פורסם 2007 בינואר 618 שנים טוב אז ככה, הוצאתי מהבוידעם את המחשב הישן וסידרתי אותו.כשאני מנסה לחבר CDROM אז המחשב לא עולה. הוא נדלק, אבל אין שום דבר על המסך, נאדה.יש גם על הלוח אם מן 4 נוריות מחוברות שכאשר אני מדליק את המחשב אז הן הופכות לאט מאדום לירוק עד שכולן ירוקות והמחשב עולה.כאשר אני מחבר CDROM (וניסיתי כבר שניים שונים) אז הנוריות נשארות אדומות והמחשב לא עולה.ניסיתי כל מיני כבלים אבל זו לא הבעיה לפחות להערכתי.מישהו יכול לשער מה הבעיה? אני חייב לציין שפעם הCDROM עבד מצויין על המחשב הזה.
פורסם 2007 בינואר 618 שנים מחבר מה הכוונה PATA? תראה חיברתי את זה לכבל שאליו הCDROM היה מחובר בעבר. ואין מצב ששני כוננים הלכו, יותר מזה, אחד מהם כרגע על מחשב אחר והוא עובד.
פורסם 2007 בינואר 618 שנים מה הכוונה PATA? תראה חיברתי את זה לכבל שאליו הCDROM היה מחובר בעבר. ואין מצב ששני כוננים הלכו, יותר מזה, אחד מהם כרגע על מחשב אחר והוא עובד. הכוונה לנסות להתקין סידי אחר או כונן אחר רק לשלול את הcdrom שאולי גורם לתקלה...
פורסם 2007 בינואר 618 שנים אם יש לך סי די רום, אז תנסה אותו כדי לשלול בעיה עם לוח אם.pata - parallel ataשזה גם IDE זה המחבר הרחב של נתונים להארד דיסקים שהוחלף על ידי ה-SATA החדש.מה שאני אומר זה שתנסה כניסה אחרת על הלוח אם כדי לראות אם אולי שם הבעיה.ממה שאתה מתאר זה נשמע כאילו הלך לך הסי די רום. יש לוחות אם שיכולים לעלות למרות הבעיה איתו ויכולים לעבוד איתו ויש לוחות אם שלא יכולים להתמודד עם הבעיה.
פורסם 2007 בינואר 618 שנים מחבר אבל כמו שכבר הזכרתי, הסידירום עובד מצויין על מחשב אחר, כך שהוא תקין בוודאות.
פורסם 2007 בינואר 618 שנים תחבר סי די רום אחר למחשב, אם המחשב עולה אז הבעיה עם הסי די רום.כמו שכבר ציינתי, יש לוחות אם שישרדו את הבעיה ויש כאלה שלא.
פורסם 2007 בינואר 618 שנים תנסה להחליף את כבל הנתונים שנראה כך: כמו כן תבדוק האם הג'אמפר שנמצא על הכונן על מה הוא נמצא Master / Slave / Cable Select(CS
פורסם 2007 בינואר 618 שנים ניסיתי כל מיני כבלים אבל זו לא הבעיה לפחות להערכתי. ???לא משנה, העיקר שנפתרה לך הבעיה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.