פורסם 2007 בינואר 618 שנים הראשון : DFI LANPARTY UT ICFX3200-T2R/G שמבוסס על הRD600 החדש. לינק : http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3140&Pname=DFIהשני : Asus P5B Deluxe.מה עדיף לOC, ומה הפיצרים השונים ביהם?תודה.
פורסם 2007 בינואר 618 שנים האמת? אתה תצטרך קירור רציני (שעולה יותר מהלוח אם והמעבד ביחד) בשביל לראות הבדלים כלשהם ביניהם
פורסם 2007 בינואר 618 שנים מחבר אממ אוקיי.. אני חושב שאני אלך על הP5B DLX.. גם מצאתי עליו הרבה מדריכים בעברית, גם ביקורת באתר, וגם הרבה משתמשים איתו, וגם חברה מעולה!תודה רבה.
פורסם 2007 בינואר 618 שנים אני לא בטוח...הלוח של DFI הבנתי שהוא חיית OC ויש לו המון אפשרויות ביוס.בכל מקרה תיקרא קצת ביקורות עליו. טוב לדעת שאפשר לקנות אותו בארץ ועוד במחיר כזה מצויין.http://www.anandtech.com/mb/showdoc.aspx?i=2891&p=1
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.