Fighter פורסם 2007 בינואר 6 Share פורסם 2007 בינואר 6 אם רק יכולתי להשיג את החומר הטעים הזה שהם שמים במנה חמה ולשים אותו באוכל של אמא שלי, מי צריך מנה חמה! קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Kidney_stonE פורסם 2007 בינואר 6 Share פורסם 2007 בינואר 6 לחומר הזה, כמו שאמרו למעלה, קוראים מונוסודיום גלוטומט, יש הרבה אנשים שאומרים שהוא ה"טעם הנוסף" , "טעם של עוד"הנה הויקי עליואישית אני מת על מנה חמה "ספגטי בולונז" הייתי קונה 5 כאלה בשבוע פעם.. אבל כבר הרבה זמן לא אכלתי בזמן האחרון קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Fighter פורסם 2007 בינואר 6 Share פורסם 2007 בינואר 6 אההההאז נגיד אמא שלי יכולה לעשות כל אוכל למשל ספגטי בולונז או פירה, אבל אם איך שהוא היא משיגה את החומר המיוחד הזה ושמה את זה באוכל, זה יצא טעים וממכר כמו מנה חמה? קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
moonjib פורסם 2007 בינואר 6 Share פורסם 2007 בינואר 6 מממממ יאם יאם.... מונוסודיום גלומנט עם קצת איטריות....מהיום נקרא לך, פיקה "הילד הבריא" שמואל. קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
תמיד מחייך פורסם 2007 בינואר 6 Share פורסם 2007 בינואר 6 אההההאז נגיד אמא שלי יכולה לעשות כל אוכל למשל ספגטי בולונז או פירה, אבל אם איך שהוא היא משיגה את החומר המיוחד הזה ושמה את זה באוכל, זה יצא טעים וממכר כמו מנה חמה?אכן כן. אם ייצא לך לראות מישהו מכין במסעדה מכין מוקפץ תאילנדי תוכל לשים לב שהוא מוסיף כף של גרגירים לבנים שנראים כמו מלח. בהתחלה הייתי בטוח אבל אז שאלתי ואמרו לי שזה לא מלח, אחרי חיפוש באינטרנט הבנתי שהחומר המדובר הוא מונוסודיום גלוטומט ושזה בעצם אחד הגורמים לטעם המיוחד של המוקפץ. קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Fighter פורסם 2007 בינואר 6 Share פורסם 2007 בינואר 6 הממממממממלא שמתי לב לזה אף פעם אבל למשל גם לנודלס עם עוף מוקפץ של צ'יינה טאון יש טעם מצוייןאפשר להשיג את הגרגירים האלה לשימוש ביתי? קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Bah_gots_pIII_450 פורסם 2007 בינואר 6 Share פורסם 2007 בינואר 6 בצבא הייתי חי ממנות חמות והיום אני כבר לא יכול לגעת בזה כי אני כבר מכיר את כל סוגי הטעמים שלהם ומוצא את אותו דבר כל פעם בסוג אחר בעעעככככס.שלא היו לאף אחד טעויות לגבי זה, כל ה"ירקות" ששמים בזה הם מתועשים ונטולי בריאות לחלוטין.חוצמזה גם רוב המסעדות משתמשות במונוסודיום גלוטומט כדי לשפצר את הארוחות שלהם, זה לא דבר חדש.אם הרביולי איננו נמכר היום סימן שלא הייתה דרישה והוא לא רווחי.. קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
rk666 פורסם 2007 בינואר 6 Share פורסם 2007 בינואר 6 מונסודיום גלוטמט הוא משפר/מחזק טעם, בדיוק כמו מלח, רק שהוא פשוט לא בריא, אבל טעים... קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Pika007 פורסם 2007 בינואר 6 Share פורסם 2007 בינואר 6 אבל אם נותנים לך מונוסודים גלוטמט עם אטריות במקום איטריות עם קצת מונוסודיום גלוטמט, זה כבר נהיה דוחה. יש בדיוק 2 סוגים של מנה חמה שאני מוכן לגעת בהם, השאר פשוט דוחים ניסיתי לאכול קוסקוס של מנה חמה, כמעט הקאתי. גועל נפש. אין על האוכל של אמא קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
rk666 פורסם 2007 בינואר 6 Share פורסם 2007 בינואר 6 מן הסתם...מנה חמה זה דוחה!!!! קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Fighter פורסם 2007 בינואר 6 Share פורסם 2007 בינואר 6 אז יש דרך להשיג את המונטסוסוי או איך שקוראים לזה? קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
ofsher פורסם 2007 בינואר 6 Share פורסם 2007 בינואר 6 אנשים אתם לא קולטים בפעם הראשונה... אהה? :s05: מונוסודיום גלוטמט זה מלח!! שמורכב מגלוטמט (ח. אמינית - מאוד בריא) ומסודיום (נתרן) בניגוד לסודיום כלוריד שהוא מלח שולחן שמורכב מנתרן וכלור והוא הרבה פחות בריא... מונוסודיום גלוטמט אינו מזיק לבריאות - זה הכל שאלה של מינונים... גם ויטמינים מזיקים לבריאות אם אוכלים מהם יותר מדי. העניין הוא שכשמשתמשים בגלוטמט כדי לתבל מזון אז נוטים להגזים בכמויות... אבל גם אז... כמה לא בריא זה יכול להיות??!! זה פאקינג חומצה אמינית... ומי שלא מבין מה שכתבתי - שלא יגיב איזה תגובה דבילית אלא שפשוט ישאל... קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Fighter פורסם 2007 בינואר 6 Share פורסם 2007 בינואר 6 אוקי ואיפה משיגים את הגרסה הזאת של מלח קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Omerole פורסם 2007 בינואר 6 Share פורסם 2007 בינואר 6 ^^ סוחטים שקיות ציטוס ? ד"א יש מונוסודיום גלוטומט בתבילן פיצה,זה מה שעושה אותו כ"כ טעים... יום אחד קניתי לי בדרך הביתה את הציטוס שאני כ"כ אוהב (ציטוס כאפה שולט!!). כשסיימתי לאכול ועליתי לחדר שלי,סבתא שלי באה ונורא נלחצה מהזבל שהעזתי לאכול,ובירברה איזה חצי שעה על זה שמונוסודים גלוטומט בחטיפים האלה זה רעל מסוכן שיהרוג אותי אבל זה עדיין טעים.. בעע הבאתם לי חשק למנה חמה קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Merrymoon פורסם 2007 בינואר 6 Share פורסם 2007 בינואר 6 עכשיו יש במקררים של היוגורטים והגבינות שקיות של כ-400 גר' נדמה לי של רביולי אמיתי ומוכן, לא קפוא, שרק לבשל ולהגיש. קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Recommended Posts
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.