פורסם 2007 בינואר 618 שנים כרטיס מסך חדש מבוטל אוט' בביוס וכרטיס קול לא?שקונים מחשב חדש שיש בו כרטיס מסך מובנה ואח"כ מוסיפים לו כרטיס מסך אחר,הביוס מבטל את הכרטיס מסך מובנה אוטומטי.ובכרטיס קול הוא לא מבטל אוט'?
פורסם 2007 בינואר 618 שנים מהההההה!? אני לא מבין מה אתה רוצה... תנסח את עצמך מחדש אבל ממה שניראה לי שהבנתי, כרטיס קול ו/או כרטיס מסך מובנה לא מבוטלים אוטומטית בביוס מעצמם אף פעם, גם כשאתה מכניס כרטיס מסך או כרטיס קול נוסף ללוח אם.
פורסם 2007 בינואר 618 שנים מחבר מהההההה!? אני לא מבין מה אתה רוצה... תנסח את עצמך מחדש אבל ממה שניראה לי שהבנתי, כרטיס קול ו/או כרטיס מסך מובנה לא מבוטלים אוטומטית בביוס מעצמם אף פעם, גם כשאתה מכניס כרטיס מסך או כרטיס קול נוסף ללוח אם. הבנת נכון וזה לא נכון מה שאתה אומר ביוס מבטל כרטיס מסך וכרטיס קול הוא לא מבטל אוטומטי מישהו שיודע יכול להגיד למה?
פורסם 2007 בינואר 618 שנים כרטיס מסך חדש חיצוני כן מבטל את האון-בורד, וכרטיס קול - לא, צריך לבטל אותו בביוס ידני.אם אתה מתקשה לעשות זאת-דבר, נעזור.
פורסם 2007 בינואר 618 שנים מחבר אני יודע איך לעשות אחיאני שואל אבל למה זה ככה שכרטיס מסך מתבטל וכרטיס קול לא?
פורסם 2007 בינואר 618 שנים זאת השערה: כנראה שבביוס שאתה מחבר כרטיס מסך אחר הוא מתייחס לכרטיס מסך החדש שחיברת ולא לקודם למרות שעדיף לבטל את כרטיס מסךOnboard
פורסם 2007 בינואר 618 שנים כי הביוס מעדיף לפנות את הכרטיס מסך OB (שכמעט בכל המקרים לוקח זיכרון מהמחשב וגם מציג ביצועים נחותים מכל כרטיס שתכניס)מצד שני, למה לבטל את כרטיס הקול?יש אנשים שמשתמשים בשני כרטיסים (כמוני למשל).
פורסם 2007 בינואר 618 שנים אתה יכול לנסות להגדיר משאבים ידנית במנהל ההתקנים.או לבטל את החד הכרטיסים (בביוס או במנהל ההתקנים)
פורסם 2007 בינואר 718 שנים אחד מחובר למערכת בחדר והשני למערכת בסלון.ככה אני יכול לשדר סרט או מוסיקה לסלון מבלי שזה יפריע לעבודה השוטפת בחדר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.