עבור לתוכן

תגידו, מה שווה היום ה NIVIDIA 6800 GT ?

Featured Replies

פורסם

יש לי במחשב כרטיס מסך NIVIDIA 6800 GT 256 שקניתי לפני בערך שנתיים.אז הוא עלה לי 2300 שח'. אני לא חושב לימכור אותו אבל השאלה שלי איך הוא ביחס לכרטיסים של היום. זאת אומרת, האם ה 8800 GTX למשל הוא טכנולוגיה חדשה שאין בכלל מה להשוות או שה6800 הוא סוס ותיק שעדיין יכול ללכת...

מסקרן אותי לדעת.

:s05: :silly:

פורסם

סה"כ כרטיס נחמד מאוד ואם הוא מספק אותך אין שום סיבה לשדרג.

כמובן שהוא היום נחשב עגלה רצינית לעומת הכרטיסי מסך החזקים ביותר כיום כדואמת ה-88GTS/GTX אבל זו השוואה לא "פיירית" אם אפשר להגיד ככה

פורסם

ה6800GT נחשב לכרטיס המינימלי למשחקים כיום.

כרטיסים ישנים יותר ממנו כבר לא סוחבים. (לצערי, כי יש לי 6600GT)

פורסם

6800NU/6600GT כרטיסים קצת יותר חזקים מ7300GT (תלוי איזה), והם סוחבים יפפה. פשוט תתפשר קצת בהגדרות אף אחד לא ימות=]

פורסם

לי גם יש 6600GT והוא מספיק לי מאוד!!

אני עדיין לא משחק על הגדרות נמוכת אלא על הגדרות בינוניות ומעלה

אבל אני חושב להחליף אותו שיצא ה 8600GT אבל גם זה לא בטוח תלוי במחיר שלו!!

פורסם
  • מחבר

אז סך הכול אני מבין ממכם שיש לי סוס ותיק שעדיי סוחב. יפה לדעת.. גם חסר שהוא לא היה סוחב לי אחרי ששלמתי עליו בזמנו 2300 שח.

אגב גיליתי לפני שבוע שעדיין יש לי את דיסק ההתקנה המקורי של ה וודו 3 3000 !!

בכול מקרה אני מאמין שאני אשמור על הכרטיס הנוכחי שלי לפחות עוד שנה, אולי אפילו שנה וחצי כך שאני אקנה בעתיד כרטיס חדש אני אדע שהפערים בינו לבין מה שכבר יש לי יהיו עצומים.

סתם לקטע, רשימת הכרטיסי מסך שהיו לי עד היום:

1. SUPER VGA - זה היה על מחשב ה 486 שלי (לפני זה היה לי גם 286 אבל אני לא זוכר מה היה לו..)

2. voodo 3 3000 - על פנטיום 2 . איזה קפיצה!

3. gforce 2 gts 64 בפנטיום 4 32 ביט.

4. ועכשיו 6800 GT 256 בAMD3500 שלי.

אתם חייבים להודות שהפערים בין כול כרטיס לכרטיס הם די משמעותים אז אני רוצה להמשיך במסורת. :)

פורסם

6800NU/6600GT כרטיסים קצת יותר חזקים מ7300GT (תלוי איזה), והם סוחבים יפפה. פשוט תתפשר קצת בהגדרות אף אחד לא ימות=]

אפילו ה - 7300GT הרגיל (גרסת ה - DDR2 ולא DDR3) חזק מקצת מה - 6600GT.

פורסם

מבחינת ביצועים במשחקים ה7300GT לאומת 6600 רגיל שווה לתחת אולי ב3DMARK הוא יותר טוב אבל תחלס במשחקים עדיף לקחת 6600 רגיל לעומת ה7300GT

פורסם

אל תדבר שטויות!

אני לא דיברתי רק על 3DMARK.

פורסם

1. SUPER VGA - זה היה על מחשב ה 486 שלי (לפני זה היה לי גם 286 אבל אני לא זוכר מה היה לו..)

זה המסך, לא הכרטיס. ::)

פורסם
  • מחבר

:smile1:

טוב, הגיוני שטעיתי... אני בכלל מופתע שזכרתי את השם הזה.כמה שנים עברו מאז...

פורסם

אז סך הכול אני מבין ממכם שיש לי סוס ותיק שעדיי סוחב. יפה לדעת.. גם חסר שהוא לא היה סוחב לי אחרי ששלמתי עליו בזמנו 2300 שח.

אגב גיליתי לפני שבוע שעדיין יש לי את דיסק ההתקנה המקורי של ה וודו 3 3000 !!

בכול מקרה אני מאמין שאני אשמור על הכרטיס הנוכחי שלי לפחות עוד שנה, אולי אפילו שנה וחצי כך שאני אקנה בעתיד כרטיס חדש אני אדע שהפערים בינו לבין מה שכבר יש לי יהיו עצומים.

סתם לקטע, רשימת הכרטיסי מסך שהיו לי עד היום:

2. voodo 3 3000 - על פנטיום 2 . איזה קפיצה!

3. gforce 2 gts 64 בפנטיום 4 32 ביט.

4. ועכשיו 6800 GT 256 בAMD3500 שלי.

אתם חייבים להודות שהפערים בין כול כרטיס לכרטיס הם די משמעותים אז אני רוצה להמשיך במסורת. :)

ההבדל בין Voodoo 3 3000 לבין הgForce 2 הוא בין מזערי ללא קיים.

הVoodoo היה הכרטיס החזק והנמכר ביותר בזמנו (הוא עדיין כרטיס המסך הנמכר ביותר בכל הזמנים) והוא החזיק יותר משנה וחצי בשוק.

הסיבה היחידה שאנשים עברו לGFORCE 2 היא לא בגלל ביצועים טובים יותר (כי לא היו לו כאלה), אלא בגלל תמיכה של דרייברים (שלא הייתה קיימת יותר לוודו מאחר ו3dfx נמכרו לnVidia).

פורסם

מי שאמר שה6800 gt מינמלי למשחקים?חחחח

אני משתמש ב 6800 גי טי

מריץ לי למשל cod2 על מקסימום-1024 רזולוציה

coj-מקסימום-כולל שיידר 3 בהגדרות

fear-כנל

nfs carbon-מקסימום פרט למושן בלור שמכובה

prey-מקסימום

hl2

vegas- מושן בלור מכובה ושיידוס על בינוני אבל זה בעייה במשחק והוא רץ סבבה לגמריי

אני לא מבין על מה אתם מדברים זה עדיין כרטיס סוס (ברור שהוא לא רמה לעומת 8800)

אבל הוא לוקח את ה 7600 gt בשקט ואפשר לעשות לו אוברקלוק לאולטרא לדעתי כרטיס משמש טוב והיה שווה את המחיר 2300 לפניי שנתיים

ו

פורסם

ההבדל בין Voodoo 3 3000 לבין הgForce 2 הוא בין מזערי ללא קיים.

הVoodoo היה הכרטיס החזק והנמכר ביותר בזמנו (הוא עדיין כרטיס המסך הנמכר ביותר בכל הזמנים) והוא החזיק יותר משנה וחצי בשוק.

הסיבה היחידה שאנשים עברו לGFORCE 2 היא לא בגלל ביצועים טובים יותר (כי לא היו לו כאלה), אלא בגלל תמיכה של דרייברים (שלא הייתה קיימת יותר לוודו מאחר ו3dfx נמכרו לnVidia).

הVOODOO היה ברמה של הRIVA TNT2

הGEFORCE 2 כבר היו יותר חזקים (וכמובן בעלי תמיכה טובה יותר)

פורסם

כמה עולה היום 6800GT משומש?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים