עבור לתוכן

איך מחברים מדפסת USB למחשב עם חיבור פרללי?

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לקנות מדפסת לעבודה עם מחשב פנטיום 2 ישן. הציעו לי מדפסת יד שניה HP660 אבל אני קצת חושש ממדפסת

משומשת. ראיתי שניתן לקנות מדפסת חדשה ב-170 ש"ח אבל כנראה שהיא רק עם חיבוריות USB. איך ניתן לחבר אותה

למחשב הישן? הבנתי שיש כבל חיבור ממחשב USB למדפסת פרללית אבל לא להיפך וכנראה צריך איזה כרטיס שייקר מאד

את העסק. האמנם?

פורסם

מדפסת ב 170 ש"ח צריכה להיות משהו גרוע מאוד.

אישית אני לא נוגע בשום דבר חוץ מ HP, לפחות בטווח המחירים של עד 1000 ש"ח.

תקנה כרטיס USB 2.0 בתצורת PCI, זה עולה פחות מ 100 ש"ח.

פורסם
  • מחבר

מדפסת ב 170 ש"ח צריכה להיות משהו גרוע מאוד.

אישית אני לא נוגע בשום דבר חוץ מ HP, לפחות בטווח המחירים של עד 1000 ש"ח.

תקנה כרטיס USB 2.0 בתצורת PCI, זה עולה פחות מ 100 ש"ח.

לא ברור לי עדיין איזו מדפסת זו אבל ייתכן שזה LEXMARK Z25. ראיתי שזו המדפסת הכי זולה שמוצעת כרגע בשוק והיא לא נראית

בעייתית אלא אם כן יש משהו שלא ידוע לי. היא עולה 250 ש"ח בד"כ ובאה כבר עם שני ראשי דיו. בעניין כרטיס ה-USB, הוא פשוט

נכנס לאחד הסלוטים? חיפשתי אותו ברשת ולא מצאתי אתר שמוכר אותו.

פורסם

אתה מחבר אותו לPCI ==> והופ .. יש לך יציאות USB ;D

פורסם

לי יש מדפסת HP920C ויש שם אפשרות גם לחיבור פרללי...

פורסם

אתה לא יכול לחבר מדפסת USB לפרללי זאת הסיבה שהמדפסת כלכך זולה אם אתה מתכוון ללקסמרק 25 Z תדע שיש לה בעיות עם פוור פוינט אין לי מוסג למה אבל היא מדפיסה זוועה שקופיות וכל השאר בסדר גמור

בקשר לHP לי יש דיעה בדיוק הפוכה עליהן יש לי נסיון רע מאוד איתן

אם אתה רוצה מדפסת פשוטה להדפסות של מסמכים ותמונות באיכות בנונית הלקסמרק (שזורקים אחרי שנגמר הדיו) מספיקה אם אתה רוצה משהו קצת יותר טוב תבדוק איזה חברה מציעה דיו זול או שיש דיו חלפי כי ההוצאיות על דיו גדולות מההפרשים בין המדפסות (ללקסמרק אין חליפי)

פורסם

המדפסות הזולות של הUSB באות רק עם USB.

המדפסות הבינוניות לפעמים באות עם שני החיבורים.

בנוגע למדפסות תקציביות מומלצות, יש בפורום הזה לפחות 2 ת'רדים מהשבועיים האחרונים.

פורסם
  • מחבר

אתה לא יכול לחבר מדפסת USB לפרללי זאת הסיבה שהמדפסת כלכך זולה אם אתה מתכוון ללקסמרק 25 Z תדע שיש לה בעיות עם פוור פוינט אין לי

>מה כוונה לא יכול לחבר? דובר פה שכרטיס USB2PCI פותר את הבעיה. ההדפסה תיעשה עם WORD. מקווה שאין בעיה עם זה...

אם אתה רוצה מדפסת פשוטה להדפסות של מסמכים ותמונות באיכות בנונית הלקסמרק (שזורקים אחרי שנגמר הדיו) מספיקה אם אתה רוצה משהו קצת יותר טוב תבדוק איזה חברה מציעה דיו זול או שיש דיו חלפי כי ההוצאיות על דיו גדולות מההפרשים בין המדפסות (ללקסמרק אין חליפי)

>מה זאת אומרת זורקים אחרי שנגמר הדיו? אני מניח שאפשר להשיג ראשי דיו זולים יותר, אולי ב-DMO.

פורסם
  • מחבר

המדפסות הזולות של הUSB באות רק עם USB.

המדפסות הבינוניות לפעמים באות עם שני החיבורים.

בנוגע למדפסות תקציביות מומלצות, יש בפורום הזה לפחות 2 ת'רדים מהשבועיים האחרונים.

יכול לרשום את ה-URL שלהן? עשיתי חיפוש ומצאתי רק הודעה אחת שמדברת על מדפסות לבית.

פורסם

מדפסת לבית הכוונה למדפסת מהסוג שאתה מחפש.

מדפסת משרדית זה יותר מדפסות ליזר שחור-לבן או מכשירים משולבים.

ת'רד ראשון

ת'רד שני

אם המדפסת תדפיס כמה דפים ביום, שווה לשקול מדפסת של EPSON (אם משאירים אותם הרבה זמן בלי הדפסה אז הראש נסתם

ובמדפסות האלו אי אפשר להחליף אותו)

פורסם
  • מחבר

אם המדפסת תדפיס כמה דפים ביום, שווה לשקול מדפסת של EPSON (אם משאירים אותם הרבה זמן בלי הדפסה אז הראש נסתם

ובמדפסות האלו אי אפשר להחליף אותו)

תודה על הקישורים. ולאיזו מדפסת התכוונת שנסתם הראש, הלקסמרק?

פורסם

לא, האפסונים.

בגלל שכשמחליפים במדפסות האלו דיו לא מחליפים את הראש ע"מ לצמצם בעלויות הדיו, ברגע שהראש נסתם (אחרי שלא מדפיסים הרבה זמן)

המדפסת דיי תקועה וצריך לשלוח לתיקון.

לעומתה, יש את הקאנונים שאפשר להחליף רק את הדיו וגם להחליף דיו + ראש ע"מ לחסוך שליחה לתיקון.

ברגע שמדפיסים יותר מדף בשבוע-שבועיים, אין חשש מלקנות אפסון ולהנות ממדפסת איכותית בהרבה משאר המדפסות במחיר הזה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים