פורסם 2007 בינואר 618 שנים הי חבר'ה יש לי לוח אם עם 6 יציאות , תראו ת'מפרט מחשב ( דגם הלוח ) .. אני מנסה לעשות שמישהו שאני מדבר איתו שיחה במסנג'ר ישמע את המוסיקה שאני שומע בווינאמפ ישירות ( בלי רעשי רקע ) ! אמרו לי משהו בקשר ל-line in אבל לא הבנתי שום דבר , נסיתי פעם פעמיים היתייאשתי ועזבתי את זה . אני מבקש קצת עזרה ותמיכה אם למישהו יש מושג תודה רבה לכם !
פורסם 2007 בינואר 618 שנים ישנה שיטה הרבה יותר פשוטה:תשנה את מקור ההקלטה מ MICROPHON ל WAVE בהגדרות הכרטיס קולכך שהמסנגר עכשיו בעצם יעביר את המוסיקה של המחשב (WINAMP) במקום הצליל ממיקרופון לגבי רעשי רקע, זו ניראת לי גם השיטה שבה יש הכי פחות רעשי רקע. (חוץ מאשר אולי רעשים של החלונות עצמם כגון מעבר בין תיקיות במחשב וכד'. פשוט תמנע מלעשות זאת)
פורסם 2007 בינואר 618 שנים מחבר ישנה שיטה הרבה יותר פשוטה: תשנה את מקור ההקלטה מ MICROPHON ל WAVE בהגדרות הכרטיס קול כך שהמסנגר עכשיו בעצם יעביר את המוסיקה של המחשב (WINAMP) במקום הצליל ממיקרופון לגבי רעשי רקע, זו ניראת לי גם השיטה שבה יש הכי פחות רעשי רקע. (חוץ מאשר אולי רעשים של החלונות עצמם כגון מעבר בין תיקיות במחשב וכד'. פשוט תמנע מלעשות זאת) יש רק בעיה אחת , שזה ההגדרות של הכרטיס קול שלי של הלוח - אני מדבר גם על שאר התפריטים בהגדרות של הכ.קול פה .. לא רק על התמונה עצמה . אם אתה מכיר את התוכנה הזאתי , תוכל להדריך אותי מה בדיוק ? אני לא רואה שום אופציה שקשורה ל- WAVE . למרות שאני מכיר את זה מ-ac97 העתיקים האלה . תודה שוב .
פורסם 2007 בינואר 718 שנים הממ, התפריט קצת שונה מהרגיל, אבל אני אנחש: בחר ב-Realtek HD Audio Input, סמן v ליד wave (או אולי wave out mix), תן ok ובחר אותו במיקסר.
פורסם 2007 בינואר 718 שנים מחבר הממ, התפריט קצת שונה מהרגיל, אבל אני אנחש: בחר ב-Realtek HD Audio Input, סמן v ליד wave (או אולי wave out mix), תן ok ובחר אותו במיקסר. הינה , אולי זאת הבעיה שאני עם HD Realtek ולא עם הדרייבר הרגיל ( כי אין הרבה אופציות )
פורסם 2007 בינואר 718 שנים התפריט בהחלט מוזר. זה אמור להיות לסמן את מי לבחור ולא את מי להשתיק ???תביא תצלום מסך מ"מערבל" שבתוכנה של הלוח אם (התוכנה הכחולה)
פורסם 2007 בינואר 718 שנים אין שום דבר מוזר בתפריטזה הסטנדרט החדש.תבטל את הMUTEבSTEREO MIXואז חברים שלך יוכלו לשמוע את מה שמנגן לך במחשב.זאת גם הדרך להקליט את מה שחברים שלך אומרים
פורסם 2007 בינואר 718 שנים יוצא שמה שלא מסומן השתק יוקלט.אז הוא צריך להשתיק את כולם חוץ מ STEREO MIX,כדי להקליט דווקא ממנו. וכך הלאה?בטח עשו זאת כך כדי לאפשר הקלטת קריוקי
פורסם 2007 בינואר 718 שנים מחבר לא זה לא שאני רוצה להקליט , אני פשוט רוצה שישמעו את מה שאני שומע ישירות מהווינאמפ .. עכשיו עוד שאלה , האם עלי לחבר משהו ליציאה LINE IN הכחולה בלוח ? כי הירוק הוא OUT למערכת + מיקסר = רמקולים .כמובן . והוורוד הוא למיקרופון ! ..
פורסם 2007 בינואר 718 שנים יוצא שמה שלא מסומן השתק יוקלט.אז הוא צריך להשתיק את כולם חוץ מ STEREO MIX' date='כדי להקליט דווקא ממנו. וכך הלאה?בטח עשו זאת כך כדי לאפשר הקלטת קריוקי [/quote']כןהשינוי שהם עשו זה שאפשר להקליט מכמה ערוצים בו זמנית.כלומר הוא יקליט את כל מה שלא מסומן כMUTE.יש לו אפשרות למיקרופון, ליין אין, סטריאו מיקסהסטריאו מיקס זה מה שהכרטיס קול (שבב HD של רילטק) מייצר בעצמוזה ממש נחמד רק שאי אפשר לשלוט על עוצמת ההקלטה.דרך להתגבר על זה, זה על ידי שינוי הוליום בתוכנה עצמה כגון winamp ו skypeעריכה: bg300 ביטול הMUTE יאפשר להם לשמוע את מה שמנגן על המחשב שלך.ללייו אין אתה יכול לחבר מערכת או רדיו שיש להם יציאת ליין אווט
פורסם 2007 בינואר 718 שנים מחבר כן השינוי שהם עשו זה שאפשר להקליט מכמה ערוצים בו זמנית. כלומר הוא יקליט את כל מה שלא מסומן כMUTE. יש לו אפשרות למיקרופון, ליין אין, סטריאו מיקס הסטריאו מיקס זה מה שהכרטיס קול (שבב HD של רילטק) מייצר בעצמו זה ממש נחמד רק שאי אפשר לשלוט על עוצמת ההקלטה. דרך להתגבר על זה, זה על ידי שינוי הוליום בתוכנה עצמה כגון winamp ו skype עריכה: bg300 ביטול הMUTE יאפשר להם לשמוע את מה שמנגן על המחשב שלך. ללייו אין אתה יכול לחבר מערכת או רדיו שיש להם יציאת ליין אווט אממ ..אוקי אני ינסה את זה עם חבר בשיחה . תודה רבה לך ולכם על העזרה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.