עבור לתוכן

תמליצו לי על שירים ממריצים לריצות - רק מטאל\רוק.

Featured Replies

פורסם

שיר מקפיץ ואיכותי

Powerman 5000 - Bombshell

• תגובות 117
  • צפיות 6.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

דיון טוב, חייב לעקוב.

פורסם
  • מחבר

עד עכשיו הכי אהבתי disturbed,אגב שמעתי אותם לפני כשנתיים אבל נמעס קצת,אגב יש שיר טוב וממריץ של sepultura

territory.

פורסם

מה לא בסדר איתכם?!

לרוץ בזמן שאתה שומע Death זה כמו לזיין בזמן שאתה שומע בלאק, זה משהו שפשוט לא עושים!

כשאתה רץ (וכשאתה לא) הכי בריא זה לשמוע תראש!

בקיצור, אם אתה מחפש מטאל לרוץ (ולשתות) איתו תנסה את:

Hazardous Mutation של Municipal Waste ,

וגם את B-day ו Disco Destroyer ו Beast Of Bourbon של tankard .

אגב יש ל Municipal Waste עוד אלבום מצוין בשם Waste 'em All אבל הוא יותר בכיוון של פנק ולכן לא כללתי אותו...

פורסם

מה לא בסדר איתכם?!

לרוץ בזמן שאתה שומע Death זה כמו לזיין בזמן שאתה שומע בלאק, זה משהו שפשוט לא עושים!

כשאתה רץ (וכשאתה לא) הכי בריא זה לשמוע תראש!

בקיצור, אם אתה מחפש מטאל לרוץ (ולשתות) איתו תנסה את:

Hazardous Mutation של Municipal Waste ,

וגם את B-day ו Disco Destroyer ו Beast Of Bourbon של tankard .

אגב יש ל Municipal Waste עוד אלבום מצוין בשם Waste 'em All אבל הוא יותר בכיוון של פנק ולכן לא כללתי אותו...

למה לא עושים ? מה רע בזה ? יתפוס אותי שוטר ויכה אותי בתחת בטענה שאני ילד רע ?

פורסם

נסה את liquid tension, יש להם שירים שאני אוהב להתאמן איתם. (paradigm shift, acid rain,kindred spirits, 914, another diemnsion)

פורסם

נסה את liquid tension, יש להם שירים שאני אוהב להתאמן איתם. (paradigm shift, acid rain,kindred spirits, 914, another diemnsion)

צודק, אחלה אלבום. במיוחד acid rain, הייתי מנגן אותו הרבה כשהייתה לי 7 מיתרים...

פורסם

למה לא עושים ? מה רע בזה ? יתפוס אותי שוטר ויכה אותי בתחת בטענה שאני ילד רע ?

לא בדיוק...

בלאק מטאל זה "מוזיקה" של אנשים שמקבלים מאחורה ואוהבים להתאפר ללבוש בגדים מוזרים והכי חשוב להצטלם עם נשקים מפלסטיק.

למה אתה חושב שאני רוצה לשמוע את הגניחות שלהם (הם קוראים לזה שירים) בזמן סקס?

andrey12341, אחרי שקראתי את כל הדיון הזה, הנה כמה דעות/עצות:

לגבי הודאה הראשונה שלך: Psycho Holiday זה אחד השירים שלא הייתי מתאמן איתם, זה אחד השירים השקטים

והאיטים של פנטרה. אני ממליץ שתנסה את האלבום האחרון שלהם, ואם כבר בנושא PanterA תנסה את superjoint ritual ,

אני אף פעם לא מבין את הליריקה אבל יש להם אחלה פוגו...

ל cradle of filth אין שום קשר לסגנון death הרבה אנשים טוענים שהם מנגנים лох metal ויש כאלה שטוענים שזה בלאק גותי (שזה יותר גרוע).

אני ממליץ לך לבקר ב BNR ו wikipedia ולקרוא קצת על סגנונות מטאל, זה ממש לא נורא לא לדעת או להתבלבל בין סגנונות אבל לדעת קצת עליהם

יכול מאוד לעזור לך למצוא להקות חדשות שיענייניו אותך.

אני רואה גם שאתה (ועוד אנשים) פה אוהבים מטאליקה, אז שווה גם להזכיר את Strong Mind של Mad Dragzter

מזכיר לי שילוב מוזר של מטאליקה (הישנים) עם עוד משהו...

לגבי sepultura כל האלבום של territory ,( שנקרא Chaos AD ) מכיל שירים בסגנון מאוד דומה, אני אישית ממליץ גם על אלבום אחד לפני

שנקרא Arise . ואם אתה מחפש להקות דומות יש די הרבה אחת ממש מצויינת (וקצת מוזרה) שעולה לי בראש זה Overdose

ואם כבר מדברים על post thrash אז ל Skinlab יש 2 שירים ממש טובים לפוגו וכנראה גם לריצה תנסה את:

Slave The Way

Know Your Enemies

פורסם

pig_750

שתה כוס מים תירגע

פורסם

תשמע, מטאל זה אחד הדברים שאני הכי מתעניין בהם.

אני יכול לדבר על זה ימים שלמים, כשאתה משלב את זה עם יכולת הכתיבה

שלי ובמיוחד עם העובדה שאני לא כל כך יודע להשתמש בסימני פיסוק ולחבר 3 משפטים ביחד.

אז זה מה שאתה מקבל. סמוך עלי הייתי מאוד רגוע כשכתבתי את התגובה שלי, פשוט אני לא טוב

בכתיבה אז זה נראה ככה...

פורסם

חזרזיר, מוזיקה כלבבי :xyxthumbs:

פורסם

rage against the machine- killing in the name

פורסם

תשמע, מטאל זה אחד הדברים שאני הכי מתעניין בהם.

אני יכול לדבר על זה ימים שלמים, כשאתה משלב את זה עם יכולת הכתיבה

שלי ובמיוחד עם העובדה שאני לא כל כך יודע להשתמש בסימני פיסוק ולחבר 3 משפטים ביחד.

אז זה מה שאתה מקבל. סמוך עלי הייתי מאוד רגוע כשכתבתי את התגובה שלי, פשוט אני לא טוב

בכתיבה אז זה נראה ככה...

כתוב כמה שבא לך ועל מה שבא לך, רק אל תתחיל להכתיב לאנשים מה טוב ומה רע כמו שקרה בנושא הקודם.

פורסם

The Offspring - Million Miles Away

The Offspring - The Kids Aren't Alright

Linkin Park - A Place For My Head

אדם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים