עבור לתוכן

(בעיה) שלום יש ל בעיה להסיר את מקאפי!.. כנסו..

Featured Replies

פורסם

טוב התקנתי את האנטי וירוס מקאפי ואני לא מצליח להסיר אותו כאילו מחקתי אותו אין לו שם זכר במחשב שום דבר עשיתי

חיפוש אבל זה עדין מראה כאילו יש לי אותו שאני מנסה להתקין את האנטי וירוס קאספרסקי (דיסק מקורי)

פשוט לא נותן לי להמשיך עם התקנה!..

חייב עזרה עם הבעיה הזאת תודה לעוזרים... :kopfpatsch:

פורסם

איך הסרת אותו?

ומה ההודעה שקופצת לך שאתה מנסה עוד פעם להתקין אותו?

פורסם
  • מחבר

הסרתי אותו דרך הוספה הסרה...

ואני לאמ מנסה שוב להתקין אותו אני מנסה להתקין קאספרסקי!.. ואז הקספרסקי לא מוכן להתקין כי הוא אמר שזה עדין מותקן!..

בבקשה תעזור!...

חחח מה אני כבר יכול לעשות??

עריכה

וגם אין זכר למקאפי במחשב כלום לא בהוספה הסרה

ואין תקיות אוו איקונים חיפשתי כבר

פורסם

תנסה אולי בשורת פקודה שלך ב-התחל לעשות msconfig אולי הוא עדיין מפעיל לך (מקאפי) כל מיני אפלקציות ותעשה ריסטרט למחשב.....

אולי זה יעזור

אוריה

פורסם
  • מחבר

כן חשבתי על זה ובדקתי וזה לא מופיע שם

יש למישהו עוד רעינות!!

פורסם

אז זאת אומרת שkaspersky לא מוכן לפעול אצלך בגלל מקאפי או בגלל שהוא אומר שיש גירסה של kaspersky אצלך במחשב?

פורסם
  • מחבר

הקאספרסקי לא מוכן לפועל בגלל שהוא אומר שמקאפי מותקן ואני צריך למחוק את מקאפי ואז לנסות להתקין שוב

ואני מזכיר שוב אין שום זכר למקאפי בבקשה תעזרו לי !...

פורסם

ניסת אולי למחוק בצורה "ידנית" קבצים של מקאפי?, אולי נשארו איזה כמה ש"נדבקו" לך למערכת?, אולי יש מישהו שיכול לעזור לך פה במציאת תוכנה למחיקת קבצים עקשניים....

אולי?, מישו??

פורסם
  • מחבר

מחקתי כמה תקיות שהיו של מקאפי אבל זה עדין נישאר ולא נותן לי להתקין את קאפרסקי מישהו מוכן לעזור

חחח אני לא יודע מה לעשות כבר

פורסם

הנה כמה דרכים שאני מבצע במסגרת העבודה, להסרת מקאפי מהמחשב עם הלקוחות. אבל לפני זה מאוד חשוב שתבין, שאתה מבצע כל תהליך על האחריות שלך, ובמקרים נדירים יש תקלות (הרגל מהעבודה להסיר אחריות :silly:)

1) תגדיר הצגת קבצים מוסתרים במערכת: המחשב שלי-->כלים-->אפשרויות תיקייה-->תצוגה ושם לסמן ב-V את העיגול המתאים.

2) תכנס ל-C:\Documents and Settings\All Users\Application Data, ומהתיקייה הזאת תמחק כל תיקייה של מקאפי.

3) תוודא ששום תהליך של מקאפי לא עולה עם ווינדאוס: התחל-->הפעלה-->msconfig, בחלון שיצא תכנס ללשונית אתחול ושירותים, ושם תוודא ששום ערך של מקאפי לא מסומן. מאוד חשוב, בלשונית שירותים תוודא שמסומן המשפט "הסתר קבצי מערכת של Microsoft" או משהו דומה בחלק התחתון של החלון, לפני שאתה מתחיל לבטל סימונים. אם ביטלת ערכים של מקאפי, תפעיל מחדש את המחשב אחרכך.

4) תמחק בצורה ידנית ריג'סטרי של מקאפי: התחל-->הפעלה-->regedit ;תלחץ על ctrl+f, ובחלון החיפוש שיצא תרשום את הערך mcafee ותתחיל את החיפוש. אחרי שווינדאוס ימצא לך ערך שקשור למקאפי, הוא מסמן אותו בכחול ואתה ישר לוחץ על DELETE. אחרי זה אתה לוחץ על המקש F3 כדי להמשיך את החיפוש, וכמו קודם אתה מוחק את הערך שהוא מוצא. אתה ממשיך ללחוץ על F3 ולמחוק את מה שיסומן בכחול ושוב F3.... עד שתקבל הודעה שלא נשארו ערכים שלא מקאפי.

5) תרוקן את תיקיית TEMP: התחל-->הפעלה-->%temp%, תמחק את הקבצים שמופיעים פה. מה שלא נמחק, לא נורא.

6) צירפתי ארבעה קבצים לניקוי יסודי יותר לריג'סטרי של מקאפי. תפעיל את כולם, אם תקבל שגיאה באחד מהם, אז לא נורא.

תפעיל מחדש את המחשב אחרי שתסיים, ותנסה להתקין את האנטי ווירוס שאתה רוצה. אם עדיין תקבל שגיאה, אז תעשה משהו כזה:

1) תכניס את הדיסק של XP לסידירום ותפעיל מחדש את המחשב.

2) תכנס לביוס בזמן עליית המחשב, ותגדיר את ה-CDROM שיעלה קודם. תשמור ותצא.

3) תמתין כמה שניות שהכל יעלה, תעקוב אחרי ההוראות להתקנת XP מחדש :smile1:

[attachment deleted by admin]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים