פורסם 2007 בינואר 618 שנים מוצאים את המכסה הקדמי, מחברים את המאוורר, סוגרים חזרה את המכסה.הוא שואב אויר מלמטה.
פורסם 2007 בינואר 618 שנים עושים את העבודה ??? על מה אתה מדבר הם חוסמים לו את כול הזרימה של האוויר.איך בדיוק?
פורסם 2007 בינואר 618 שנים מחבר מוצאים את המכסה הקדמי, מחברים את המאוורר, סוגרים חזרה את המכסה.הוא שואב אויר מלמטה.לא צריך להוציא מכסה קדמי בשביל לחבר! מחברים מבפנים
פורסם 2007 בינואר 618 שנים לא צריך להוציא מכסה קדמי בשביל לחבר! מחברים מבפניםלא נראה לי. אתה מבריג את הברגים מקדימה ובשביל זה אתה צריך לפתוח את המכסה.ובקשר לשאלה שלך על המאוור האחורי, אז שניהם אמורים להוציא אויר.
פורסם 2007 בינואר 718 שנים מחבר לא נראה לי. אתה מבריג את הברגים מקדימה ובשביל זה אתה צריך לפתוח את המכסה.ובקשר לשאלה שלך על המאוור האחורי, אז שניהם אמורים להוציא אויר.רגע אז את הקדמי לעשות מכניס ואת האחורי מוציא?
פורסם 2007 בינואר 718 שנים הקדמי מכניס אויר ומקרר את הכוננים הקשיחים.האחורי מוציא אויר חם שמצטבר במארז. (המאוורר של הספק מוציא אויר חם מאחורי המארז, לכן לא כדאי שמאוורר שמאחור יכניס אויר - הוא ישאב את האויר החם)
פורסם 2007 בינואר 718 שנים מחבר אוקי, בואו נסכם! אני פותח את המכסה הקדמי, שם שם מאורר אחד שמכניס אוויר ואחד מאחורה שמוציא אוויר ! נכון ? ???
פורסם 2007 בינואר 718 שנים אוקי, בואו נסכם! אני פותח את המכסה הקדמי, שם שם מאורר אחד שמכניס אוויר ואחד מאחורה שמוציא אוויר ! נכון ? ???
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.