עבור לתוכן

בעייה נכבה המסך

Featured Replies

פורסם

מישהו יכול להביא לי תוכנה שבודקת כל דבר במחשב כי במשחקים לפעמיים נכבה המסך אני רוצה לדעת אם זה מעבד או כרטיס מסך? מחשב חדש [אני יעלה לכאן את הבדיקות שעשיתי ותגידו לי ] וגם אם אפשר לבדוק כמה מתח נותן הספק לכל פריט במחשב . תודההה ויש לי גם כמה תמונות

[attachment deleted by admin]

פורסם

תעשה ריסט=> כנס BIOS (ע'י לחיצה על מקש DEL ) לך ל-PC HEALTH ויש לך שם -CPU SMART FAN משהו כזה..כרגע הוא עומד על AUTO תעשה לו PWM עכשיו זה יעשה לך יותר רעש כי המאוורר של המעבד יעבוד על 2200RPM ולא על 1000RPM וזה בסדר...ותראה אם זה ימשיך להתכבות לך...

(אם זה מחשב בן פחות משבוע..אז הוא אמור להפסיק להתכבות בעוד כמה ימים :) למה? מכיוון שהמשחה הטרנית צריכה להידבק טוב לגוף הקרור והמעבד ככה שזה לוקח כ-עשרה ימים.

פתרון שני...איזה ספק יש לך?

תפרט את המפרט ..ספק, מעבד, כ.מסך.

פורסם
  • מחבר

יש לי מחשב שבועיים. מעבד e6300. לוח אם gigabayt 945. ספק enermakx liberti 400w.כרטיס מסך x1950 pro ?Sapphire (ATI)?.

מארזTHERMALTAKE SOPRANO BLACK.זיכרון 1גיגה 667 TwinMOS? . סתם ככה ראית שיש בעיה בחימום של המעבד?

תראה ניסיתי מה שאמרת אבל כתוב לי שם enabled וdisabled וזה עומד על disabled .ולמעלה כזה יש גם 30 מעלות .

פורסם

תשים על enabled ולאחר מכן תיפתח לך עוד אפשרות ובאפשרות השניה תעשה PWM

ד'א הטמפ שלך בידיוק כמו שלי ( הלוח 20-24 מעלות) ומעבד אותו דבר..

פורסם
  • מחבר

אבל אם המעבד הוא 32 מעלות אז זה בטח לא ממנו אז למה שאני יגביר תמאוורר.תראה כבר שבועיים אני בפורום כאן רק שואל לגבי הכרטיס שלי תמיד יש לי בכל המשחקים חיספוסים כאלה בקצוות.אני ישלח לך תמונות. אז בקיצר יש לי שגיאה של ati אז אמרו לי לעדכן את הווינדוס.ועדכנתי ולא עזר.אז התקנתי רק את הדרייבר

עם התוכנה ati tray tools שאמרו לי שאיתה אין בעיות כמו בccc ומה אני יגיד עדיין אותה בעיה סתם הלך לי 1240 שח לפח גם החברה לא רוצה להחזיר תכרטיס מצידי שתתן לי 900 שח אני ילך יקנה נוודיה אבל לא רצו.

[attachment deleted by admin]

פורסם

הכרטיס שלך בסדר גמור! אל תתבאס!

עכשיו הבנתי מה הבעיה פחות אות יותר...

תכנס ל-''לוח בקרה''-> '' הוספה והסרה של תוכניות..'' תמחק את הדרייברים של ATI בעזרת SOFTWARE UNINSTALL UTILITY תעשה ריסט>תתקין דרייברים עדכניים של ATI (תוריד מהאתר ATI) הדרייבר 6.12 אמור לפעול!

אצלי הכרטיס עשה VPU RECOVER עד שהמשחה נידבקה אליו...

פורסם
  • מחבר

תראה שקיבלתי תמחשב הרצתי תכרטיס מסך עם ה3DMark05 בהתחלה לא היה נתקע אבל אחרי יומים זה תמיד נתקע בבדיקה אז לקחתי תמחשב לחנות התכנאי אמר שהספק לא נתן מספיק מתח לכרטיס מסך אז הוא כיוון ואמר הכל הסתדר. עכשיו אני מריץ וזה לא נתקע אבל הרצתי שוב וזה נתקע.האמת לא הייתי ליד המחשב אבל שחזרתי ראיתי מסך שחור ולא יכולתי לצאת מזה אז כיביתי תמחשב. וזה עכשיו בדקתי. התקנתי כבר את הדרייבר החדש.אבל סתם ככה איך אני מחוק עם SOFTWARE UNINSTALL UTILITY ?

ומה גם הכוונה הכרטיס שלך עשה VPU RECOVER?

פורסם

VPU RECOVER- זו תכונה (מעאפנה הייתי אומר) של הדרייברים של ATI שבכל פהם שהספק לא מספק או להפך הכ.מסך לא מקבל מספיק כוח הוא מאתחל את הכרטיס...מכבה אותו ומדליק אותו מחדש..זה VPU...

לגבי הספק! יש לך ג'נרי? אם כן אתה בבעיה! ותחליף אותו מהר מאוד!! במחשב הישן נשרף לי הלוח והמעבד בגלל זה!

זה נכון שהטכנאי אמר שהספק לא מספק מתח מספיק לכרטיס...אבל על זה שהוא תיקן אותו = אין מצב בחיים! ספק ג'נרי נשאר ספק ג'נרי!

אני מציע לך להחליף ספק...ההמלצה FSP 350GLN (תיגש לפורום ספקים ומארזים) שם יעזרו לך בשימחה!

שוב..אם יש לך ספק כוח ג'נרי ולא משנה כמה וואט! תחליף אותו! כי זה לא מתאים למחשב שלך.!

פורסם
  • מחבר

לא מתאים למחשב שלי? אז למה כאן הרכיבו לי תמחשב עם הספק enermax liberti 400w שזה ספק אכותי 490 שח. תראה אבל מה לגבי החספוסים שיש לי? ניסיתי הכל. וגם עכשיו במחשב יש לי רק דרייבר ותוכנה ati tray tools רק זה אז איך נתקע המחשב במשחקים? הספק שלי חזק הוא נותן 400w מלא. מה זה בדיוק ספק גנרי?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים