עבור לתוכן

פרוייקט חדש בפיתוח

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

נכון לעכשיו זה הכי קרוב שיש להם, ברגע שאני יראה בלוקים יעודיים ל GTS אני יקנה אחד, אז בנתיים סתם שמתי כי ברמת העקרון אני רוצה בלוק של DD לכ.מסך. אבל כמו שזה נראה עכשיו עד שאני יגיע לשלב של ההתקנה כבר יצא 8900 או משהו בסגנון...

• תגובות 41
  • צפיות 4.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

Thermochill PA120.3 rad

Swiftech Storm Extreme rev 2 cpu block

Danger Den 8800GTX block

Swiftech MCP655 pump

3/8 ID tubing

זה הרכיבים פחות או יותר, עדיין לא הוזמנו, רק ברגע שאני יהיה סגור על הפרוייקט

מערכת סבבה, רק תשקול החלפת הבלוק למעבד לApogee GT (זול יותר) או לD-Tech Fuzion (קר יותר P:). אהבתי את הרדיאטור.

למה אתה מזמין בלוק של gtx אם אתה קונה כ.מסך gts?

אין הבדל פיזי בין הMounting Hardware של הGTS לזה של הGTX.

פורסם
  • מחבר

מערכת סבבה, רק תשקול החלפת הבלוק למעבד לApogee GT (זול יותר) או לD-Tech Fuzion (קר יותר P:). אהבתי את הרדיאטור.אין הבדל פיזי בין הMounting Hardware של הGTS לזה של הGTX.

תודה על ההצעה, אני יבדוק את זה... אני רוצה את הרכיבים הטובים ביותר, אני לא מתחשב במחיר. טובים ביותר משמע בעלי יכולת קירור טובה ביותר לא הכי יפים או הכי משתלמים

פורסם

סוויפטק ערכו תחרות בלוקים בCES. הD-Tech Fuzion עקף את כל הבלוקים, גם את הStorm. מה שכן, המערכת שם הותאמה לבלוקים Low-Restriction, כך שהתוצאות לא תקפות בדיוק למערכת שלך. הייתי מציע לך לשאול בXS.

Sorry for the offtopic.gif

פורסם
  • מחבר

סוויפטק ערכו תחרות בלוקים בCES. הD-Tech Fuzion עקף את כל הבלוקים, גם את הStorm. מה שכן, המערכת שם הותאמה לבלוקים Low-Restriction, כך שהתוצאות לא תקפות בדיוק למערכת שלך. הייתי מציע לך לשאול בXS.

Sorry for the offtopic.gif

לא זה דווקא מאוד מעניין. אני לא כל כך מבין בקירור מים והידע שלי על הרכיבים מסתכם בביקורות שאני מוצא באתרים. מה הכוונה ל low-restriction ואיך זה שונה מבלוק של storm לצורך העניין ולמה זה לא תקף למערכת שלי?

פורסם

שאלה לא קשורה בקשר לסקאצ'-אפ:

כשאתה מוריד בוא נגיד דגימה של לוח-אם. זה מגיע עם סיומת של סקאצ'-אפ. ואם אתה מפעיל את הדגימה,

היא לא משתלבת בחלון של העבודה שלך, אלא בחלון חדש.

איך אתה מצרף את הדגימה לחלון של העבודה שלך? ז"א לחלון שבו ציירת את המארז ועכשיו אתה רוצה להכניס בו את הלוח-אם?

פורסם

זה פשוט אתה מסמן עם החץ השחור את כל הלוח אם עושה העתק ואז הדבק איפה שאתה רוצה ואז הוא נותן לך אפשרות להזיז אותו לאן שאתה רוצה

פורסם
  • מחבר

אני פשוט גורר את הקובץ ישר לחלון עבודה של הפרוייקט...

פורסם

אני עשיתי דווקא IMPORT ואז הוא פשוט שם אותו שם..

אבל הקבצים האלה שוקלים די הרבה המחשב שעשיתי שקל איזה תשע מגה וקירטע כמו אנלא יודע מה........

פורסם

לא זה דווקא מאוד מעניין. אני לא כל כך מבין בקירור מים והידע שלי על הרכיבים מסתכם בביקורות שאני מוצא באתרים. מה הכוונה ל low-restriction ואיך זה שונה מבלוק של storm לצורך העניין ולמה זה לא תקף למערכת שלי?

Low Restriction אלו רכיבים שלא מגבילים מאוד את הזרם. כשאני אומר שהמערכת הותאמה לבלוקים Low Restriction הכוונה היא שהמשאבה לא הייתה חזקה כ"כ, ולכן המערכת הייתה נחנקת עם בלוק High Restriction.

הStorm הוא High Restriction בעוד שהFuzion הוא יותר Low Restriction.

המבחן של סוויפטק לא תקף למערכת שלך בגלל שהמשאבה שלך חזקה יותר, אז היא מסוגלת להתמודד גם עם בלוקים High Restriction. (חייבים לתרגם High Restriction לעברית. בורקס? :D)

פורסם
  • מחבר

במידה ואני ישתמש בבלוק של D-TEK עם המערכת שלי האם הביצועים ישתפרו בגלל שהמשאבה חזקה יותר?

פורסם
:nixweiss: אין הרבה פידבק על הבלוק הזה (הוא די חדש). אני מציע לך לשאול בXS.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים