב במחיר מצויין.

פורסם

התמחור נעשה בהתאם לכדאיות הלקוח .

אם אתה חוסך ברכישה מחו"ל על מסך 19 אינץ 200 שקל אז ממש לא היה שווה להפסיד את האחריות. אבל אם אתה חוסך 2000 שקל על מסך 24 אינץ זה כבר סיפור אחר. גם אם איתרע מזלך והמסך שבק חיים בתקופת האחריות (שזה די נדיר) עלויות המשלוח הלוך חזור יהיו קטנות מהסכום שחסכת.

זה לא מה שימנע מהיבואן של סמסונג מלקחת 8800 שקל על ה-244T שעולה ב-Newegg רק 60$ יותר מה-BenQ.

דיבורים על להביא מחו"ל את המסך זה נחמד מאוד אבל זה לא מפחיד את היבואנים.

פורסם

אכן יש כאלו שיראו ברכישת מוצרים מחו"ל כהרפתקה מיותרת אף אם מדובר בחסכון של חמישים אחוז מהעלות ויותר מאלפיים שקל. אך אני יכול לומר לך באופן אישי שהמגמה משתנה מיום ליום.

אל תשכח שרק לפני שנים בודדות ביצוע רכישה (בארץ כמובן) דרך האינטרנט היה נחלתם של האמיצים הנועזים וההרפתקנים.

תתפלא אבל השירות אצל "הגויים" בדר"כ טוב יותר מבארץ ואם תפנה אליהם מארצנו הנידחת לצורך החזרת סחורה לצורך תיקון/החלפה סביר להניח שתקבל שירות מלא פלוס. הכאב ראש עלול להסתכם בשליחת שני מיילים ושיחה וחצי בטלפון. אם תצליח להתגבר על הפחד פעם אחת כבר לא תהיה דרך חזרה וזה יהפוך למנהג.

רק בחודשים האחורנים ניתקלתי פה בפורום בשניים שהזמינו את הדל מחו"ל ואחד נוסף שרכש את ה-Benq ...

צריך לעסוק פחות בהפחדה ויותר במעשים.

פורסם

בתמחור שלכם לא לקחתם בחשבון מס קנייה מטורף שיש על מסכים עם כניסות וידאו.

פורסם

קחו בחשבון שאם אתם קונים Dell בחו"ל, ייתכן ועדיין יש לכם אחריות בארץ לשנים רבות. ככה זה עובד עם הניידים שלהם לפחות.

פורסם

לא ברור לי אם יש קריטריונים ברורים בחוק מתי רואים במסך מחשב כטלוויזיה ואם זה ניתן לאינטרפרטציה אישית של אנשי המכס לפי סוג כניסות הוידאו.

למיטב הבנתי אם יראו בצג כטלוויזיה הדבר יסתכם בתוספת מס של כ-17% (בנוסף למע"מ).

ניסיתי לאתר את אחד הבחורים שסיפר בפורום על רכישת המסך מחו"ל. כנראה שזכרוני הטעה אותי והוא למעשה רכש את ה-Dell 3007WFP:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=203922.msg1807703#msg1807703

הבחור שמסר כי רכש בחו"ל את ה-BENQ ,כך לפחות הוא טען, סיכם את העלות עם המשלוח בפחות מ-5000 ש"ח כולל עמלת תיווך לחב' מסטופ (אך לא ברור עד כמה המידע שמסר אמין ומדויק):

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=222489.msg1949999#msg1949999

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים