עבור לתוכן

מתי צריך לצאת ה8600

Featured Replies

פורסם

היי

יש למישהוא מושג מתי צריך לצאת ה8600

כי אני מתכוון לקנות מחשב חדש בקרוב ואני רוצה שיהיה לי כבר את הD10 שיספיק לי להרבא זמן. ה8800 יותר מידי יקר בישבילי

ובקשר למעבד אני מחכה ל CONORE 6320

פורסם

הם צריכים לצאת בערך באותו זמן ברבעון השני של 07.

פורסם

מרץ...(לפי השמועות)

פורסם

תגידו, אתם אומרים שמערכת כמו שלי תגביל את 8600 ?

והאם HAC 400 TRT יספיק לכזה כרטיס ?

והאם אתם אומרים שבכלל שווה לחכות לכרטיסים האלא או לקנות עכשיו 1950 PRO ? ( בהנחה שאני לא הולך להחליף כ.מ והתקציב הכולל ספק שלי הוא 1500-+...)

פורסם

תגידו, אתם אומרים שמערכת כמו שלי תגביל את 8600 ?

והאם HAC 400 TRT יספיק לכזה כרטיס ?

והאם אתם אומרים שבכלל שווה לחכות לכרטיסים האלא או לקנות עכשיו 1950 PRO ? ( בהנחה שאני לא הולך להחליף כ.מ והתקציב הכולל ספק שלי הוא 1500-+...)

הספק יספיק.

איזה מעבד זה 939 או P4?

לגבי לחכות יש שתי אפשרויות להסתכל על זה.

אם אתה קונה עכשיו 1950PRO אתה יכול לשחק היום בכל המשחקים כמעט על ההגדרות הכי גבוהות.

ועוד שנה, שנה וקצת לשדרג לכרטיס מיד ראנג' שיהיה חזק יותר גם הG86.

או לחכות קצת ולהסתדר עם מה שיש. ולקנות את הG86 במרץ אפריל. ואז לשחק עם הגדרות הכי גבוהות/כמעט הכי גבוהות.

שנה וקצת מהתקופה ההיא רק שאז יש לך גם תמיכה בDX10.

תעשה את החישוב שלך.

מה שכן בתקופה ההיא גם יהיה לך מאוד כדאי לשדרג את המעבד שלך בעקבות הירידת מחירים. ב 1500 שקל תוכל לקנות לוח ומעבד חדשים שיהיו הרבה יותר טובים ממה שיש לך עכשיו. (מה שאומר שאתה צריך להכפיל את התקציב שלך)

פורסם

אני הולך לעשות קנייה אחת , בטוח ! (הכוונה שאני לא אחליף כבר מעבד ולוח אם כי זה כבר יוצא לי יותר מידי כסף... וגם אני לא יילך על האופצייה הראשונה)

יש לי P4 , סוקט 775.

יש לי מסך 17". <<<< (ראה מפרט)

אני כרגע כיתה ח' ואני משער שעוד שנתיים (כיתה י') לא יהיה לי זמן לשחק אז אני רוצה לא לחכות יותר מידי אבל מצד שני כרגע אני בתקופה רצופה של לימודים ואין לי יותר מידי זמן לשחק ואת הזמן שיש לי אני הולך לדוד שלי לשחק (יש לו 7600GS) כך שלחודשיים האלא אני מסודר ! ואז קצת לפני פסח אני אקנה את G86 אבל יכולות ליהיות לי כמה בעיות... למשל שהוא יידחה, או שמתי שהוא ייצא הוא יעלה יותר מ 1500 ...

אבל אני פוחד שה- G86 יהיה כמו ה- FXים שבהתחלה היה רעש אבל אז , אחרי שנה הם לא יכלו להריץ כלום !

אז מה אתה אומר ?

שחכתי להגיד שהתקציב הכולל שלי הוא 1500 ואולי אני אצליח לגרד עוד אבל בטוח שלא מעל 2000...

פורסם

הייפ? איפה אתה רואה הייפ לG86?

פורסם

בסך הכל המפרט הנוכחי שלך בסדר

כרטיס כמו 8600 לערכתי לא ינוצל לגמרי במפרט כזה

ויש לך בכלל PCIE ?

בכל מיקרה אני לא הייתי מתחיל לשדרג יותר מידי מחשב כזה

במיוחד שיש לך מסך LCD 17

שלא ייתן לך ליראות תשיפור בהרבה משחקים

ככה שאני ממליץ לך לסחוב שנה

ולקנות מחשב חדש

או לעבור לעולם של הקונסולות למשחקים

פורסם

מה אתם אומים לי שווה לשדרג לכרטיס הנ"ל לפי המפרט כאשר הוא יצא?

ואם יהיה לי צוואר בקבוק שיגביל אותו?

סליחה על הקפיצה!!

ותודה!

פורסם

אמרתי כבר...

אין תקציב !!!

ומחשב חדש אני בטח לא יקנה במיוחד לא עוד שנה !

אם קראת את המפרט שלי אז אתה בטח יודע אם יש לי PCI-E ...

אתה בטוח שהמפרט שלי לא ינצל את 8600 ? אפילו לא הגרסה החלשה ?

לפי מה שהבנתי ה8600 לא הולך ליהיות הרבה יותר חזק מ-1950 ואת 1950 המחשב שלי לא מגביל...

הייפ? איפה אתה רואה הייפ לG86?

מה זה הייפ ???

פורסם

אני הולך לעשות קנייה אחת , בטוח ! (הכוונה שאני לא אחליף כבר מעבד ולוח אם כי זה כבר יוצא לי יותר מידי כסף... וגם אני לא יילך על האופצייה הראשונה)

יש לי P4 , סוקט 775.

יש לי מסך 17". <<<< (ראה מפרט)

אני כרגע כיתה ח' ואני משער שעוד שנתיים (כיתה י') לא יהיה לי זמן לשחק אז אני רוצה לא לחכות יותר מידי אבל מצד שני כרגע אני בתקופה רצופה של לימודים ואין לי יותר מידי זמן לשחק ואת הזמן שיש לי אני הולך לדוד שלי לשחק (יש לו 7600GS) כך שלחודשיים האלא אני מסודר ! ואז קצת לפני פסח אני אקנה את G86 אבל יכולות ליהיות לי כמה בעיות... למשל שהוא יידחה, או שמתי שהוא ייצא הוא יעלה יותר מ 1500 ...

אבל אני פוחד שה- G86 יהיה כמו ה- FXים שבהתחלה היה רעש אבל אז , אחרי שנה הם לא יכלו להריץ כלום !

אז מה אתה אומר ?

שחכתי להגיד שהתקציב הכולל שלי הוא 1500 ואולי אני אצליח לגרד עוד אבל בטוח שלא מעל 2000...

תראה יש לך מחשב בעייתי.

הייתי מציע לך לנסות לגרד תקציב מההורים ולשדרג את המחשב כולו. שוב ב3000 שקל אתה יכול לקחת לוח מעבד וכרטיס מסך מצויין ברבע השני של 07.

זאת בעיקבות הקיצוץ של 40% מהמחירים של המעבדים של אינטל.

E6600 +אסרוק יעלה לך בסביבות ה1500 שקל. או E6300 + אסרוק יעלה לך בסביבות ה1000 שקל.

ומערכת כזו לא תגביל לך את הכרטיס מסך.

לגבי כיתה י' אני זוכר טוב שגם בכיתה י' וגם בכיתה יב' לא חסר זמן פנוי. (גם כשהייתי בצבא ויצאתי אחת לשלוש שבועות או ארבע היה עדיין זמן לשחק במחשב במיוחד מכיוון שהייתי מכור לWOW באותה תקופה). :lol:

מה זה הייפ ???

פורסם

רגע אז אתה אומר שה- G86 יעלה 2000 :s07:

והסיכויים שאני אצליח לגרד סכום כזה זה בערך הסיכויים שלי לזכות בלוטו (ואני לא ממלא !!!)

יש עוד הצעות ?

וגם שחכתי לגמרי שבלי ויסטה DX10 לא שווה כלום... אז אני אוכל להריץ את ויסטה בלי אפקטים, נכון ?

פורסם

מי אמר שהוא יעלה 2000 שקל?

אף אחד לא יודע כמה הם יעלו. הם יכולים לעלות 1100 וגם 2000 שקל מי יודע.

פורסם

לא ענית לי על שאר השאלות...

פורסם

רגע אז אתה אומר שה- G86 יעלה 2000 :s07:

והסיכויים שאני אצליח לגרד סכום כזה זה בערך הסיכויים שלי לזכות בלוטו (ואני לא ממלא !!!)

יש עוד הצעות ?

וגם שחכתי לגמרי שבלי ויסטה DX10 לא שווה כלום... אז אני אוכל להריץ את ויסטה בלי אפקטים, נכון ?

אם אתה חושב על וסיטה+משחקים כבדים

אתה בכלל בבעיה

וסיטה לוקחת הרבה יותר משבים מXP

גם בלי הממשק החדש

חוץ מזה לא זכור לי שרשום איזה לוח יש לך

שאני ידע אם יש לך PCIE

בכל מקרה פנטיום 4 רגיל

לצערי מתחיל ליחשב מיושן ומשחקים כמו אובויליון

לא רצים עליו אם ההגדרות הגבוהות ביותר

נכון שלכרטיס מסך יש הרבה יותר חשיבות

אבל שמתחילים להכניס פיזיקה וכו יותר מתוחכמים למשחקים

המעבד גם צריך לעבוד קשה וחבל שתבזבז כסף על כרטיס שלא ינוצל

תוסיף לזה שאתה משחק מול LCD 17 ככה שבכל מיקרה ההגדרות הגבוהות לא משמעותיות

בשבילך

ותבין שאין לך סיבה באמת טובה להחליף תכרטיס הנוכחי

לי יש אטלון 2400 ו6600GT ואני לא מתכוון לשדרג

כי פשוט זה לא יתן לי הרבה

במצב כזה או שסוחבים או שקונים חדש

עריכה ראיתי עכשיו שיש לך PCIE

אבל אם מסך כזה זה לא יעזור הרבה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים