פורסם 2007 בינואר 618 שנים מחבר צילום תקריב במאקרו של המצלמה (ראה EXIF), צולם במרחק של כ-2 ס"מ מהעכביש. :s05:ו"איכות ירודה" לא יודע איך אתה רואה אבל ייתכן שזה נובע מעט מהעריכה שעשיתי.
פורסם 2007 בינואר 618 שנים צילום תקריב במאקרו של המצלמה (ראה EXIF), צולם במרחק של כ-2 ס"מ מהעכביש. :s05:ו"איכות ירודה" לא יודע איך אתה רואה אבל ייתכן שזה נובע מעט מהעריכה שעשיתי.לא יודע, פשוט זה נותן תחושה של CA וקצת עיוותים באיזורים הלבנים.
פורסם 2007 בינואר 618 שנים תמונה מגניבה, מעניין מאיפה אתה מביא את כל היצורים האלה בכל פעם שאתה מנקה את הבית, איפה אתה חי בנאדם? P:
פורסם 2007 בינואר 718 שנים אני מקווה שהרגת אותו אחרי שצילמת?עכבישים זה פשוט דבר מזעזע...ואני רואה שהתחדשת ב-CS3, יפה. מאיפה קנית ( 8))?
פורסם 2007 בינואר 718 שנים איך הרקע של התמונה לבן?אתה הבאת את העכביש למקום שבו צילמת אותו?אני מקווה שהרגת אותו אחרי שצילמת?עכבישים זה פשוט דבר מזעזע...ואני רואה שהתחדשת ב-CS3, יפה. מאיפה קנית ( 8))?http://labs.adobe.com/technologies/photoshopcs3זה עדיין בטא..
פורסם 2007 בינואר 718 שנים אתה הבאת את העכביש למקום שבו צילמת אותו?כן, הוא אמר לו "בוא מיצי, מיצי" והוא בא...בעעע שונא את החיה הזאת! אבל אחלה תמונה..עכשיו כל פעם שידידות שלי יבואו אני ישים את זה ברקע של המסך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.