פורסם 2007 בינואר 618 שנים נו תראה איזה טמבליםבגלל זה אני מחבר אוזניות סטריאו ומשתמש בcmss3dheadphones כדי לשמוע סראונדאיך הם יעלו על דבר כזה?לא שאני הולך ללאן פארטיזה שאנשים ממשיכים לשחק משחקים תלת מימדיים בסטריאו זה כמו לדפוק לבנאדם במציאות את האוזניים בצורה שהוא ישמע את הצלילים אבל לא יוכל לזהות אותם במרחב
פורסם 2007 בינואר 618 שנים אני מסכים לגמרי.בתכלס נראה לי שרוב הגיימרים גם ככה משתמשים ב X-fi כי זה משחרר את המעבד אז אולי יבטלו את האיסור השטותי הזה.אני אישית חולה על המדוזה אבל בסופו של דבר אין תחליף לסט שלם של רמקולים.
פורסם 2007 בינואר 618 שנים לארובם משתמשים באונבורד בגלל שלא אכפת להם בכלל מהסאונד כל מה שמעניין אותם זה רק איך הגרפיקה נראית, אחרת לכולם היה סראונד בלאן פארטי ולא היה איסור
פורסם 2007 בינואר 618 שנים כנראה שאתה צודק.האמת שמבחינת price/performance הכרטיס מפסיד כל כך חזק כי לכולם כבר יש כרטיס קול "חינם"
פורסם 2007 בינואר 618 שנים הכרטיס לא מפסיד לאף אחדרק הוא ואודיג'י 2 יכולים להשמיע eax 3 ו4, ורק הוא יכול להשמיע את eax 5שגורם לצלילים להישמע אמיתיים מתמיד ואז הסראונד באמת מעולה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.